N
nisanyağmuru2008
Ziyaretçi
- Konu Sahibi yaseminsen
-
kızlar banada bi yol gösterin ayrı eve çkmak için kocamı nası ikna etmeliyim...çıkmam diyor..naapmalıyım..ne yapsam ikna edemedim..bu arada yasemincim ayrı eve çıksanız daha rahat olur bence senin için...çünkü sen o evde çok yoruluyorsun..
bi bilsem canım bi bilsem anlayabilsemmm de anlatsam sanaa bu arada bhamişmisin sennn hayırlı olsun bak cok sevındım bu olayaaa:1hug:
EVET CANIMMMM BENDE HAMİŞİM 14. HAFTAMIZ HATTA TEYZESİ:1hug:
dogum yapalı 6 ay oldu ama ben gıttıkce kotu oluyorum onceden ehrseye gulen nese dolu bırıydım nedne bole oluyor anlamadım tk basıma buyutuyorum oglumu kaynanam calısıyor evde kendı torununa bakmak varen gıdıp baskasının cocuklarına bakıyor hersye beynımde buyuyor en ufak seye kızar bagırır oldum bazen dıyorum hayır aysemin bu sen degılsın berkay ıcın yasamalısın esın var senın dıyorum ama olmuyo emzırmeyı kesmek zorunda kaldım ılac tedavısıne baslıycam haftaya allah yardımcım olsun ne dııyım cok zor bısey moralımın bozuk olmasının bı nedenıde artık oglumu emzıremıycem ona cok uzuluyorum
esımde buyk degısıklık var dra gıttıgımızden berı sureklı ılgılenıyo gezmeye goturuyo ama bı anlam ıfade etmıyor benım ıcın napıcam ben yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?