• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Moralim çok bozuldu

Zaten eşim mesaj atmadan önce he demiştim tamam sadece sen mutlu ol diye oy vericem demiştim ama üstüne hala mesajla beni tahrik eder gibi içimde birşeyler eksilecek demesine takıldım ve kırıldım mesaj atmadan daha önce bir kaç kez sorduğunda tamam sen istediğin için oy kullanacam dememe rağmen bu şekilde söyledi ben daha önce geçiştirmişim net birşey söylememişim filan falan diye öyle mesaj atmış açıklaması da bu ve hala arkasında duruyor söylediğinin yanlış birşey olduğunu kabul etmeyip sen abartıyorsun diyor
Net bişey söylemeden ucu açık cevaplarla geçiştirmissin oda buna ikna olmamiş
Yani "sadece senin icin" yerine "tamam bende oyle düşündüm" deyip konuyu bu kadar cikmaza sokmayabilirdin.
Madem cok taraftar nabza gore serbet

Istedigi partiye oy vermemek icin bosanacak yada evini bosa gunlerce huzursuz edecek halin yok heralde.

Ya esine kararlarina saygi duymasi gerektigini anlatacaksin ki anlayis gösterebilecek bi yapisi yok. O yuzden rol yapip gececeksin

Oy vermeyince vicdaniniz nasil rahat olacak? Ona sasirdim

İsrar etmeyi bilemem de ben de esime sormustum kime vereceksin diye ;) soylemedi once guldu geyik yapti ben de “xe vermezsen bosanalim la benim midem gayri seni almaz” dedim,buna daha cok guldu ;)

Oy kullanin mutlaka. Dort dortluk istediginiz aday/parti olmasa da en yakini hangisiyse ona verin. Oy vermemek bilgisizliktir, hic bir seyden haberi olmamaktir sahsi fikrim.

Hanımlar olay oy vermemde değil yanlış yere yoğunlaşıyorsunuz ki zaten eşim şu kişiye verme kime istersen ver şeklinde konuştu. Tamam benim aklıma mantığıma müdahale etmee çalışmasına bozuldum ama konu uzamasın diye tamam sen istediğin için oy kullanacam dedim ve o da biliyor ki şuna verme dediği kişiye vermiycem
Benim kırıldığım konu evimle evliliğimle eşliğimle ilgili olmayan bi konuda böyle olmasa içimde sana karşı birşeyler eksilir demesi yani konu şuraya gitmezsek içimde eksilir demeside olabilirdi yani oyla seçimle bağdaştırmayın konuyu
Bana sen abartıp yanlış anlıyorsun dediği için iki gündür de hazmediğim için içime oturduğu için başka hanımlarında fikrini almak istedim

Yok vallahi şu mübarek gün hamileyim bi de yalan söyleyecek yada uydurup insanları kışkırtacak bi durum yok oy parti siyastle alakası olmayan bi şekilde yazmaya çalıştım iki gün oluyo kaç kez yazıp geri sildim ama içimde aşamadım akşamda hala söyleidkleirnin arkasında durumca daha çok içime oturdu
Eşin üstünde baskı kuruyosa ve bu aranızda tartışmaya sebep oluyorsa he de geç sanki öyle kullanırken seninle birlikte girip nereye kime oy verdiginimi gorucek boşuna tartışma o halde

Ben yalan söyleyemiyorum işte söylemek istemesem bile gözlerimden anlıyor. Ama konum eşimin oy hakkıma müdahale etmeye çalışmasından ziyade (buna ayrı sinirlendim de diğer canımı sıkan lafı edince bunun bi önemi kalmadı) bunu tehdit eder gibi içimde sana karşı ciddi birşeyler eksilir demesine takıldım ve kırıldım. Ha şimdide kalkmış kime istersen oy ver bunkadar laftan sonra bi hatrım yokmuş eşin olarak gözünde bunkadar önemsiz konuda bile kendimi dinletemiyormuşum boş lafını yapıyor. Hem hamileyim hem şu mübarek gün kalbim o kadar kırıldı ki söylüyorum kırılacak birşey yok diyo benmi yanlışım hanımlar abartıyormuyum

Sizde kirilmayi bir kenara birakin ve agzinin payini verin. Bizim millet aile icinde siyaseti konusmayi becermiyor. Benim ailemde nerdeyse her partiden birileri var. Eh ne yapiyim atiyim mi? Herkes esiniz gibi davransa Türkiyede aile diye birsey kalmaz. Iyice sacmalamis. Siyaset kumar gibidir: Devamli oynatan kazanir. Ona göre esiniz ayagini denk alsin

Buralar değerlenir
Yerimi alayım

Emlakçı mısınız arazi mi kapatıyorsunuz :)))) konu siyasete dönerse buralar dutluk olacak, değer kaybedecek o yüzden yatırımlarınızı başka arazilere yapınız.

Hanımlar,
konu hassas mesele siyaset değil, konu sahibesi eşine kırılmış, bu kırgınlık üzerinden yorum yaparsanız hem siyasi yorumdan banlanmazsınız, hem de konu kapanmaz, konu sahibesi biraz dertleşmiş olur.

