Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar degerlerinizi ölçtürüp şeker fsh derdi yoksa eşlerinize propolis aru sütü polen bal yedirin benim en son aldıgımda ginsengle çörek otu yağı vardı
Canım nerden alıyorsunuz ben istanbuldayim sipariş edebilir miyiz

kızlar balcı konyada ona da kocaman bir teşekkür borcluyum az zaman gecsin de ziyaret edeceğiz çünkü hastalar dönüş yapınca o da yeni gelenlere söylüyor işe yaradıgını

Yediği ceviz badem fındık ve kabakçekirdeğinden kuruyemişçi açılır
Sanki herkes hamile kalacak bir ben kalmayacakmışım gibi hissediyorum imkansız gibi geliyor
Öyle düşünme canım birgün fark edecektir yükselecektir sen pes etmeden devam et

Kizlar temmuzda hamile kalmak isteyenler topigi vardi ben de ismimi yazdirdim kalabalik bir listeydi herkes aldi basini gitti 3 5 derken 20 25 filan .her guncellemede benim ve birkac arkadasin bat tarihi degisti diğerlerinde hep hamile simgesi .Dedim herkes yol aldi ben yerimde sayiyorum .Ama orda hamile kalsa da 3 4 arkadas bizi hic birakmadi hep moral verdi biz üzgunken kizdi toparladi bizi .Simdi cok iyi anliyorum sadece senin degil cevrenin de senin hamile kalacagina inanmasi gerekiyormus .Onlar benden cok inandi cunku cogu esimin tedavi oldugunu hasari morfolojiyi bilmeyen kisilerdi Onlarla takinca tum derdimi unutuyordum .Biri kalp atisi duyuyor. Biri cinsiyet ogreniyor falan .Bir baktim kendimi hamile buldum.Ben de gucum yettiğince sizin moral kutunuz olacagim ve size hep moral verecegim ben inaniyorum siz de inanin RABBIN SENI BIRAKMADI diyor Allah c.c lutfen dua edin surekli okuyun rahatladığınızi hissedeceksiniz .

ya hic gitme olur mu diger topiklere baksanda burdan hic gitme olur mu sana ihityacimiz var

ya hic gitme olur mu diger topiklere baksanda burdan hic gitme olur mu sana ihityacimiz var
Gitmem canim temmuz topigi benim icin cok kiymetli ama orda herkesin derdi farkliydi cogu ilk denemede hamile kaldi bazen cok umutsuzluğa kapıldım biz dna morfoloji ile ugrasirken onlar yumurtlama gunu telasindaydi Ama bu topikte herkes ayni dertten muzdarip bu nedenle herkes birbirini cok iyi anliyor

Eninde sonunda olacak diye inanalim ya kizlar tüp bebek ya da doğal... Bazen ben de hiç olmayacakmış hissine kapiliyorum ama daha kaan hocayla tedaviye başlamamiza 1 ay oldu deyip biraz zaman taniyorum hislerime

Son bir yılda yaşlanmışım resmen ilk zamanlar nasıl da guluyormusum fotoğraflarda şimdi yalandan gülümsemek saçlarım bile beyazladı artık ağacı kurt insanı dert derler ya öyle işte

Haydiiii Ben ne yazdim ama uzun uzun bi bak
evet hepaini okudum hatta bu topige ilk yazdiklarini okudum tekrar ama tutamiyorum iste gozuaslarimi canim

Korka korka başlayacağım hem de ay ben üç dört gündür salya sümük modundayim ne zormuş bunlarla baş etmek
korkma canim tup bebek o kadar zor bisey degil

Eninde sonunda olacak diye inanalim ya kizlar tüp bebek ya da doğal... Bazen ben de hiç olmayacakmış hissine kapiliyorum ama daha kaan hocayla tedaviye başlamamiza 1 ay oldu deyip biraz zaman taniyorum hislerime
insallah canim...

Keşke canım çok tatlı olmasaydı canım şu iğneler düşündükçe ağlıyorum

Beth18 topik acanlar genelde hamile kaliyor bak demedi deme benim de dua topigim var oranin ikinci hamilesiyim burda da sen gelceksin ve kizlar 70 Bin Lem Yelid duasi baslat destekolurum 1 hatim burda.kizlar yapti bana 1 hatmi de kendim yapiyordum daha 10bin tanesi kaldi cekmedim bak hamileyim dualara sığın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…