Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım akşam saatleri doğru sonuç çıkmıyor. Pozitif cikar akşamları ve sabah erken saatleri. Öğlen 12 4 arası yapılabilir.

evet canim o gunlerde otle akinti gelir. Bende de bugun oldu bugun yumurtlama gunum cunku.

Canim sizin sanirim lökosit var. 2milyon bunun icin antibiyotik verecektir dr.
canim uzulme ben senden umutluyum insallah obur aylar olacaktir.
Bi de ben kendimden umutlu olsam. Hiç umudum yok. Moral yerde.sinirlerim gergin. AYLA filmine gittim oturdum ağladım ağladım ağladım.... Allah herkese yardım etsin. Hiçbirşeyin yokluğunu göstermesin inş...

Bi de ben kendimden umutlu olsam. Hiç umudum yok. Moral yerde.sinirlerim gergin. AYLA filmine gittim oturdum ağladım ağladım ağladım.... Allah herkese yardım etsin. Hiçbirşeyin yokluğunu göstermesin inş...
Ayla diyince yine gozlerim doldu ama bi kez daha izlemek istiyorum cok etkilendim 2 gun agladim

Lökosit enfeksiyon değil mi ?
evet enfeksiyon

Canım akşam saatleri doğru sonuç çıkmıyor. Pozitif cikar akşamları ve sabah erken saatleri. Öğlen 12 4 arası yapılabilir.
Anladim gecti bugun o zaman yarin yaparim testi
sen gecen gunlerde ne kadar umut doliydun neden bu kadar uzuldun. Uzulme aglama yalniz degilsin. Hepimiz aynj dertten muzdaribiz. Dualarimiz hep olmasi yonunde Allah bir gun bizimde yuzjmuzu guldurecek insallah canim

Benimde bat 5 aralık canım

Ruyagok------------------------27kasim
Rvydmrt------------------------27kasim
Limonlutarcinlikek-------1 aralik
Azra3434----------------------5aralik
Zeynep6302------------------15 aralik
Lina dmrkrn-----------------15 aralik

Madem cok agladiniz ben de bu aralar hic aglmamistim bari gideyim bende aglayayim
Şaka bi yana esimde cok gitmek istiyordu bende merak ediyorum hafta sonu gidelim bizde

Ne zaman bitirdin canım okumayı hamile kalmana yakın mı
Hayir 1 2 ay once falan ama ben zaten duzenli okurum burdaki zikirlere katilirim Annem de 41 Meryem Suresi okudu ve 111 tane besmeleyi bir kagida yazip yatagimda basucuma igneledim aylar önce her türlü kötülükten korunmak icin

Ne zaman bitirdin canım okumayı hamile kalmana yakın mı
Zaman olarak sınırlamayın lutfen siz bugun dua edersiniz yillar sonra karsiniza kabul olmus olarak cikar .Yeter ki siz Allah i surekli anın bunu yurekten yapin sadece cocuk icin degil baskalarina iyilige kosun emin olun mukafatini alirsiniz .Benim en yakin arkadasim hamileyken yanimda iki kez fenalasti onun derdiyle dertlendim basinda bulundum .Ne kadar hamile gorunce icim burkulsa da onun bana ihtiyacini bilip Allah rizasi icin yaptim .Burda bir cok kisi dua etti bana kimin duasi kabul oldu bilinmez

Kızlar erken gebelik testi aldım hastaneye yarın gidicem ama dayanamayıp test aldım onuda sabahmı yapsam acaba korkuyorum bir yandan da ya çıkmazsa diye

Heyecandan elim ayağım titriyor ya ne yapacağımı bilmiyorum yerimde duramıyorum Afilim92 canım sendemi erken gebelik testi yapmıştın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…