- 22 Ağustos 2015
- 29.561
- 86.116
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok teki tuttu, oğluşum olacak inşallah.By arada sızın ıkız mı? benum 2. Denememdı dıgerı baskent hast göğsen hoca ıle ıdı. Ondan hiç memnun kalmamıstım
Denemenizi hangi merkez de yaptınız?Arkadaslar ikiz gebelik olan varmi? Bana 2 tane blastosist transfer edilcek.. kendimde ikizim. Nasip işi tabi bilmiyorum ama.. merak ettim ikiz gebeligi olan varmi?
Ne güzel maşallah. Allah bağışlasın size darısı bizlere inşallah.Yok teki tuttu, oğluşum olacak inşallah.
Emsey hospitalda yaptim.. seninle onceden yazmistim saklicennetcim. Nabtin erkek infertilitesi vardi sendede.. H M benm eski uyeligim.Denemenizi hangi merkez de yaptınız?
Yaa ben de emseyi düşünüyordum sonra Memoriala karar verdim. Hatta emseye görüşmeye de gitmiştim ben de pcos vardı. Ohssye önem vermemişti vs işte içime sinmemişti. Memorial da kimyasal gebelik oldu bu ay. Dondurulmuşlar vardı hem de pgtli onlar da bozuldu. Çok talihsizlikler yaşadım fakat merkezden olduğunu düşünmüyorum. Herkesin sağlıklı çözülme olurken benim pgtli embriyolarım da olmadı. Pgtsiz 1 tane vardı o sağlıklı çözüldü ve kimyasal oldu. Senin anlayacağın başa döndüm. Nasip böyleymiş.Emsey hospitalda yaptim.. seninle onceden yazmistim saklicennetcim. Nabtin erkek infertilitesi vardi sendede.. H M benm eski uyeligim.
Canim ben memnunum. Cok sukur yolunda gitti bircok seyde. Hastanenin labaratuvarinin filan iyi olmasida etkendi.Doktorun ici elvermedi transfer yapmak.. 29 yumurt toplandi 26 si olgundu.. 17 si dollendi 3.gune geldi ama secenek cok olunca 10 tanesi 5.gun 1.kalite donduruldu.digerlerini eledik. Nasip kismet isi tabi ama ben orda evimde gibiydim icime sindi tercih tabki. Benim de ohss riskim olustu 2nci hastaligima erteledik iste.hayirlisi olsun tabi ben asilamami da orda yapmstm yine oraya gittim tabiYaa ben de emseyi düşünüyordum sonra Memoriala karar verdim. Hatta emseye görüşmeye de gitmiştim ben de pcos vardı. Ohssye önem vermemişti vs işte içime sinmemişti. Memorial da kimyasal gebelik oldu bu ay. Dondurulmuşlar vardı hem de pgtli onlar da bozuldu. Çok talihsizlikler yaşadım fakat merkezden olduğunu düşünmüyorum. Herkesin sağlıklı çözülme olurken benim pgtli embriyolarım da olmadı. Pgtsiz 1 tane vardı o sağlıklı çözüldü ve kimyasal oldu. Senin anlayacağın başa döndüm. Nasip böyleymiş.
Bence de çift embriyo koyulsun. Emsey hastalarında genelde çiftte tek tutunuyor takip ettiğim kadarıyla. Senin de gönlünden geçen olsun. Zaten nasipte yoksa uğraşsakta olmuyor. Benim gibi.
