- 9 Nisan 2016
- 3.170
- 2.476
- 83
- 38
Arçelik cnm. Annemin vardı ondan aldık cnm ama ücreti 100 tl ye yakın birşeydi.tamam canim ben de öyle yapayim, balik, nohut, sebze sirasiyla gideyim elimden geldigince. Senin meyve sıkacağinin markasi ne, kaça aldiniz ?
Biz emodexi çok beğendik. Eşimde bariz bi fark varcanim bizim asil sikintimiz sperm hareketsizliği, yerinde hareket bile yok hiç... Dün sperm testi yaptik yine hareketsiz O yüzden emodeks ya da proxeed almayi düşünüyorum. Hocadan cevap gelene kadar impryl bitecek yeniden alasim gelmedi acikcasi..
klomenle kullanabilirsin promotilin de içeriğine bir bak ayni şeyler varsa çok olurBiz emodexi çok beğendik. Eşimde bariz bi fark var1. Kutu bitmek üzere. O zamana kadar DNA hasar testi de çıkar. Ona göre ilaç kullanıcaz. Eğer DNA hasarı varsa Promotil M forte ve klomen kullanıcaz. Acaba bu ilaçlarla beraber emodexte kullanabilir miyiz ?
canım sayıya takılma arkadasların deıdıgı gıbı onemlı olan dna hasarının duzelmesı. bıze promen k vermıs bu vitamınde hareketı arttırmak ıcınmış aslında. bırde daha tedavının basındayız oyle dusungünaydın kizlar, eşimin test sonucu cikmiş.
sayi mililitrede 10 milyon
yüzde yüz hareketsiz
morfoloji 0
sayi son testte mililitrede 45 milyon cikmisti, diğerleri ayniydi, o da düşmüş sağolsun.
hoşgeldın canım carenın nerede oldugunu bılemeyız ınsallah sızınde yuzunuz tup bebekten yana guler...Merhaba kızlar bizde 3 yıldır bekliyoruz meleğimizi eşimde DNA hasarı hız problemi sayı problemi ne ararsanız var 32 yasında Kaan aydos başta olmak üzere birçok ürologla görüştük aklınıza gelen her macunu vitamini ilacı kullandık maalesef her sonuç bir öncekinden kötü geldi önümüzdeki ay tüp bebek başlıycaz son çare
dna hasarınz % kaç üzülmeyin bizim dna hasarı % 65 ten % 7 ye düştüMerhaba kızlar bizde 3 yıldır bekliyoruz meleğimizi eşimde DNA hasarı hız problemi sayı problemi ne ararsanız var 32 yasında Kaan aydos başta olmak üzere birçok ürologla görüştük aklınıza gelen her macunu vitamini ilacı kullandık maalesef her sonuç bir öncekinden kötü geldi önümüzdeki ay tüp bebek başlıycaz son çare
Biz de impryl kullanıyoruz ağustostan beri bana da içerik olarak yeterli gelmiyor bakınca. 10 gündür solgar ürünleri ekledim yanınaklomenle kullanabilirsin promotilin de içeriğine bir bak ayni şeyler varsa çok olur
Canım bu mu senin sıkacak fiyatı çok iyi ama dayanıklı mı iyi mi acabaYok canim kuruydu kokteyl yaptim hatta elmali falan en iyi havucu sıktı
Cinsel isteksizlik mi? Benimkinde de varIyi akşamlar herkese. Takip ediyorum hepinizi. Ins herkesin tedavisi olumlu sonuçlanır. Bizde 20 gündür klomen emodex kullanıyoruz. Ama eşim isteksizlik yaptığını ve ölümü düşündürecek kadar psikolojisini çıkarttığını söylüyor. Isteksizlik klomen başladıktan sonra olmuş. Kaan beye yazdım ama aralık 22 de cvp gelecek. Sizde böyle şikayetler duydunuzmu eşlerinizden. Ayarlarımı bozdun diyor fabrika ayarlarıma dondur beni böyle yaşanmaz diyor napsam ki
bize de dr. Promen k.yi verdi. Ancak suanda emodex kullaniyor. Fazla gelmesin diye emodex bitsin oyle kullanacak onu da. Benziyorsa icindekiler bitsin oyle ver canimKizlar emodex.in yanina pharmaton eklesem nolur icindekiler benziyor fazla mi olur
esimde oyle bir sknti oldugunu soylemedi hic canimIyi akşamlar herkese. Takip ediyorum hepinizi. Ins herkesin tedavisi olumlu sonuçlanır. Bizde 20 gündür klomen emodex kullanıyoruz. Ama eşim isteksizlik yaptığını ve ölümü düşündürecek kadar psikolojisini çıkarttığını söylüyor. Isteksizlik klomen başladıktan sonra olmuş. Kaan beye yazdım ama aralık 22 de cvp gelecek. Sizde böyle şikayetler duydunuzmu eşlerinizden. Ayarlarımı bozdun diyor fabrika ayarlarıma dondur beni böyle yaşanmaz diyor napsam ki
benim esim de klomen kullanmisti ama hiç öyle bir etki olmadı. Bebek olayina kafayı cok takiyor olabilir mi?Iyi akşamlar herkese. Takip ediyorum hepinizi. Ins herkesin tedavisi olumlu sonuçlanır. Bizde 20 gündür klomen emodex kullanıyoruz. Ama eşim isteksizlik yaptığını ve ölümü düşündürecek kadar psikolojisini çıkarttığını söylüyor. Isteksizlik klomen başladıktan sonra olmuş. Kaan beye yazdım ama aralık 22 de cvp gelecek. Sizde böyle şikayetler duydunuzmu eşlerinizden. Ayarlarımı bozdun diyor fabrika ayarlarıma dondur beni böyle yaşanmaz diyor napsam ki
Iyi simdilik sorun yok sirf havuc icin aldik canim degilse ugrasmam parçalarını tak cikar filanEki Görüntüle 2064265
Canım bu mu senin sıkacak fiyatı çok iyi ama dayanıklı mı iyi mi acaba
Canım her akşam havuç suyuda gücü çok artiriyormus bence her akşam bir bardak içsin havuç suyucanim bizim asil sikintimiz sperm hareketsizliği, yerinde hareket bile yok hiç... Dün sperm testi yaptik yine hareketsiz O yüzden emodeks ya da proxeed almayi düşünüyorum. Hocadan cevap gelene kadar impryl bitecek yeniden alasim gelmedi acikcasi..
Hızı yazacaktım gücü yazdım yanlışlıklaCanım her akşam havuç suyuda gücü çok artiriyormus bence her akşam bir bardak içsin havuç suyu
spama düşmüş olabilirKızlar eşimin kan sonuçlarını ilk kez gönderdik Kaan hocaya kayıt yaptırıp.ama bize cevap gelmedi şu tarihte cevap vereceğiz diye.kac gün sonra cevap vereceğini söylüyor bilginiz var mi
Hasarımız %35 şu anda % 20 den 3 ay içinde yükseldi bu kadar ve bunca tedaviye rağmen durum kötüye gidiyor eşim sigarayı bırakamadı maalesef onun etkisi çok büyük hasardaDna
dna hasarınz % kaç üzülmeyin bizim dna hasarı % 65 ten % 7 ye düştü
Evet sigara yüzünden olmuş belllikiHasarımız %35 şu anda % 20 den 3 ay içinde yükseldi bu kadar ve bunca tedaviye rağmen durum kötüye gidiyor eşim sigarayı bırakamadı maalesef onun etkisi çok büyük hasarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?