- 9 Nisan 2016
- 3.170
- 2.476
- 83
- 38
Biz ilk gittiğimizde DNA hasar testi istedi. Ona önce bi bakalım dedi. Bizim de 4.5 ay değerler yerdeydi. Birden yükseldi elhamdulillah. Ama yılmadan nohut havuç kuru yemiş kabak çekirdeği keçi boynuzu tozu vs... yedik ısırgan otu çayı içtik. İnş sizinde olur. Buarada varikosel ameliyatı oldu eşim 5 ay önceonu daha sonra isteyecegim dedi hoca, biz de gidip hiç yaptirmadik
Zorla içsin kimsenin hakkı yok seni üzmeye bu eşin bile olsa. Tadı Hoşuna gitmiyor diye sen evlatsız kalamazsın ya. Bu şımarıklıklara kıl oluyorum. Benim eşimde öyle.dedigim herseyi yiyor ama bu havuç işini aşamadi, 1 tane havucu zor yiyor. Taze sıkılmış havuç suyu almistim haftasonu (evde makine yok) yüzünü eksiterek zor içti, dolapta 1 tane daha var ben zorlamassam gidip içmiyor
bizde ameliyatlik bir varikosel yokmuş. Yok canim hakkini yiyemem esimin uğraşiyor, ben dersem yapiyor ama sevmediğinin farkindayim, ben de hayat tarzimizi ona göre değiştirmeye çalışıyorum. Mesela önceden ayda 1 balik ancak yerdik artik haftada 1 yapiyorum, nohutu da düzenli yapiyorum, sabahlari karatay kahvaltisi yapmaya başladik ve de ekmeği kestik, kahvalti da yesillik, kuruyemiş yiyor, is yerinde isirgan cayi da içiyor, havuçun da üstüne düseyim bakalim olmassa salata yaparim her gün.Zorla içsin kimsenin hakkı yok seni üzmeye bu eşin bile olsa. Tadı Hoşuna gitmiyor diye sen evlatsız kalamazsın ya. Bu şımarıklıklara kıl oluyorum. Benim eşimde öyle.
Evet canim esim de surekli bat soruyor uzulmesin diye takmiyor gibi davraniyorumSlm kızlar ne alemdesiniz ?????? Var mı kimsede bi haber ? Yumurtlama zamanı geçtikten sonra Beklemek çok sıkıcı
Acaba ne ters etki yaptıCnm bizde 29 cıkmıstı düşürmek istedi yinede.ama tam tersine 50 ye cıktı bakalım ne dicek daha cvp vermedi
dedigim herseyi yiyor ama bu havuç işini aşamadi, 1 tane havucu zor yiyor. Taze sıkılmış havuç suyu almistim haftasonu (evde makine yok) yüzünü eksiterek zor içti, dolapta 1 tane daha var ben zorlamassam gidip içmiyor
hangi marka aldin canim, bir de temizliği kolay mi ?Canim bende de makine yoktu sirf havuc suyu icin internetten ucuz bir sey aldim is görüyor memnunum düşünürsen bakabilirsin
Cnm ısırgan otu çayı spermlerin canlı kalmasını sağlıyormuş. Kaan hoca 3/4 bardak için hergün demiş. Eşim önceden içmiyordu Kaan hocayı birebir dinleyince kendi kalkıp yapıp içiyor. Günde 3/4 bardak içiyor. Nohutu haftada 3 defa yiyor. Balık hafta da 2 defa. Roka, ıspanak bol bol tüketiyor.bizde ameliyatlik bir varikosel yokmuş. Yok canim hakkini yiyemem esimin uğraşiyor, ben dersem yapiyor ama sevmediğinin farkindayim, ben de hayat tarzimizi ona göre değiştirmeye çalışıyorum. Mesela önceden ayda 1 balik ancak yerdik artik haftada 1 yapiyorum, nohutu da düzenli yapiyorum, sabahlari karatay kahvaltisi yapmaya başladik ve de ekmeği kestik, kahvalti da yesillik, kuruyemiş yiyor, is yerinde isirgan cayi da içiyor, havuçun da üstüne düseyim bakalim olmassa salata yaparim her gün.
sinbo kirmizi kucuk serisini bilmiyorum .Digerlerine gore kolay kucuk oluncahangi marka aldin canim, bir de temizliği kolay mi ?