Doz ne kullandı sende doktorun. Bende de 30 da 26 olgundu 18 tane döllendi 3. Güne geldi. Ama 5 tanesi iyi kalite 5. Gün embriyosu olarak döndürüldü. 4 tane pgtye gitti 2 tane sağlıklı geldi. 1 taneyi göndermemiştim onu transfer ettik kimyasal oldu. Pgtliler neden bozuldu anlamadım. Onlarda hayret ettiler. :) emseyden baya kişi memnun bir ben memnun kalmadım sanırım. Ama iyi bir hastane makineleri falan son teknoloji. Bizim ileri erkek problemiydi. %2 yavaş haraket %3 falan yerinde haraket 95 haraketsizdi. 30 milyon sperm vardı morfoloji 0. Genetik testlerde yaptırmamıştık genetik problem varmıdır diye pgtye gönderdik. Şükür genetik problem çıkmadı ama mikroenjeksiyon olduğu için bazen genetik kırılmalar oluyor ve sağlıklı olmuyor embriyolar. Bu herkeste olabilir. Bizde de oldu onlar elendi.Canini hic sıkma nasipte ne varsa o olur.. orasida kotu bi merkez değil. Pgt konusuna inmedik ne olur ne olmayiz bilmiyoruz bakmişin dondurulmuşlar bozulur yada bozulmaz bilemiyoruzki neyle karsilascagmizi ama Allahin izniyle Ona emanet birsey olmaz digerleriyle devam ederiz kismetse.. sen neden pgtye gonderdin morfoloji bozukmuydu? Bizde hiz flan iyi sayi da iyi ama norfoloji yuzde ikiden gormedik.. bilemiyorm Allahim herkese yardim etsin.. ohss riski tatsizlik olusturuyor olusturmuyor degil rahatsizlik verdi ama catlatma ignesinin 5.gununde flan gecmeye basladi normalede doner insallah surecte
Ya dozum 300 er di. 900 luk aldik. 9 gün kullandim iste. Cetro 2 tane artti onlarida hastaneye biraktik ihtiyaci olana versinler diye..Doz ne kullandı sende doktorun. Bende de 30 da 26 olgundu 18 tane döllendi 3. Güne geldi. Ama 5 tanesi iyi kalite 5. Gün embriyosu olarak döndürüldü. 4 tane pgtye gitti 2 tane sağlıklı geldi. 1 taneyi göndermemiştim onu transfer ettik kimyasal oldu. Pgtliler neden bozuldu anlamadım. Onlarda hayret ettiler. :) emseyden baya kişi memnun bir ben memnun kalmadım sanırım. Ama iyi bir hastane makineleri falan son teknoloji. Bizim ileri erkek problemiydi. %2 yavaş haraket %3 falan yerinde haraket 95 haraketsizdi. 30 milyon sperm vardı morfoloji 0. Genetik testlerde yaptırmamıştık genetik problem varmıdır diye pgtye gönderdik. Şükür genetik problem çıkmadı ama mikroenjeksiyon olduğu için bazen genetik kırılmalar oluyor ve sağlıklı olmuyor embriyolar. Bu herkeste olabilir. Bizde de oldu onlar elendi.
Emseydeki doktor bana ımsı gerekmez. Mikroçip yaparız dedi ama bizim hızda ve sayıda olan kişilere çip yapılmaz. Zaten yıkandıktan sonra 500 adet ileri yavaş haraket eden sperm kalıyor vs ve işte. Benim içime sinmemişti. Maaşallah senin birsürü münnoşun var elbet onlardan birkaçı sana evlat olacaktır.
Sende pcos yokmuş benim amh 9 du. 125 ıu Gonal f kullandık 30 yumoş aldık maaşallah. Ben çok yumurta olmasına seviniyorum inşallah bir Sonrakinde de çok yumoşum olur. Erkek infertilitesi için yumurta çokluğu avantaj gibi görüyorum. Rabbim nasip edecek olursa embriyo günü kalitesi hiç ama hiç önemli değil. Zaten yoktan var eden değil mi? Pgtye gönderdiğime çok pişmanım. Benim düşüncemde biri bunu nasıl yapar diye sonradan kendime çok kızdım. Bazen tevekkül etmek lazım. Allahın işine ne karışırım ki. İçeriği o bilir. Herkesin embriyoları süper mi sağlıklı mı ama maaşallah sağlıklı doğumlar oluyor. Allah nasip ediyor işte. Güzelleştiriyor. Ben buna karıştım ve Nasip olmadı işte. Pgt konusu benim için kapandı daha yaptırmam. Allah gerektirmesin.Ya dozum 300 er di. 900 luk aldik. 9 gün kullandim iste. Cetro 2 tane artti onlarida hastaneye biraktik ihtiyaci olana versinler diye..
