Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hergün kullandığım doz 125di son 2/3 günde 137.5 kullanmıştım. Bizi erkek infertilitesi oyalıyor gerçekten senelerdir uğraşıyorum. Ama bende inanıyorum rabbim bana da nasip edecek inşallah.
Ankara GOP da Kaan Aydos bu erkek ınfertılesının uzmanı. Eşim de alış hızı sayı vs de azlık vardı yaptığı tedaviyle düzeltti. Mükemmmel bir hoca kesinlikle gidin derim

• Beğen
Reactions: H M
Ankara GOP da Kaan Aydos bu erkek ınfertılesının uzmanı. Eşim de alış hızı sayı vs de azlık vardı yaptığı tedaviyle düzeltti. Mükemmmel bir hoca kesinlikle gidin derim
Teşekkür ederim. Biz de Kaan hocanın hastasıyız. Bize fayda etmedi ama güzel bir doktor. Bizim denemediğimiz şey kalmadı. Hiçbir şey işe yaramıyor.

Bizim durumumuz için söylenecek pek birşey yok. Dua sadece. Buna da şükür. 🥰
Umutsuzluğa kapılma sakın merve, ben senin de yakın zamanda bebeğin olacağına inanıyorum. İnsan negatiften sonra çok karamsar oluyor ama sperm var, yumurta da var çok şükür, iş geriye doğru spermle doğru yumurtanın bir araya getirilmesine kalıyor. Şükür eşlerimiz azosperm değiller (ki onda bile bebek olan vakalar var) ya da bizim rahim, yumurta vs var.

36 yaşındayım. Yaştan dolayı yumuryabrezervım azalmış. Geçen sene eşimde sperm azlığı vardı bu sene baya düzelmişti. 4 yumurta toplandı 3 tanesi tutmuş, 2 tane A kalite koyuldu.
Hamdolsun ki tutunmus.. kucaginiza da alirsinjz miniginizi insallah.1 tanesi dondu oyleyse..

Umutsuzluğa kapılma sakın merve, ben senin de yakın zamanda bebeğin olacağına inanıyorum. İnsan negatiften sonra çok karamsar oluyor ama sperm var, yumurta da var çok şükür, iş geriye doğru spermle doğru yumurtanın bir araya getirilmesine kalıyor. Şükür eşlerimiz azosperm değiller (ki onda bile bebek olan vakalar var) ya da bizim rahim, yumurta vs var.
Yok canım çok umutluyum çok inanıyorum. Allah izin verirse olacak inşallah.
Eşimin sperm değerleri düzelmez demez istedim umutsuzluğum o yönde sadece. Daha uğraşmak düzeltmek için. :) sabırsızlıkla minnoşlarımı bekliyorum. ❤️❤️❤️❤️

Selam kızlar bu sabah benim transferim de oldu. İki tane transfer ettiler. 12 günlük şafak başladı. :KK55:
Bu süreçte ben de her gün ananas, kuruyemiş tüketmeye çalışıyorum, ilk 2-3 gün yatıp dinleneceğim sonra biraz ayaklanırım.
Merhaba embriyolar kaç hucreliydi acaba ?

Kızlar geçen hafta gidip sonuçlarımızı aldık hastanedeki doktor yardımcısı hiç doğru düzgün bakmadan temiz dedi ve folikasit önerdi bizde de şüphelenme vardı güvenmedik çünkü doğru düzgün bile bakmadı dün başka bir hastaneden randevu alıp gittik doktor bize dogal yollarla olmayacağını sadece tüp bebekle olacağını söyledi benim tahlillerim temiz çıktı eşimin de sperm testi morfoloji %2 olduğu için olmayacağını söyledi eğer mucizeyle olursa da düşük olacağını söyledi bende eşimde öldük resmen çok kötü bir duygu doktorun odasından nasıl çıktığımizi bile anlayamadık ne yapalım bana bir fikir verin nolur :KK43:(((((

Kızlar geçen hafta gidip sonuçlarımızı aldık hastanedeki doktor yardımcısı hiç doğru düzgün bakmadan temiz dedi ve folikasit önerdi bizde de şüphelenme vardı güvenmedik çünkü doğru düzgün bile bakmadı dün başka bir hastaneden randevu alıp gittik doktor bize dogal yollarla olmayacağını sadece tüp bebekle olacağını söyledi benim tahlillerim temiz çıktı eşimin de sperm testi morfoloji %2 olduğu için olmayacağını söyledi eğer mucizeyle olursa da düşük olacağını söyledi bende eşimde öldük resmen çok kötü bir duygu doktorun odasından nasıl çıktığımizi bile anlayamadık ne yapalım bana bir fikir verin nolur :KK43:(((((

Yüzde iki kötü bi değer değil zaten yüzde dört alt sınır. Hiç moralinizi bozmayn. Proxed kullansn eşin evicap felan iyi olur. Keçiboynuzu kürü felan da yapın. Değeriniz kötü degl tabi sayı ve hız ne kadar bilmyrm ama morfoloji sıfır çoğu kişinin

X