geçen haftaki yemek planin nasildi canim ? nohutu yapiyorum ama 2 günlük yapiyorum 3. gün artik kendim de sıkılıyorum. Siz her gün üstüstemi yiyorsunuz?Cnm ısırgan otu çayı spermlerin canlı kalmasını sağlıyormuş. Kaan hoca 3/4 bardak için hergün demiş. Eşim önceden içmiyordu Kaan hocayı birebir dinleyince kendi kalkıp yapıp içiyor. Günde 3/4 bardak içiyor. Nohutu haftada 3 defa yiyor. Balık hafta da 2 defa. Roka, ıspanak bol bol tüketiyor.
bakayim canim internetten. Sinbonun portakal sikacagini almistik, mekanik olanindan. Ikinci kullanmamizda kirildi. Kati meyve sikacaginda da posasini cok sulu birakiyor diyorlar sende öyle bir sikiniti var mi ?sinbo kirmizi kucuk serisini bilmiyorum .Digerlerine gore kolay kucuk olunca
Yok canim kuruydu kokteyl yaptim hatta elmali falan en iyi havucu sıktıbakayim canim internetten. Sinbonun portakal sikacagini almistik, mekanik olanindan. Ikinci kullanmamizda kirildi. Kati meyve sikacaginda da posasini cok sulu birakiyor diyorlar sende öyle bir sikiniti var mi ?
Cnm ben bi bardak nohutun sulusunu yapıyorum 2 tabak çıkıyor bir bana bi ona. Gün aşırı yada 2 günde bi yapıyorum. Yanına yumurtalı ıspanak yapıyorum. Ama hafta da 3 gün olsun istiyorum öyle de oluyor çok şükür. Nohutu kemikle haşlıyorum tadı çok güzel oluyor. Balığı da bi hafta içi bi hafta sonu olmak kaydıyla yapıyorum. Havuç suyunu da eşim bazen öyle yiycem diyor. 4 tane yiyor (irilerini seçiyorum ki çok olsun :) ) bazende suyunu sıkıyoruz. Limon portakal elma da ekliyoruz bazen içine kokteyl gibi.geçen haftaki yemek planin nasildi canim ? nohutu yapiyorum ama 2 günlük yapiyorum 3. gün artik kendim de sıkılıyorum. Siz her gün üstüstemi yiyorsunuz?
tamam canim ben de öyle yapayim, balik, nohut, sebze sirasiyla gideyim elimden geldigince. Senin meyve sıkacağinin markasi ne, kaça aldiniz ?Cnm ben bi bardak nohutun sulusunu yapıyorum 2 tabak çıkıyor bir bana bi ona. Gün aşırı yada 2 günde bi yapıyorum. Yanına yumurtalı ıspanak yapıyorum. Ama hafta da 3 gün olsun istiyorum öyle de oluyor çok şükür. Nohutu kemikle haşlıyorum tadı çok güzel oluyor. Balığı da bi hafta içi bi hafta sonu olmak kaydıyla yapıyorum. Havuç suyunu da eşim bazen öyle yiycem diyor. 4 tane yiyor (irilerini seçiyorum ki çok olsun :) ) bazende suyunu sıkıyoruz. Limon portakal elma da ekliyoruz bazen içine kokteyl gibi.
Canım Kaan hoca bize de impryp vermiş.neden kesmek istiyorsun?Birde içinde l carnitine falan da yokimpryl diye bir takviye kullaniyoruz ama 2. kutuyu almayi düsünmüyorum. Kaan hocaya mesaj attim bakalim.
Ankarahangi şehir? Biz adanada yaptiracaz.
canim bizim asil sikintimiz sperm hareketsizliği, yerinde hareket bile yok hiç... Dün sperm testi yaptik yine hareketsiz O yüzden emodeks ya da proxeed almayi düşünüyorum. Hocadan cevap gelene kadar impryl bitecek yeniden alasim gelmedi acikcasi..Canım Kaan hoca bize de impryp vermiş.neden kesmek istiyorsun?Birde içinde l carnitine falan da yok
tamam canim eşime de göstereyim bakalim, icerim derse bundan alayim.Evet canim burda avmlerde 120 140 arasi fiyati nette 85 ti indirim kuponuyla 73 e geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?