alinti ekle diyecektin canim benim. Diger topiklerden mi alintiladinBir sürü alıntı yaptım cevapla dedim hepsi gitti bütün topickleri şöyle bir gözden geçirdimde benimle aynı soruları olan ne kadar çok kişi var. Dr un maillere bu kadar geç dönüş yapmasi çok kötü oldu aslinda
Inşallah olmazsin canım sanada cvp yazmıştım eski cevaplarına ama silindi hepsiBenimde 27 sinde olmam lazım bakalım inşallah olmam ayrıca ben 24 günde bir hasta oluorum
Yok cnm burdaki mesajlara. Sanada yazmıştım ovulasyon günde 1 kere yapmalısın. Adetin kaç gün sürüyor onu söylersen kaçıncı gün başlanan gerek onu hesaplarizalinti ekle diyecektin canim benim. Diger topiklerden mi alintiladin
Ya insalalh fayda görürsunuz ne kadar tuttu fiyatı canımamin canim. Ben afilim soyledigi balcidan bal aldim insallah faydasini gorurum
Aynı tarih adet günümüz.bende önceden 27 Günde bir regl oluyordum son 3 aydır 29 Günde bir oluyorumBenimde 27 sinde olmam lazım bakalım inşallah olmam ayrıca ben 24 günde bir hasta oluorum
26gunde bir adet oluyorum canim bi uygulama indirdim uygulamaya gore bugun yumurtlama gunum. 5 kasim adet baslangici ayin 1inde olacagim adet. Ama tabi biraz sekteye ugradi dusugum var bir bucuk ay oncesinde. Adet tarihim degisebilir belki. Peki aksam yapsam ovulasyonu olur mu iki saat tuvaletimi tutmam mi gerekiyor?Yok cnm burdaki mesajlara. Sanada yazmıştım ovulasyon günde 1 kere yapmalısın. Adetin kaç gün sürüyor onu söylersen kaçıncı gün başlanan gerek onu hesaplariz
insallah canimYa insalalh fayda görürsunuz ne kadar tuttu fiyatı canım
Bakalım inşallah adet olmayızz benim hep sabit 24 25 günde bir oluyorumAynı tarih adet günümüz.bende önceden 27 Günde bir regl oluyordum son 3 aydır 29 Günde bir oluyorum
Bende uygulamaya bakıyorum cnm ayın 13 ünde yumurtlama günü gösteriyordu ama ayın 15 inde benden sıvı boşaldı yumurta akı gibi yapış yapışş uzayan bişey megerse yumurtlama günü habercisiymiş bende o günleride degerlendirdim hiç bu kadar yogun yumurta akı kıvamında olmamıştı akıntım ilk kez oldu26gunde bir adet oluyorum canim bi uygulama indirdim uygulamaya gore bugun yumurtlama gunum. 5 kasim adet baslangici ayin 1inde olacagim adet. Ama tabi biraz sekteye ugradi dusugum var bir bucuk ay oncesinde. Adet tarihim degisebilir belki. Peki aksam yapsam ovulasyonu olur mu iki saat tuvaletimi tutmam mi gerekiyor?
27 kasım benide ekle cnmKizlar insallah olmayiz ama bat.larimizi(beklenen adet tarihlerimiz) yazalim mi?Isim ekleyin bende liste yapiim
Ruyagok------------------------27kasim
Limonlutarcinlikek-------1 aralik
evet canim o gunlerde otle akinti gelir. Bende de bugun oldu bugun yumurtlama gunum cunku.Bende uygulamaya bakıyorum cnm ayın 13 ünde yumurtlama günü gösteriyordu ama ayın 15 inde benden sıvı boşaldı yumurta akı gibi yapış yapışş uzayan bişey megerse yumurtlama günü habercisiymiş bende o günleride degerlendirdim hiç bu kadar yogun yumurta akı kıvamında olmamıştı akıntım ilk kez oldu
Canim sizin sanirim lökosit var. 2milyon bunun icin antibiyotik verecektir dr.Kızlar anlayan var mı yorum yapar mısınız 1.5 yıllık evliyim ve çocuğum olmuyo eşimin sperm sonuçları doktora henüz gösteremedim Eki Görüntüle 2068726
canim uzulme ben senden umutluyum insallah obur aylar olacaktir.15 aralık benim yeni bat tarihim. Bugün adet oldum maalesef .....
Canım ileri hızı düşük dediler öyle mi bide antibiyotik kadın doğum doktoru verir mi yoksa üroloji yemi gitmemiz gerekevet canim o gunlerde otle akinti gelir. Bende de bugun oldu bugun yumurtlama gunum cunku.
Canim sizin sanirim lökosit var. 2milyon bunun icin antibiyotik verecektir dr.
canim uzulme ben senden umutluyum insallah obur aylar olacaktir.
evet ileri hizi da dusuk onu yazmamistim. Onemli olan ileri hiz. Uroloji dr.u verir. Esinin urologa gitmesi lazim canimCanım ileri hızı düşük dediler öyle mi bide antibiyotik kadın doğum doktoru verir mi yoksa üroloji yemi gitmemiz gerek
Tmm teşekkür ederim cnmevet ileri hizi da dusuk onu yazmamistim. Onemli olan ileri hiz. Uroloji dr.u verir. Esinin urologa gitmesi lazim canim
lokosit varsa eger o da bebek olmasini engelliyor. Rica ederimTmm teşekkür ederim cnm
Lökosit enfeksiyon değil mi ?lokosit varsa eger o da bebek olmasini engelliyor. Rica ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?