- 27 Ağustos 2016
- 2.244
- 1.906
- 83
Canım nerden alıyorsunuz ben istanbuldayim sipariş edebilir miyizkızlar degerlerinizi ölçtürüp şeker fsh derdi yoksa eşlerinize propolis aru sütü polen bal yedirin benim en son aldıgımda ginsengle çörek otu yağı vardı
sen söyle o koyar oranına göre kuzumcanim esim gitmeye calisacak ama cok gec cikiyor gidemiyor afama bunlari koyun diye biz mi soyleyelim
Öyle düşünme canım birgün fark edecektir yükselecektir sen pes etmeden devam etYediği ceviz badem fındık ve kabakçekirdeğinden kuruyemişçi açılır
Sanki herkes hamile kalacak bir ben kalmayacakmışım gibi hissediyorum imkansız gibi geliyor
Böyle hisseden biri de benim yalnız değilsiniz kızlar ve zaten umudum yok tüpe başlayacağız öbür ayabana da oyle geliyor biliyor musun buradaki herkes teker teker dagilacak birtek ben kalacakmisim gibi hissediyorum
bizde yaptiracagiz sanirim ya aralikta ya ocaktaBöyle hisseden biri de benim yalnız değilsiniz kızlar ve zaten umudum yok tüpe başlayacağız öbür aya
ya hic gitme olur mu diger topiklere baksanda burdan hic gitme olur mu sana ihityacimiz varKizlar temmuzda hamile kalmak isteyenler topigi vardi ben de ismimi yazdirdim kalabalik bir listeydi herkes aldi basini gitti 3 5 derken 20 25 filan .her guncellemede benim ve birkac arkadasin bat tarihi degisti diğerlerinde hep hamile simgesi .Dedim herkes yol aldi ben yerimde sayiyorum .Ama orda hamile kalsa da 3 4 arkadas bizi hic birakmadi hep moral verdi biz üzgunken kizdi toparladi bizi .Simdi cok iyi anliyorum sadece senin degil cevrenin de senin hamile kalacagina inanmasi gerekiyormus .Onlar benden cok inandi cunku cogu esimin tedavi oldugunu hasari morfolojiyi bilmeyen kisilerdi Onlarla takinca tum derdimi unutuyordum .Biri kalp atisi duyuyor. Biri cinsiyet ogreniyor falan .Bir baktim kendimi hamile buldum.Ben de gucum yettiğince sizin moral kutunuz olacagim ve size hep moral verecegim ben inaniyorum siz de inanin RABBIN SENI BIRAKMADI diyor Allah c.c lutfen dua edin surekli okuyun rahatladığınızi hissedeceksiniz .
Bendee bendebana da oyle geliyor biliyor musun buradaki herkes teker teker dagilacak birtek ben kalacakmisim gibi hissediyorum
Gitmem canim temmuz topigi benim icin cok kiymetli ama orda herkesin derdi farkliydi cogu ilk denemede hamile kaldi bazen cok umutsuzluğa kapıldım biz dna morfoloji ile ugrasirken onlar yumurtlama gunu telasindaydi Ama bu topikte herkes ayni dertten muzdarip bu nedenle herkes birbirini cok iyi anliyorya hic gitme olur mu diger topiklere baksanda burdan hic gitme olur mu sana ihityacimiz var
HaydiiiiYine aldi beni bir aglama...
Siz karamsar mutsuz şirine misiniz yaa eslerinizin degeri duzelse de haberiniz olmayacak beyniniz hamileligi kabullenmedigi icin bi relax olalim lutfen .Bendee bende
Korka korka başlayacağım hem deYine aldi beni bir aglama...
evet hepaini okudum hatta bu topige ilk yazdiklarini okudum tekrar ama tutamiyorum iste gozuaslarimi canimHaydiiiiBen ne yazdim ama uzun uzun bi bak
korkma canim tup bebek o kadar zor bisey degilKorka korka başlayacağım hem deay ben üç dört gündür salya sümük modundayim ne zormuş bunlarla baş etmek
insallah canim...Eninde sonunda olacak diye inanalim ya kizlar tüp bebek ya da doğal... Bazen ben de hiç olmayacakmış hissine kapiliyorum ama daha kaan hocayla tedaviye başlamamiza 1 ay oldu deyip biraz zaman taniyorum hislerime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?