Ben yalan söyleyemiyorum işte söylemek istemesem bile gözlerimden anlıyor. Ama konum eşimin oy hakkıma müdahale etmeye çalışmasından ziyade (buna ayrı sinirlendim de diğer canımı sıkan lafı edince bunun bi önemi kalmadı) bunu tehdit eder gibi içimde sana karşı ciddi birşeyler eksilir demesine takıldım ve kırıldım. Ha şimdide kalkmış kime istersen oy ver bunkadar laftan sonra bi hatrım yokmuş eşin olarak gözünde bunkadar önemsiz konuda bile kendimi dinletemiyormuşum boş lafını yapıyor. Hem hamileyim hem şu mübarek gün kalbim o kadar kırıldı ki söylüyorum kırılacak birşey yok diyo benmi yanlışım hanımlar abartıyormuyumEsinizin oyunuza müdahele etme hakki yok..zorlamasinin da anlami yok. Soz öy veririken arkanizda durup bakabilmeyecek. Inadina istemedigi kisiye vermeyeceginiz ne malum.
Zaten eşim mesaj atmadan önce he demiştim tamam sadece sen mutlu ol diye oy vericem demiştim ama üstüne hala mesajla beni tahrik eder gibi içimde birşeyler eksilecek demesine takıldım ve kırıldım mesaj atmadan daha önce bir kaç kez sorduğunda tamam sen istediğin için oy kullanacam dememe rağmen bu şekilde söyledi ben daha önce geçiştirmişim net birşey söylememişim filan falan diye öyle mesaj atmış açıklaması da bu ve hala arkasında duruyor söylediğinin yanlış birşey olduğunu kabul etmeyip sen abartıyorsun diyorNiye uzatıp huzursuzluk çıkarıyosun ki
He de geç
Seninle oy kabinine girmeyeceğine göre istediğine verirsin
Bitti gitti illa aksiyon mu lazım :)
Esimin babasi bir tane parti uyesi bayan var acayip sever ve parti bagimlisi olmus resmen. Bizim de dusuncelerimz cok ters. Benim sevdigim parti uyesi adama yanimda hakaretler ediyor falan . Gulup grciyorum sadece esimde ayni dusuncede ama benimle asla parti konusuna girmez. Gecenlerde oturuyorduk kayinvalidem falan kayinbabam -Kizim bu sene allah izin verirse oyunu x bayana veriyorsun degilmi dedimerhaba hanımlar, hemen konuya gireyim kalbim birşeye çok kırıldı eşim yanlış anladığımı söyleyip geçiştirdi ama çok kırgınım. Konu sizin için saçma gelecek belki yada kendi kararını kendin veremiyormusun diyeceksiniz ama daha önce böyle bi sıkıntı yaşamadık bu konularda 5 yıllık evliyim bi çocuğum var ikinciye hamileyim malum seçim geliyor eşim aşırı derecede siyasete sardı oy kullanmak istemiyordum kullanmıyacağımı da defalarca söylemiştim ama seçim yaklaştıkça oy kullan şunun dışında kime istersen ona oy ber tarzı cümleler kurmaya başladı defalarca anlattım vicdanım kime oy versem rahat etmeyecek diye daha önce karışmadı bu şekilde en son tamam sadece sen mutlu ol diye oy kullanacağım dedim.
Bi gün işteyken mesaj atmış yine konu seçim oy esprili bi şekilde mesaj atıyor tam o sıra dışarı çıkıyorum bende oy vereceğim içime sinecek bi parti yok ama oy vermek istemediğim kesinlikle içime sinmeyen iki parti var onlara kesinlikle oy vermem seninde vermeni istemiyorum dedim ben verirm dedi konu uzayınca bu şekilde olmazsa sana karşı içimde ciddi bi şekilde birşeyler eksilir ömür boyu unutmam dedi o kadar zoruma gitti ki evliliğimizle ailemizle ilgili olmayan bi konuda içimde eksiliri okuduktan sonra bende kayış koptu ama o birşey olmamış gibi davranıyor ama içime sinmiyor hazmedemiyorum bunu söyledim sen yanlış anlıyorsun diyor yanlış anladın diyor
Akşam yatarken yine açtım konuyu hala savunuyor kendini söyledikleirnin arkasında duruyor çok moralim bozuldu kalktım gittim içeride yattım ben mi abartıyorum yanlış anlıyorum yada ne diyeyim ben bu adama çok kalbim kırıldı
Hanımefendi,merhaba hanımlar, hemen konuya gireyim kalbim birşeye çok kırıldı eşim yanlış anladığımı söyleyip geçiştirdi ama çok kırgınım. Konu sizin için saçma gelecek belki yada kendi kararını kendin veremiyormusun diyeceksiniz ama daha önce böyle bi sıkıntı yaşamadık bu konularda 5 yıllık evliyim bi çocuğum var ikinciye hamileyim malum seçim geliyor eşim aşırı derecede siyasete sardı oy kullanmak istemiyordum kullanmıyacağımı da defalarca söylemiştim ama seçim yaklaştıkça oy kullan şunun dışında kime istersen ona oy ber tarzı cümleler kurmaya başladı defalarca anlattım vicdanım kime oy versem rahat etmeyecek diye daha önce karışmadı bu şekilde en son tamam sadece sen mutlu ol diye oy kullanacağım dedim.
Bi gün işteyken mesaj atmış yine konu seçim oy esprili bi şekilde mesaj atıyor tam o sıra dışarı çıkıyorum bende oy vereceğim içime sinecek bi parti yok ama oy vermek istemediğim kesinlikle içime sinmeyen iki parti var onlara kesinlikle oy vermem seninde vermeni istemiyorum dedim ben verirm dedi konu uzayınca bu şekilde olmazsa sana karşı içimde ciddi bi şekilde birşeyler eksilir ömür boyu unutmam dedi o kadar zoruma gitti ki evliliğimizle ailemizle ilgili olmayan bi konuda içimde eksiliri okuduktan sonra bende kayış koptu ama o birşey olmamış gibi davranıyor ama içime sinmiyor hazmedemiyorum bunu söyledim sen yanlış anlıyorsun diyor yanlış anladın diyor
Akşam yatarken yine açtım konuyu hala savunuyor kendini söyledikleirnin arkasında duruyor çok moralim bozuldu kalktım gittim içeride yattım ben mi abartıyorum yanlış anlıyorum yada ne diyeyim ben bu adama çok kalbim kırıldı
Yok vallahi şu mübarek gün hamileyim bi de yalan söyleyecek yada uydurup insanları kışkırtacak bi durum yok oy parti siyastle alakası olmayan bi şekilde yazmaya çalıştım iki gün oluyo kaç kez yazıp geri sildim ama içimde aşamadım akşamda hala söyleidkleirnin arkasında durumca daha çok içime oturduPolemik kokuyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?