Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İnşallah canım Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın

Kızlar hayatımda ilk defa adetim 3 gün gecikti. O kadar umutlandım ki Ama öğlende test yaptım hemde erken gebelik testlerinden ama negatif . Biz normalde tüp tedavisine başlayacaktık. Aşılamadan bile vazgeçmiştik. O kadar ilacı bünyeme boşu boşuna almayayım diye. O kadar çıkmazdayım ki...

Üzülme canım Allah büyük,nasil bir hayal kırıklığı bilirim ama sabret inşallah sonu güzel olacak.bugun kendi kendime plan yaptım dedi ki iste eşimin hasiri su zaman duzelirse bende şu ay hamile kalırım ama birden aklıma geldi Allahinda bir planı vardedim bakalım o nezamani uygun görecek.sonra dua ettim Allahım hayirlisiyla en kısa zamanda bana ve arkadaşlara nasip et die dua ettim.u zme kendini inşallah en kısa zamanda olur

Aynen canim hayirlisi neyse oyle olsun tabi ki.. Ama kac gundur dinmek bilmeyen kasik sancilarim var adetli gibi tipki. Belim bile agriyor. Yani adet degilim ama sanki adet gibi butun vucudum alarm veriyor. Stresten olmuyorum desem hani bi gun sarkar lekenme seklinde olur falan diyicem ama hic bir sey yok kafama takildi. Acaba kist mi oldu en son muayenede ta 27 ekimde 18mm sagli sollu folikul var falan diyordu doktor. Cok sinirlerim bozuldu cokkkk....

Evet canim psikolojim cok bozuktu simdi de hasardan dolayi bebege bisey olmasindan korkuyorum

Bi erken gebelik testi alsana varsa cikar

Arkadasimin kardesinin bebegi oldu
Bir gorseniz nasil tatli daha 2 saat oldu dogali gozlerini zor aciyor yumurcak Allahim sen ne buyuksun. Bir canlinin icinde bir canli buyutuyorsun. Hic bisey yokken yoktan var ediyorsun.
Yine duygular tavan bende

Eşimin testi de ilk defa yuvarlak hücre çıktı 6 milyon
İnternette araştırıyorum dünden beri
5 milyonun üstünde olmaması gerekiyor
Sanırım iltihabi bir durum emin değilim
Bizimse 9 milyon çıkmış. Bende araştıyordum ama çıkmıyor birşey. İnş kötü birşey değildir.

Evet canim psikolojim cok bozuktu simdi de hasardan dolayi bebege bisey olmasindan korkuyorum
Canım yumurtayıgidip dolleyen genelde iclerindeki en iyi sperm oluyor.s akın öyle düşünme evham yapma.ben sana dün yazdım kötü şeyler aklına getirme olumlu düşün.insallah hiç birşey olmayacak.kac aydır kullanıyorsun birşeyler o yüzden iyi düşün

canim gecikir miydi? Eger hic sekmiyorsa stresten gecikmis olabilir. Bazen idrar testleri dogru sonuc vermiyor acaba kan mi versen?

canim yapsan belki cikar

yanlış yönlendirmişim canım kusura bakma, öyle anımsadım. Bu arada globozospermi de ne fena bir durummuş, iyi ki sizinki ondan değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…