- Konu Sahibi hisarbuselik
Canim bizde sadece morfoloji sikintili. Doktorumuz sperm kultur testi yaptirin dedi. Esim yaptirdi, bir tur mikrop varmis spermde. Bugun tam sonuc cikicak. Morfolojiyi cok etkilermis eger lokasit degeri fazla geldiyse. Bizde fazlaydi. Bakalim nasil bir yol izleyecegiz[/QUOT
bizimde morfoloji 0 sperm testi yaptırdığımız lab.da yapılıyomu bu test
sonucunuz nasıl çıktı ve dr. ne ilaç verdi bana yazarmısın canım lüten
Şimdi eşimde benim çift taraflı varikosel var, o yüzden spermlerinde şekil bozukluğu yani morfoloji 0,,, doktor bizden kültür sperm testi istemedi,,, sadece spermiyogram yapıldı detaylı onun dışında bişi istemedi,,, hemen tüp bebeğe başladık bayanda problem olmaması rahim kalınlığı çok önemliymiş embriyoların tutunması için, o yüzden erkekte problem olması tüp bebekte spermlerr kat kat büyütüldüğü için en iyilerini birleştiricekler,, morfoloji hiçbir ilaçla bir tedavisiii yokkkk,,, o yüzden tek çözüm tüp bebekkk... ama tabi morfolojisi 0 olup doğal yoldanda hamile kalan çok kişi okudum topiklerdee...
Canim benim esimde varikosel yok. Kultur testi sonucunda bir tur mikrop buldular. Onun icin antibiyotik kullanicaz yarin doktorla gorusup. Bence morfoloji cok degisken bir sey mesela 3 ay once %6 cikti, sonra %1cikti. Biz yapabilecegimiz herseyi yapiyoruz, tum testleri yapmaya calisiyoruz cunku ben tekrar negatif almaktan korkuyorum![]()