Seninle ayniymis hemen hemen durumumuz aslinda. Ben pko hafif evreydi opuda lh 3.99 mu neydi. E2 6.800 lerdeydi iste. Ama erkek faktoru etkiliyor biyologta dedi ikisi birlikte savasiyor ilerliyor diye.. ben tupten once hayit esimde isvec surubu kullandi 2 ay.. suan degerlerimim normale donmesi icin hayita basladm rahmide guzel besliyor bana faydali bi bitki.. hacemat suluk vs olmustum duzenli olurum zaten senelerdir.. sagligim icin yani. Ama sen senin icin iyi gozlemle icin rahat etsin onemli olan o. Bende benm icin oranin iyi olacagni dusundum.nasip işi ben buyuk konusmayayim ama fazlasini irdelemeyi dusunmicem sanirim.. Rabbim detaylari bilendir o ortsun eksikleride.. bebekleri de kendimide bu kadar din din edemicem sanrm nasip diyip dondurulmuslari denicem kendimi cok osrarla yipratmayi dusunmuyorum.5 senedir bu mevzudan skldim cnku ben.
Genetiginizde sorun olmamasi cok guzel. Olsun 2 tane de ciksa 3 tanede onemli olan saglikla 1 tane dahi olmasi.. nasip bide gondermeden deneseniz 5.gun bellimi olurki.. 2.gun ble tutanlar var masallah.
Seninle ayni dusunuyoruz cennetcim. Inan Rabbim açiklari kapatiyor bu güce sahip bazen mukemmelliyetciligin bize zarar verdigini dusunuyorum. Asla kimsenin super bi embriyosu yok.. superligindende degil tutmasi.. vakit saat. Olsun buda sana elbet birseyler ogretmistir. Neler ogreniyoruz hayatta.. boyle dusunenlerde kendilerine gore haklidirlar ama.. bi embriyo ile bukadar ugrasmak.. bakiyorum cipsle yasayan kadinlarin bile saglikli bebegi oluyor.. gercekler bizim gordugumuz gibi degil. Ama saygi duyuyorum tabi. Ben tentürünü aldim esimede kendime de.. adem ata surubu deniyor gorumcemden tavsiye aldim ablayla tanisip kendi cocuklarindada gorunce sonuc aldiklarini aldim. Yok pko var bende yok degil.. ya adem ata surubunu bitirdi esim onluk birsey olmadigi icin artik icerigini unuttum acikcasi ablaya sormam lazm. Kesinlikle avantaj bana doktorlar senin yumurtaliklarinin ve rahmini iyi olmasi tedavide sana buyuk avantaj diyor kadin onemli diyor tabi ama erkekte etkili yanlari var.dogal kalamadim yani. Olacak ugrastiricak ama olucak bizim de insallah gelmesi gereken zamani biliyor hersey.. iki nefeslik dunya ne cocuguma ne bana kalacak..Sende pcos yokmuş benim amh 9 du. 125 ıu Gonal f kullandık 30 yumoş aldık maaşallah. Ben çok yumurta olmasına seviniyorum inşallah bir Sonrakinde de çok yumoşum olur. Erkek infertilitesi için yumurta çokluğu avantaj gibi görüyorum. Rabbim nasip edecek olursa embriyo günü kalitesi hiç ama hiç önemli değil. Zaten yoktan var eden değil mi? Pgtye gönderdiğime çok pişmanım. Benim düşüncemde biri bunu nasıl yapar diye sonradan kendime çok kızdım. Bazen tevekkül etmek lazım. Allahın işine ne karışırım ki. İçeriği o bilir. Herkesin embriyoları süper mi sağlıklı mı ama maaşallah sağlıklı doğumlar oluyor. Allah nasip ediyor işte. Güzelleştiriyor. Ben buna karıştım ve Nasip olmadı işte. Pgt konusu benim için kapandı daha yaptırmam. Allah gerektirmesin.
