- 19 Haziran 2017
- 2.419
- 3.610
- 133
- 27
O yüzden olmuyordur eminim bnde bi problem yok çünküLökosit enfeksiyon değil mi ?
Canım akşam saatleri doğru sonuç çıkmıyor. Pozitif cikar akşamları ve sabah erken saatleri. Öğlen 12 4 arası yapılabilir.26gunde bir adet oluyorum canim bi uygulama indirdim uygulamaya gore bugun yumurtlama gunum. 5 kasim adet baslangici ayin 1inde olacagim adet. Ama tabi biraz sekteye ugradi dusugum var bir bucuk ay oncesinde. Adet tarihim degisebilir belki. Peki aksam yapsam ovulasyonu olur mu iki saat tuvaletimi tutmam mi gerekiyor?
Bi de ben kendimden umutlu olsam. Hiç umudum yok. Moral yerde.sinirlerim gergin. AYLA filmine gittim oturdum ağladım ağladım ağladım.... Allah herkese yardım etsin. Hiçbirşeyin yokluğunu göstermesin inş...evet canim o gunlerde otle akinti gelir. Bende de bugun oldu bugun yumurtlama gunum cunku.
Canim sizin sanirim lökosit var. 2milyon bunun icin antibiyotik verecektir dr.
canim uzulme ben senden umutluyum insallah obur aylar olacaktir.
Benimde bat 5 aralık canımKizlar insallah olmayiz ama bat.larimizi(beklenen adet tarihlerimiz) yazalim mi?Isim ekleyin bende liste yapiim
Ruyagok------------------------27kasim
Limonlutarcinlikek-------1 aralik
Ayla diyince yine gozlerim doldu ama bi kez daha izlemek istiyorum cok etkilendim 2 gun agladimBi de ben kendimden umutlu olsam. Hiç umudum yok. Moral yerde.sinirlerim gergin. AYLA filmine gittim oturdum ağladım ağladım ağladım.... Allah herkese yardım etsin. Hiçbirşeyin yokluğunu göstermesin inş...
evet enfeksiyonLökosit enfeksiyon değil mi ?
Anladim gecti bugun o zaman yarin yaparim testiCanım akşam saatleri doğru sonuç çıkmıyor. Pozitif cikar akşamları ve sabah erken saatleri. Öğlen 12 4 arası yapılabilir.
sen gecen gunlerde ne kadar umut doliydun neden bu kadar uzuldun. Uzulme aglama yalniz degilsin. Hepimiz aynj dertten muzdaribiz. Dualarimiz hep olmasi yonunde Allah bir gun bizimde yuzjmuzu guldurecek insallah canimBi de ben kendimden umutlu olsam. Hiç umudum yok. Moral yerde.sinirlerim gergin. AYLA filmine gittim oturdum ağladım ağladım ağladım.... Allah herkese yardım etsin. Hiçbirşeyin yokluğunu göstermesin inş...
Benimde bat 5 aralık canım
ustteki mesajima ekledim canimBenimde 15 Aralık
Tmm kuzumustteki mesajima ekledim canim
Ne zaman bitirdin canım okumayı hamile kalmana yakın mıNormalde 4 cuma ben her cuma okumaya gayret ettim duzenli olarak 8 haftayi tamamladim ama
Hayir 1 2 ay once falan ama ben zaten duzenli okurum burdaki zikirlere katilirim Annem de 41 Meryem Suresi okudu ve 111 tane besmeleyi bir kagida yazip yatagimda basucuma igneledim aylar önce her türlü kötülükten korunmak icinNe zaman bitirdin canım okumayı hamile kalmana yakın mı
Zaman olarak sınırlamayın lutfen siz bugun dua edersiniz yillar sonra karsiniza kabul olmus olarak cikar .Yeter ki siz Allah i surekli anın bunu yurekten yapin sadece cocuk icin degil baskalarina iyilige kosun emin olun mukafatini alirsiniz .Benim en yakin arkadasim hamileyken yanimda iki kez fenalasti onun derdiyle dertlendim basinda bulundum .Ne kadar hamile gorunce icim burkulsa da onun bana ihtiyacini bilip Allah rizasi icin yaptim .Burda bir cok kisi dua etti bana kimin duasi kabul oldu bilinmezNe zaman bitirdin canım okumayı hamile kalmana yakın mı
Su an yapabilirsin fark etmiyor ben 3 saat su icmemistim 2 saat de wc ye gitmedim yaptim daha koyu ciktiHeyecandan elim ayağım titriyor ya ne yapacağımı bilmiyorum yerimde duramıyorumAfilim92 canım sendemi erken gebelik testi yapmıştın
Hangi markaydiTesti yaptım hamile değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?