cnm benim ilaçları kullanmamanı tavsiye ediyorum..yani çok ciddi boyutta değilsen tabii...çok üzüldüm inan yasemin..bugün öğlen okudum..bebeğim uyusada rahat rahat yazsan sana dedim...cnm seni çok iyi anlıyorum..birincisi ev ev üstüne olmuyor gerçekten..biliyosun bende beraber yaşıyorum kayınvalidemlerle...sürekli problem yaşıyoruz..sana ilk defa söylemiş kayınbaban..bana kaynanamın söylediklerini duysan inanamazsın hayatım...bugün yüzüme karşı ben gelin konusunda ne kadar şanssızım diye hıçkıra hıçkıra ağladı..beni kocama şikayet edeceğini söyledi...sebep biz iki isim koyduk bebeğe..biri kayınbabamın adı....bana koysanda koymasanda senin istediğin ismi söyliyeceğiz demişlerdi..ama benim koyduğum adı kimseye söylememişler...amtık doldum doldum bugün patladım..ya tarihi eser bi ismi niye söyleyeyim oğluma...sadece anne bu isim ağır benim koyduğum ismi söyle çocuğun adı böyle kalıcak buna alışır sonra dedim...kocası şerefsizmiymişte o isimle kalırsa noolurmuş...bizim abimin deli gelinide isim yüzünden kavga etti..intihara kalkıştı...v..s..sinirim bozuluyo yazarken yaaa.deli olmamak içten değil..oku et sonra eğitimci ol..bunlara maruz kal..sesini çıkarama ...valla çıkardım...biraz sinirlendim...formalitemi koydunuz dedi..aynen öyle dedim bende hihi:):):)deli oldu tabii.sonra kuaföre gidiyorum diye çıktı..10 dakka sonra temizlikçi kadını aradı..ben hastanedeyim gelin yüzünden tansiyonum çıktı diye...söyle cnm...sen benim yerimde olsan tırlatmazmıydın..kocama kayınpederime söylemesin diye mecbur ağladım özür diledim.alimallah kocamla çok kötü duruma düşerdik..ama kayınvalidem işte beni tahrik etti..kendime hakim olamadım...ve hatırlarını o kadar çok sayarım ki..kötü gelinmişim yahuuu meğerse..bütün sülalesine anlatmış bitek ben bilmiyomuşum...