Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Beth18 cnm dizinde DNA hasarınız yoktu doktor ne dedi size ilaç verdi mi ? Mail attın mı cvp geldi mi ?
evet canim dna hasariniz yok isterseniz dogal yolla bekleyin isterseniz tup bebek yaptirin dedi birde promen k diye bir ilac verdi bende baktim icerikleri emodexle ayni. Emodex bitsin ona gecicez bu ay sonunda bitince promenk yi alcam canim

Tup bebekle ilgili bir merkezle gorusmeye gittim eski yaptirdigim yerden farkli bir yere dr. Biraz bekleyin sonra olmazsa tekrar tup yaptirin dedi. Histeroskopiye gerek yok dedi. OmepaQ10 verdi banada

Allah yardimcin olsun canim

Benim içim umut doldu inş olacağına inanıyorum sayımız yükseldi hızımız yükseldi sperm DNA hasarımızda yok sadece prolaktinin seviyemiz yüksek. Onu da inş düzeltiriz nasibimizde de varsa olur inş. Allah cümlemize nasip eder inş

Arkadaşlar ben 23 günde bir hasta oluyorum dün regl bitti yumurtlama testi nasıl ne zaman yapmalıyım ilk kez kullancam

Bende siparis ettim ovulasyon testi R rvydmrt sanirim adet bitkminden hemen sonra basliyorsun okuduklarimdan en garantisinin bu oldugunu anladim

Tup bebek dr.una gittim dedim ya
En taninmis dr.lardan birisi
Benim ogretmen hastalarim internetle cok hasir nesir oralara cok takilma dedi

Takviye herhalde ama daha bakamadkm ne ise yaradigina. Bana ilac verecek misiniz dedim. Oda sende bunu kullan dedi canim ama bu tup bebek dr.u
kaan aydos bu jelleri kullanma dedi bende almadim o guzden hic
Su bazli oldugu icin zarari olacagini dusunmuyorum her seyden medet umuyorum maalesef canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…