Eşinin yaptığı çok saçma bunlar karı koca arasına girecek şeyler değil. Benimle siyaset konuşma ben siyasetçi değilim diyebilirsin. Madem o kadar hararetli siyasete atılsın o zaman.
Hah işte benim merak ettiğim şey bu neden oy verdirecek neden he diyip geçmedin falan değil karı koca olarak evliliğimizle ilgili olmayan bi konuda sevgisini ortaya koymasına çok üzüldüm nasıl bi tepki vermem gerekiyor onu da bilemiyorum çok kırıldım

Eşinizden ziyade size lafım.
Ayakkabı değil bu, içinize sinen yok diye almayasınız.
Seçim yahu!
Nasıl ve kim tarafından vatanının yönetileceğini bile bilemeyen insan, fikirsizdir futursuzdur!
Onlarca parti var, bir tanesi bile mi uymuyor yoksa sorumluluk mu ağır basıyor!
Size söyleyeyim, kullanmadığınız o oyların vebalini çocuklarınız, çocuklarımız verecek!
Nasıl bir bilinç, yok uymuyormuş da yok bilmemneymiş.
Görüşüm yok, aklımı yoramam desenize şuna!

Hanımlar olay oy vermemde değil yanlış yere yoğunlaşıyorsunuz ki zaten eşim şu kişiye verme kime istersen ver şeklinde konuştu. Tamam benim aklıma mantığıma müdahale etmee çalışmasına bozuldum ama konu uzamasın diye tamam sen istediğin için oy kullanacam dedim ve o da biliyor ki şuna verme dediği kişiye vermiycem
Benim kırıldığım konu evimle evliliğimle eşliğimle ilgili olmayan bi konuda böyle olmasa içimde sana karşı birşeyler eksilir demesi yani konu şuraya gitmezsek içimde eksilir demeside olabilirdi yani oyla seçimle bağdaştırmayın konuyu
Bana sen abartıp yanlış anlıyorsun dediği için iki gündür de hazmediğim için içime oturduğu için başka hanımlarında fikrini almak istedim
Abartiyorsunuz gercekten,belki hamileliktendir. Bana da esim soyler xe verme de kime veriyorsan ver diye ;) e oyle bir aday olunca yaka silktik zira.

Ve dogru esiniz hakli bence de

Hanımlar yine söylüyorum konu parti değil inanın bana çok ters gelen partilerden birçok arkadaşım var hatta yakın arkadaşlarım sürekli görüştüğüm çok sevdiğim ama hiç bi zaman siyaseti aramıza sokmadım bunun mantığı da yok ben arkadaşlarımla bile böyle bi konuyu konuşup aramıza sokmazken eşimin aramıza bunun lafını bunkadar üzücü şekilde yapmasına nasıl tepki vereceğimi bilmediğim için belki kendi düşüncemden şöyle yaparsan anlar şeklinde bi öneri gelir düşüncesiyle açtım konuyu
Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. hanım cevaplar bu şekilde olmayıp siyasete gidecekse konuyu kapatabilirsiniz

Eşinize "he " deyip geçmek de bir seçenek elbette.
Ama ben olsam benim oy hakkıma bu denli müdahale eden adama direkt düşüncemi söyler çenesini kapatırdım.
Eşim de dahil kimse benim oy hakkıma karışamazki,kimseye "he" deyip geçemem yani.
Saygısızlık etmiş.
Bu kadar siyaset odaklı yaşamak ona zarar verir.insan kaybeder,ne yazık,ne saçma.
Şimdi sizin durumunuzda ne yapmalı?
Ona saygısız olduğunu vurguladıktan sonra dilediğinize oy vermeli.

Bu arada oy kullanın;)
Bu size verilmiş bir haktır.
Kullanın;)

Eşinizden ziyade size lafım.
Ayakkabı değil bu, içinize sinen yok diye almayasınız.
Seçim yahu!
Nasıl ve kim tarafından vatanının yönetileceğini bile bilemeyen insan, fikirsizdir futursuzdur!
Onlarca parti var, bir tanesi bile mi uymuyor yoksa sorumluluk mu ağır basıyor!
Size söyleyeyim, kullanmadığınız o oyların vebalini çocuklarınız, çocuklarımız verecek!
Nasıl bir bilinç, yok uymuyormuş da yok bilmemneymiş.
Görüşüm yok, aklımı yoramam desenize şuna!
Hakaret şeklinde yorum yapacaksınız yapmayın Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. bu normal bi cevap mı beni üzdü açıkcası

Hanımlar yine söylüyorum konu parti değil inanın bana çok ters gelen partilerden birçok arkadaşım var hatta yakın arkadaşlarım sürekli görüştüğüm çok sevdiğim ama hiç bi zaman siyaseti aramıza sokmadım bunun mantığı da yok ben arkadaşlarımla bile böyle bi konuyu konuşup aramıza sokmazken eşimin aramıza bunun lafını bunkadar üzücü şekilde yapmasına nasıl tepki vereceğimi bilmediğim için belki kendi düşüncemden şöyle yaparsan anlar şeklinde bi öneri gelir düşüncesiyle açtım konuyu
Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. hanım cevaplar bu şekilde olmayıp siyasete gidecekse konuyu kapatabilirsiniz

Herkes siyasi yönüne odaklanmış, o yüzden kapatalım en iyisi ama ben sizi anladım, aranızda hiçbir sorun yokken evliliğinizle hiç alakası olmayan bir mesele için içimde birşeyler eksilir demesi abestir, siz eşinize bana istediğim ayakkabıyı almazsan içimde eksilir deseniz ne düşünürdü, eksilmek bu kadar basit miymiş? Haklısınız bence, neyse konu kapandı çünkü konu oy vermemeye bile gelmiş :)

Back