Canim ben de hic kullanmadim ama en guzeli adet biter bitmez baslayip ayni saatte yapip ustune de tarih atmak karistirmamak ve onceki gunle farki kiyas yapabilmek icinArkadaşlar ben 23 günde bir hasta oluyorum dün regl bitti yumurtlama testi nasıl ne zaman yapmalıyım ilk kez kullancam
merhaba... ben bir kez hamile kaldım ama düşük yaptımKızlar bu ovulasyon testi sizce yumurtam çatlamış mıdır
bizede dr o ilaci verdi. Emodex bitsin ona baslicaz. Size de kaan aydos mu verdi?kızlar eşimde ileri harkeet problemi var, promen k kullanıyoruz? başka kullanan var mı
Saol cnm gelecek ay alıp yapayımCanim ben de hic kullanmadim ama en guzeli adet biter bitmez baslayip ayni saatte yapip ustune de tarih atmak karistirmamak ve onceki gunle farki kiyas yapabilmek icin
Ayrıca marka önerisi olan var mı ovulasyon için
Cok haslama canim degerleri kaybolmasin ben de havuc misir zeytinyağı ve limonlu yaptim ustune de yogurt dokcem de esim gelemedi hala poffKarnibahar almistim yanina brokoli de alayim havucla birlikte pisireyim en kisa zamanda
Duysuk aldik size kaan aydosmu verdibizede dr o ilaci verdi. Emodex bitsin ona baslicaz. Size de kaan aydos mu verdi?
Ben de çiğ ispanaga bayilirim ama esim yemezKızlar ben ıspanak salatasıda yapıyorum ispanakları yıkayıp doğruyorum sonra içine yeşil elma doğruyorum nar taneleri zeytin yaği gezdırıyorum limon sıkıyorum çok lezzetli oluyor eşim başta yemem dedi pişmemiş ıspanak olduğu için ama sonra sevdi.tavsiye ederim
Ah bu erkekler alıp sopayı koşacaksın peşindenBen de çiğ ispanaga bayilirim ama esim yemezNar bile yemiyor meyve tabagi yapiyorum ortak yiyelim diyor sanki devami yok :)
Ah bu erkekler alıp sopayı koşacaksın peşindenBen de çiğ ispanaga bayilirim ama esim yemezNar bile yemiyor meyve tabagi yapiyorum ortak yiyelim diyor sanki devami yok :)
Oyle mi diyorsun. Adet olunca bende bi haataligimdan dolayi ilac kullandim. Midem de acayip bulaniyo.diyorum ki acaba ustune gorme diye bir sey var ya oyle mi oldu. Insallah ilactan dolayi bi sknti olmazKızlar selam @tarçınlılimonlukek cnım bence senin olur kafaya takmamaya çalış insan ne zaman kafadn atsa Ozman hamile kalıyor
Tatli oluyordur di mi. Elma nar da var yaKızlar ben ıspanak salatasıda yapıyorum ispanakları yıkayıp doğruyorum sonra içine yeşil elma doğruyorum nar taneleri zeytin yaği gezdırıyorum limon sıkıyorum çok lezzetli oluyor eşim başta yemem dedi pişmemiş ıspanak olduğu için ama sonra sevdi.tavsiye ederim
evet canimDuysuk aldik size kaan aydosmu verdi
Ben de çiğ ispanaga bayilirim ama esim yemezNar bile yemiyor meyve tabagi yapiyorum ortak yiyelim diyor sanki devami yok :)
Ah bu erkekler alıp sopayı koşacaksın peşinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?