Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Gunaydin kizlar aderim 2 gun gecikti. Bugun idrar testi yaptim 2. Cizgi silik cikti. Gecen ay klomen kullandim ve yumurta catlatma ignesi oldum. Acaba bu yuzden olabilir mi diye dusunuyorum cok umutlanmak istemiyorum.
Bizimle paylasir misin testi
 
Kızlar DNA hasar testimiz çıktı
13.71 çıkmış. Yok demek bu degil mi ?
 

Eklentiler

  • IMG_5482.JPG
    85,5 KB · Görüntüleme: 89
bence git baktir hem emin olursun beslenmeni duzenlersin. Insallah hamilesindir. Birde catlatma ignesini neden kullaniyosun?

koenzim Q10 sanirim babsettiginiz vitamin neden kullaniyorsunuz acaba?
asılama yapılacaktı sonra sperm sayısı dusuk cıkınca vazgeceldi tup bebek denildi. Dr ne olur ne olmaz dıye verdı oylesine kullandım ben de.
 
Arastırdım klomen kullananlarda oluyormus kanda da cıkıyormus sonra dusuyormus kendiliğinden. ama kasık agrım cok fazla memede hassasıyet ve mide bulantım var:'( kaç gundürde durup durup aglıyorum boş şeylere sinirleniyorum.
 
1 saat sonra cektiğim fotograf
Test bozuk canim 1 saat de dursa 3 gun de oyle dagilma olmamali .Bence kan ver olabilir neden olmasin hayat mucizelerle dolu ama sadece bu teste bakarak umut baglamak ya da karalar baglamak dogru olmaz canim
 
Test bozuk canim 1 saat de dursa 3 gun de oyle dagilma olmamali .Bence kan ver olabilir neden olmasin hayat mucizelerle dolu ama sadece bu teste bakarak umut baglamak ya da karalar baglamak dogru olmaz canim
olabilir bir bilgim yok cunkü bu konuda. Bozukta olsa 2. Cigiyi görmek güzelmis. :) baskasini alir yaparim yarin
 
bence bir kan ver içinde rahatlar. bu belirtiler adet belirtisi de olabilir gebelikte. ikisi de aynı belirtiler. inşallah senin gebeliktir. özel hastanelerde 1 saat içinde çıkıyor. bizide bilgilendir :)
insallah canim.. pazartesiye kadar adet olmazsam yapacam kan testini. İlk sizinle paylasirim. Zaten su an kimse bilmiyor ilk sizinle paylastim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…