İsveç şurubu nedir?
125 le iyi 30 yumurta valla :) doz olarakmi oluyor 125.. tam bilmiyorum da.. seninde erkek infertilisinden oyaliyor sanirim oyle boyle sebebler doguyor iste ya kadin ya erkek..Sende pcos yokmuş benim amh 9 du. 125 ıu Gonal f kullandık 30 yumoş aldık maaşallah. Ben çok yumurta olmasına seviniyorum inşallah bir Sonrakinde de çok yumoşum olur. Erkek infertilitesi için yumurta çokluğu avantaj gibi görüyorum. Rabbim nasip edecek olursa embriyo günü kalitesi hiç ama hiç önemli değil. Zaten yoktan var eden değil mi? Pgtye gönderdiğime çok pişmanım. Benim düşüncemde biri bunu nasıl yapar diye sonradan kendime çok kızdım. Bazen tevekkül etmek lazım. Allahın işine ne karışırım ki. İçeriği o bilir. Herkesin embriyoları süper mi sağlıklı mı ama maaşallah sağlıklı doğumlar oluyor. Allah nasip ediyor işte. Güzelleştiriyor. Ben buna karıştım ve Nasip olmadı işte. Pgt konusu benim için kapandı daha yaptırmam. Allah gerektirmesin.
İsveç şurubu nedir?
Sizin 11. Ya da 12. günde kan değerimiz kaç çıkmıştı hatırlıyor musunuz. Bana da 2 embriyo transfer edildi 11. Gün kan değerim 71 cıktı acaba sonradan çok çok arttıp ikizler olma şansı var mı onu anlamaya çalışıyorum daEmsey hospitalda yaptim.. seninle onceden yazmistim saklicennetcim. Nabtin erkek infertilitesi vardi sendede.. H M benm eski uyeligim.
Canim transferim yapilmadi benim bende ikiz olani sormustum:) iki tane koyduran varmi diye :) saglikli olsunda tek olsun ikizde kolay degil yani ) iki tane koyulcak benmde ama ben ohss riskimden dolayi dondurdum.eylulde insallah. Senin var galiba masallah hakkinda hayirlisi guzeli olsn insallah :)Sizin 11. Ya da 12. günde kan değerimiz kaç çıkmıştı hatırlıyor musunuz. Bana da 2 embriyo transfer edildi 11. Gün kan değerim 71 cıktı acaba sonradan çok çok arttıp ikizler olma şansı var mı onu anlamaya çalışıyorum da
Benim ilk tane koyuldu ama daha belli değil ikız ki tek miCanim transferim yapilmadi benim bende ikiz olani sormustum:) iki tane koyduran varmi diye :) saglikli olsunda tek olsun ikizde kolay degil yani ) iki tane koyulcak benmde ama ben ohss riskimden dolayi dondurdum.eylulde insallah. Senin var galiba masallah hakkinda hayirlisi guzeli olsn insallah :)
Hergün kullandığım doz 125di son 2/3 günde 137.5 kullanmıştım. Bizi erkek infertilitesi oyalıyor gerçekten senelerdir uğraşıyorum. Ama bende inanıyorum rabbim bana da nasip edecek inşallah.125 le iyi 30 yumurta valla :) doz olarakmi oluyor 125.. tam bilmiyorum da.. seninde erkek infertilisinden oyaliyor sanirim oyle boyle sebebler doguyor iste ya kadin ya erkek..