Erkek İnfertilitesi Morfoloji 1 lütfen yardım :(

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Sadece önemi yok çok takılmayın dediniz başınızdan geçen sadece önemi yok takılmayın olamaz sanırım sizde bu süreçte çok uğraşmış olmalısınız..
yoo sadece öyle demedim hızı vs diğer değerler iyiyse morfolojinin önemi yok dedim. yani o değerler birlikte değerlendiliyor. sadece morfolojisi 0 diye çocuğum olmaz diye bir şey yok yani.

Allah razı olsun
Benim eşimin de %1 'di
Ama dr umuz aşılama deneyelim dedi
%20 ihtimal bile olsa hiç inanmıyordum
Ama şimdi oğlum 16 aylık:)

Allah razı olsun
Benim eşimin de %1 'di
Ama dr umuz aşılama deneyelim dedi
%20 ihtimal bile olsa hiç inanmıyordum
Ama şimdi oğlum 16 aylık:)
Şansınız varmış gerçekten çok güzel birde tüp bebek veya aşılama tutmama ihtimalide olduğu için biraz endişeli oluyor açıkçası :) bakalım pazartesi ne diyecek doktor

Şansınız varmış gerçekten çok güzel birde tüp bebek veya aşılama tutmama ihtimalide olduğu için biraz endişeli oluyor açıkçası :) bakalım pazartesi ne diyecek doktor
Benim pcos um olduğu halde şans varsa sizde de sans yüksek demektir
Kotu düsünmeyin:)

morfoloji 2 yken hamile kaldım bende. 6. ay denememizde. son ay öğrendik zaten morfoloji sıkıntımız oldğunu hemen tüp bebeğe yönelmeyin bence.

Bilmiyorum ki ya off yani bu 6 ayda sürebilir bir ayda sürebilir 1 sende olabilir daha kısa veya daha uzun bilemiyorum
Evet ama yaşınız kaç bilmiyorm bir süre normal yolla denemek lazm gerçekten. Bende olmazsa tüp diyordm çok beklemicem diyordm nasip oldu

Yaklaşık üç buçuk dört aydır deniyoruz bizde belki mucizeler beklemediğimiz anda gelir Keşke öyle olsa :)

Üç buçuk aydır denediğimizi konunun başında belirtmiştim zaten. Zaman sürecinin çok geçmesini istemediğimiz için denemek istediğimizi ve tecrübeleri dinlemek istedim . Çocuk sahibi olmak için illa üç dört sene deneyip başarısız olmak gerekmiyor sonuç olarak.

3-4 ay hiç bir problemi olmayan insanlar için bile kısa bir süre. 3-4 yıldır deniyoruz gibi anlatıyorsunuz. Allah sabır versm öncelikle tüp bebekte sabır süreci.
Çevremden gördüğüm kadarıyla tüp bebek sürecinin zor olduğunu biliyorum ve burada daha çok bilgi Sahibi olmak istedim hepsi buydu.

Çevremden gördüğüm kadarıyla tüp bebek sürecinin zor olduğunu biliyorum ve burada daha çok bilgi Sahibi olmak istedim hepsi buydu.
demek istediğim hangi yolu seçecekseniz sizin kararınız ikiside sabır ve metanet işi. ikisindede beklemeniz gerekecek. 3-5 gibi sayılara çok takılmayın. morfolojinin tek başına bir problem olmadığınıda söylüyor bir çok doktor. üzerine onlarca yerli yabancı makale okudum. içinizi ferah tutun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…