Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaşlar bende 2 senedir 2. Çocuk için uğraşıyorum.bende hiç bir problem yok dün rahim filminde çekildim temiz çıktı.2 senedir eşimi ancak ikna ettim ve sperm testi yaptırdık.sayı 1 milyon.çok az.doktor varikosal olabilir.ultrason çektir,eğer öyleyse ameliyat dedi.ameliyatla düzelmezse tüp bebek dedi.bu şekilde hamile kalmanın imkansız dedi.bi kaç sene sonra tamamen biter ve kısır olursun dedi.yada ameliyat olmam dersen direk tüp bebek yaptırın zaman kaybetmeyin dedi.şok olduk hiç beklmiyofuk.eşim ultrasonuda ameliyatından kabul etmiyor.kendisi doğal bi macun yaptırmış.garanti vermişler güya sperm arttırır die.sperm sayısı az olupta gebe kalan varmı? veya varikosal olup ameliyat olmadan gebe kalan?Ne gibi kürtler uyguladınız?

Senin yerinde olsam once tup sonra ameliyat dusunurdum. Insallah en kisa zamanda bebisinize kavusursunuz. Imkansiz olmasinda yeter ki bir yolu olsun ha tup bebek olmus ha dogal sonuc olumlu olsun kuzum yeter ki

Merhaba ya hakan özkul haknda bilgi verebilir misniz nasıl biri interntte araştırdık ama net bir bilgi yok dolandırıcı falan değil dimi

celalettin peru var muhakkak bi ingstramdan bakın dahılıye dr ama üroloji dr dan daha basarılı bnce azosperm olanların coğu ona gıdıyor kaan aydos tanser kaplancan var ama bnce celalettın bey

Senin yerinde olsam once tup sonra ameliyat dusunurdum. Insallah en kisa zamanda bebisinize kavusursunuz. Imkansiz olmasinda yeter ki bir yolu olsun ha tup bebek olmus ha dogal sonuc olumlu olsun kuzum yeter ki
Aynen öyle.benim içinde farketmez ama tüp bebek maliyetli biraz.bir kaç ay macunları kullansın inşallah sonuç alırız.alamazsakta inşallah ikna ederim tüp bebeğe eşimi

Arkadaşlar bizde Celalettin peruya gitmeyi düşünüyoruz eşimin spermi çok az hatta kriptoozospermi diye geçiyo bizimle benzer rahatsızlığı olan var sonuç alan var mı

Kızlar bugünkü spermiyogram sonuçları. Sizce nasıl? Bu arada perhiz 4 gündü.onceki sonuclarimizda ileri hız ve morfoloji sıfırdı. İlk resim bugünün, ikinci resim öncekinin.

Eklentiler

• IMG_20191021_173030.jpg
    IMG_20191021_173030.jpg
    144,3 KB · Görüntüleme: 128
  • IMG_20190928_212943.jpg
    IMG_20190928_212943.jpg
    92,5 KB · Görüntüleme: 120
Arkadaşlar bizde Celalettin peruya gitmeyi düşünüyoruz eşimin spermi çok az hatta kriptoozospermi diye geçiyo bizimle benzer rahatsızlığı olan var sonuç alan var mı lütfen yardımcı olun

15 ayımız oldu ama maalesef halen gebelik yok. İlaç günde bir kez
Degerleriniz artmis masallah insallah bebis haberlerinide verirsiniz burdan Rabbim isteyen herkese nasip etsin🙏bizim degerlerimiz gibi olup hamile olanlari da okudum ama bizde yok hala zamani var demek ki napalim dua etmekten baska care yok😔

Degerleriniz artmis masallah insallah bebis haberlerinide verirsiniz burdan Rabbim isteyen herkese nasip etsin🙏bizim degerlerimiz gibi olup hamile olanlari da okudum ama bizde yok hala zamani var demek ki napalim dua etmekten baska care yok😔
Allah razı olsun canım.. biz de bekliyoruz

Kızlar bugünkü spermiyogram sonuçları. Sizce nasıl? Bu arada perhiz 4 gündü.onceki sonuclarimizda ileri hız ve morfoloji sıfırdı. İlk resim bugünün, ikinci resim öncekinin.
mAŞALLAH DEĞERLERİNİZ çok güzel artmış... ne kadar zamanda arttı ve neler kullandınız acaba

X