- 28 Aralık 2021
- 175
- 72
-
- Konu Sahibi logaritmik
Sayı ve hız yeterliyse morfoloji 1 ile de hamilelik oluşur fakat daha geç oluyor. Çünkü spermlerin çoğunun şekli bozuk ve döllenemiyor. Haliyle 1 2 ay değil daha uzun süreler gerekiyor. Promotil men, ımprly, Maxi go gibi bir takviyeyi 3 ay kullanın. Sonra tekrar değerlere bakıp yol çizersiniz. Geçmiş olsun.Üç buçuk aydır deniyoruz ama olmayınca doktora başvurduk gerekli testler tahliller yapıldı tek sorun eşimin morfolojisinin düşüklüğü olduğu söylendi sperm sayısı ve hızında bir sorun olmadığı söylendi tüp bebek yapılabilir denildi bu durumda olup hamile kalan var mı veya tecrübeli arkadaşlar ne diyorsunuz bu konuya ben ilk defa bu yola çıkacağım
Özelde yaptırabilirsin ama devlette şartları var sanırım 3yıllık evlilik 2 iğneli aşılama sonrası tüp bebek diye biliyorumAşılamadan önce direk tüp bebek tedavisine geçebiliyormuyum? Zaman kaybetmek istemiyorum farklarıda bilmiyorum açıkçası
Eğer yumurta rezervinizde bi sorun yoksa bence biraz daha denemelisiniz. Tabi beklemek sizi strese sokacaksa orası da ayrı bi çocuk olmama sebebi olarak karşınıza çıkabilir o da sizin vereceğiniz kararMesela bozuk olan bir sperm nasıl olurda önemsenmez bende buna anlam veremiyorum kafam karman çorman…
3 ay klomen, 1 klomenle aşılama, 2 iğneli aşılama yaptırdım negatif oldu. Şimdi tüp bebek için evraklarımı hazırlıyorumEvet çok strese sokuyor maalesef peki sizlerin süreç nasıl ilerledi acaba ?
İnşallah güzel haberi yakın zamanda alırsınızBende pazartesi gideceğim tüp bebek için bakalım ne diyecekler doktor tüp bebeğe uygun demişti en son bakalım haftaya neler bekliyor bizi
Herhangi bir tedavi uygulanmıyor. Belki vitamin verirler ama vitaminlerin kanıtlanmış etkileri yok. Tüp bebekte spermi zaten kendileri seçtikleri için morfolojisi düzgün olanı seçiyolarİnşallah sizlerde güzel haberler alırsınız gerçekten çok stresli dönemler, morfoloji bozuk evet ama acaba önce bunumu tedavi etmek gerekir yoksa tüp bebek yapılırken buna göre mi yapılıyor bilginiz var mı bu konu hakkında