Peki canım kaç şişe kullandiniz ve ne kadar daha kullanacaksiniz kimuhendis canim
ileri hiz 0di %40 oldu. sayi azda olsa artti. En son 4 milyondu 7 milyon cikti
bazen diyorum ki bunu biz mi dert ediyoruz. Bu bir dert mi? Belki Allah bizi siniyordur bu bizim icin kutlu bir seydir. Dert etmesek olur mu acaba?burda kafa dağılıyor canım dertleşiyoruz ya bir de hepimiz aynı dertten muzdaribiz anne olamamak derdi başımızda
2.sisedeyiz dr promen k verdi emodex bitince onu kullanicaz insallahPeki canım kaç şişe kullandiniz ve ne kadar daha kullanacaksiniz ki
eşime diyorum ki çok şükür başka bir sıkıntımız derdimiz yok tek eksiğimiz bebğimiz o da diyor ki Allah bizi sınıyor olabilir sen de tam öyle dedin canım ama bizim kanayan yaramız bu isyan etmeden ağlayıp dert ediniyoruz kendimizebazen diyorum ki bunu biz mi dert ediyoruz. Bu bir dert mi? Belki Allah bizi siniyordur bu bizim icin kutlu bir seydir. Dert etmesek olur mu acaba?
evet aynen oyle canim. Allah daha buyuk dert vermsein insallaheşime diyorum ki çok şükür başka bir sıkıntımız derdimiz yok tek eksiğimiz bebğimiz o da diyor ki Allah bizi sınıyor olabilir sen de tam öyle dedin canım ama bizim kanayan yaramız bu isyan etmeden ağlayıp dert ediniyoruz kendimize
Surekli gidiyor mumuhendis canim
ileri hiz 0di %40 oldu. sayi azda olsa artti. En son 4 milyondu 7 milyon cikti
yok canim arada gidiyorSurekli gidiyor mu
Çok şükür iyiyiz güzel gidiyor. Sadece midem kötü bütün ruh halimi etkiliyor. Kusmuyorum ama midem yanıyor,bulanıyor. İsteksizlik var. Canım bişey çekse bile yiyesim gelmiyor.Defnelfin canim nerelerdesin nasil gidiyor hamilelik??
Iyi bari cok zor yaa ayri kalmakyok canim arada gidiyor
aynen canim. Bize endol kapsul vermediIyi bari cok zor yaa ayri kalmak
endole baktim da bizim sorunlarla pek ilgisi yok gibi bu ilacin niye veriyor acaba?Kizlar kaan hoca endol kapsul verdi mi sizlerin esine
Bilmem ki canim bazi kisilere de vermis sanirim spermde lokosit olmasin diyeendole baktim da bizim sorunlarla pek ilgisi yok gibi bu ilacin niye veriyor acaba?
Yoktu aslinda canimSizde var miydi?Bestttt
hayir canim bugunu bekledim. Doktordab geliyorum simdi kan verdik 1 bucuk saat sonra cikacak dedi bekliyoruz.Canım ne yaptın testi tekrarladın mi
Ay hakkinizda hayirlisi olsun canim haber verhayir canim bugunu bekledim. Doktordab geliyorum simdi kan verdik 1 bucuk saat sonra cikacak dedi bekliyoruz.
forumda yeniyim ama inşallah sağlıklı güzel bir gebelik yaşarsınız darısı bizlere inşallahhayir canim bugunu bekledim. Doktordab geliyorum simdi kan verdik 1 bucuk saat sonra cikacak dedi bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?