Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
alinti ekle diyecektin canim benim. Diger topiklerden mi alintiladin

Yok cnm burdaki mesajlara. Sanada yazmıştım ovulasyon günde 1 kere yapmalısın. Adetin kaç gün sürüyor onu söylersen kaçıncı gün başlanan gerek onu hesaplariz
26gunde bir adet oluyorum canim bi uygulama indirdim uygulamaya gore bugun yumurtlama gunum. 5 kasim adet baslangici ayin 1inde olacagim adet. Ama tabi biraz sekteye ugradi dusugum var bir bucuk ay oncesinde. Adet tarihim degisebilir belki. Peki aksam yapsam ovulasyonu olur mu iki saat tuvaletimi tutmam mi gerekiyor?

Kizlar insallah olmayiz ama bat.larimizi(beklenen adet tarihlerimiz) yazalim mi?Isim ekleyin bende liste yapiim
Ruyagok------------------------27kasim
Limonlutarcinlikek-------1 aralik

Bende uygulamaya bakıyorum cnm ayın 13 ünde yumurtlama günü gösteriyordu ama ayın 15 inde benden sıvı boşaldı yumurta akı gibi yapış yapışş uzayan bişey megerse yumurtlama günü habercisiymiş bende o günleride degerlendirdim hiç bu kadar yogun yumurta akı kıvamında olmamıştı akıntım ilk kez oldu

Kızlar anlayan var mı yorum yapar mısınız 1.5 yıllık evliyim ve çocuğum olmuyo eşimin sperm sonuçları doktora henüz gösteremedim

evet canim o gunlerde otle akinti gelir. Bende de bugun oldu bugun yumurtlama gunum cunku.

Kızlar anlayan var mı yorum yapar mısınız 1.5 yıllık evliyim ve çocuğum olmuyo eşimin sperm sonuçları doktora henüz gösteremedim Eki Görüntüle 2068726
Canim sizin sanirim lökosit var. 2milyon bunun icin antibiyotik verecektir dr.
15 aralık benim yeni bat tarihim. Bugün adet oldum maalesef .....
canim uzulme ben senden umutluyum insallah obur aylar olacaktir.

Ruyagok------------------------27kasim
Rvydmrt------------------------27kasim
Limonlutarcinlikek-------1 aralik
Zeynep6302------------------15 aralik

evet canim o gunlerde otle akinti gelir. Bende de bugun oldu bugun yumurtlama gunum cunku.

Canim sizin sanirim lökosit var. 2milyon bunun icin antibiyotik verecektir dr.
canim uzulme ben senden umutluyum insallah obur aylar olacaktir.
Canım ileri hızı düşük dediler öyle mi bide antibiyotik kadın doğum doktoru verir mi yoksa üroloji yemi gitmemiz gerek

Canım ileri hızı düşük dediler öyle mi bide antibiyotik kadın doğum doktoru verir mi yoksa üroloji yemi gitmemiz gerek
evet ileri hizi da dusuk onu yazmamistim. Onemli olan ileri hiz. Uroloji dr.u verir. Esinin urologa gitmesi lazim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…