Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaşlar ben 23 günde bir hasta oluyorum dün regl bitti yumurtlama testi nasıl ne zaman yapmalıyım ilk kez kullancam
Canim ben de hic kullanmadim ama en guzeli adet biter bitmez baslayip ayni saatte yapip ustune de tarih atmak karistirmamak ve onceki gunle farki kiyas yapabilmek icin

Kizlar brokolide de cinko folik asit ve e vitamini var bol bol yedirelim eslerimize

Karnibahar almistim yanina brokoli de alayim havucla birlikte pisireyim en kisa zamanda

Kizlar sonunda esim bu aksam gelecek ama cok gec vakit geliyor simdi disardayim eve gidicem yarina yemek yapicam. Birde evi toparlicam makineye camasir falan atarim o gelene kadar isleri bitirmem lazim

Kızlar selam @tarçınlılimonlukek cnım bence senin olur kafaya takmamaya çalış insan ne zaman kafadn atsa Ozman hamile kalıyor

Kızlar ben ıspanak salatasıda yapıyorum ispanakları yıkayıp doğruyorum sonra içine yeşil elma doğruyorum nar taneleri zeytin yaği gezdırıyorum limon sıkıyorum çok lezzetli oluyor eşim başta yemem dedi pişmemiş ıspanak olduğu için ama sonra sevdi.tavsiye ederim

Ben de çiğ ispanaga bayilirim ama esim yemez Nar bile yemiyor meyve tabagi yapiyorum ortak yiyelim diyor sanki devami yok :)

Kızlar selam @tarçınlılimonlukek cnım bence senin olur kafaya takmamaya çalış insan ne zaman kafadn atsa Ozman hamile kalıyor
Oyle mi diyorsun. Adet olunca bende bi haataligimdan dolayi ilac kullandim. Midem de acayip bulaniyo.diyorum ki acaba ustune gorme diye bir sey var ya oyle mi oldu. Insallah ilactan dolayi bi sknti olmaz
Tatli oluyordur di mi. Elma nar da var ya
Duysuk aldik size kaan aydosmu verdi
evet canim

Ben de çiğ ispanaga bayilirim ama esim yemez Nar bile yemiyor meyve tabagi yapiyorum ortak yiyelim diyor sanki devami yok :)

Ah bu erkekler alıp sopayı koşacaksın peşinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…