Bizimle paylasir misin testiGunaydin kizlar aderim 2 gun gecikti. Bugun idrar testi yaptim 2. Cizgi silik cikti. Gecen ay klomen kullandim ve yumurta catlatma ignesi oldum. Acaba bu yuzden olabilir mi diye dusunuyorum cok umutlanmak istemiyorum.
Evet ondan kullanıyoruz hem yumurta hem Sperm kalitesi için aldık..bence git baktir hem emin olursun beslenmeni duzenlersin. Insallah hamilesindir. Birde catlatma ignesini neden kullaniyosun?
koenzim Q10 sanirim babsettiginiz vitamin neden kullaniyorsunuz acaba?
Sağol canım benim bir ay sonra tekrar yaptıracakCnm yok güvenin orası en güvenilir yer. Bizimde sayı azken elle yazmışlardı. En güvenilir yerde yaptırmışsın. Hiç tasalanma. Hep aynı yerde yaptır ki sonuçlarının gelişimini fark edebilesin.
Arada eşim de kaçırıyor malesef kızartma börek dayanamıyorKizlar surekli saglikli besleniyor mu esleriniz biz cok bunaliyoruz yaaaa. Arada hamur isi falan da yiyoruz bunaliyoruz cok
asılama yapılacaktı sonra sperm sayısı dusuk cıkınca vazgeceldi tup bebek denildi. Dr ne olur ne olmaz dıye verdı oylesine kullandım ben de.bence git baktir hem emin olursun beslenmeni duzenlersin. Insallah hamilesindir. Birde catlatma ignesini neden kullaniyosun?
koenzim Q10 sanirim babsettiginiz vitamin neden kullaniyorsunuz acaba?
Yok canım aynen bizimde 15 çıkmıştı hoca yok dediKızlar DNA hasar testimiz çıktı
13.71 çıkmış. Yok demek bu degil mi ?
İki çizgi var evet ama niye öyle kırmızı fazla mı idrar damlattiniz.ne zaman oldunuz iğneyi canım
klomen ve catlatma iğnesi kullandın mı?Bence gebelik olmazsa silik çıkmaz çünkü ben ne kadar test yaptıysam hep negatifti:) Bı kan tahlili yapın insalalh vardır bebiş .sizde sorun neydi peki
Yok hiç kullanmadımklomen ve catlatma iğnesi kullandın mı?
1 saat sonra cektiğim fotograf. İlk yaptıgımda cıktı silik cızgı.
Test bozuk canim 1 saat de dursa 3 gun de oyle dagilma olmamali .Bence kan ver olabilir neden olmasin hayat mucizelerle dolu ama sadece bu teste bakarak umut baglamak ya da karalar baglamak dogru olmaz canim1 saat sonra cektiğim fotograf
bence bir kan ver içinde rahatlar. bu belirtiler adet belirtisi de olabilir gebelikte. ikisi de aynı belirtiler. inşallah senin gebeliktir. özel hastanelerde 1 saat içinde çıkıyor. bizide bilgilendir :)1 saat sonra cektiğim fotograf
olabilir bir bilgim yok cunkü bu konuda. Bozukta olsa 2. Cigiyi görmek güzelmis. :) baskasini alir yaparim yarinTest bozuk canim 1 saat de dursa 3 gun de oyle dagilma olmamali .Bence kan ver olabilir neden olmasin hayat mucizelerle dolu ama sadece bu teste bakarak umut baglamak ya da karalar baglamak dogru olmaz canim
insallah canim.. pazartesiye kadar adet olmazsam yapacam kan testini. İlk sizinle paylasirim. Zaten su an kimse bilmiyor ilk sizinle paylastim.bence bir kan ver içinde rahatlar. bu belirtiler adet belirtisi de olabilir gebelikte. ikisi de aynı belirtiler. inşallah senin gebeliktir. özel hastanelerde 1 saat içinde çıkıyor. bizide bilgilendir :)
Bence kesinlikle var cnım çünkü onlar yoksa hiçbir şekilde çizgi cikarmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?