- 17 Aralık 2015
- 26.599
- 48.495
- 598
- Konu Sahibi Blackworld_
annenin yanina dön bence, anneler ne olursa olsun çocuklari kotu olsun istemezler, üzulmesini istemezler.Hayır annem hakkini helal etmez kizkende almiyordum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
annenin yanina dön bence, anneler ne olursa olsun çocuklari kotu olsun istemezler, üzulmesini istemezler.Hayır annem hakkini helal etmez kizkende almiyordum
Önlisans mezunu sayılırım alttan dersim kaldı hem okuyup hem çalışıyordum. Doguluyuz kaçıp gitmek yok bizde.Buna yağmurdan kaçarken doluya tutulmak denir. Aile evinde kavga varsa eline meslek alırsın, başka şehire taşınırsın kaçarsın, hem bekar olursun hem o kavgalardan kurtulursun. Ama sen o evden evlenerek mi kaçmayı seçtin? Hiçbir şey yapamıyorsan bari aile hekimliğine git korunmak için önlem al, lütfen bu evlilikte bebeğin olmasın. Hiçbirimiz seni tanımıyoruz, dolayısıyla bir çıkarımız da yok. Iyiliğin için.
Devletin size verdiği hakta annenizin bi hakkı olmuyor helal etmeme durumuda olmuyor bu durumdaHayır annem hakkini helal etmez kizkende almiyordum
Annemden kesiyor onada para kalmıyor geçinemezDevletin size verdiği hakta annenizin bi hakkı olmuyor helal etmeme durumuda olmuyor bu durumda
Kaçmayı mecazi anlamda söyledim zaten. O zaman önlisansı tamamla, ya da direkt dört yıllık yap, elinde diploman olsun asla aç kalmayacaksın, kurtulmalısın bu insandan.Önlisans mezunu sayılırım alttan dersim kaldı hem okuyup hem çalışıyordum. Doguluyuz kaçıp gitmek yok bizde.
Yetim maaşının anneyle alakası yok.Etse ne etmese neHayır annem hakkini helal etmez kizkende almiyordum
Peki sen babanimi özlüyorsun ondanmi hep aglarsin ..Bende bazen baska ailelere bakip ölen babam için kendine daha saglikli baksaydi ki cok ama cok uyarirdik ama iste bizde boyle cocuklarimi dede torun büyutebilirdik annem yalnız kalmazdı hayat arkadasi baskadir sonucta diye ama yapacak birsey yok gecmiste kalacama önume bakarim gecti gitti tamam travma bir gercek ama atlatilir yardimla siz kocaya daha dibe batarsiniz cunku eş dedigin birde baba olmali insana acigi tam olmasada kapattı dedirtmeli ama esin umutsuz vaka kindar belliki ve ben merkezciÇevrem hep çok güçlüsün derdi ama artık öyle kalamiyorum . Küçüklükten çok travmalarım var hergun şiddet olan bir evde büyüdüm ve o an yaşadıklarımı anlatamam o denli fazla
Valla ben alirdim etmiyonmu iyi etme derdim anne nasil hak helal etmez ya saka gibiYetim maaşının anneyle alakası yok.Etse ne etmese ne
Makine ve cocjk gelişim mezunuyumKaçmayı mecazi anlamda söyledim zaten. O zaman önlisansı tamamla, ya da direkt dört yıllık yap, elinde diploman olsun asla aç kalmayacaksın, kurtulmalısın bu insandan.
Ya kusura bakmayın da her şeye bi bahaneniz var annenizde ozaman sahip çıksın size sen bana sahip çıkmassan maaşın yarısı benim deyin ama sizin bi halt yiyeceğiniz yok burda her mesaja muhalefet olmaya gelmişsiniz %90 fakesiniz kafa bulmaya gelmişsiniz ,Nefes tüketmeye değmessinizAnnemden kesiyor onada para kalmıyor geçinemez
Ve bu adami cekmek zorundayim diyorsun??? İnsanlar senden daha kotu durumdayken bile hayatlarini duzene sokuyor. Zora gelemiyorum desene sen buna ya da adami seviyorum ayrilamam deseneMakine ve cocjk gelişim mezunuyum
Gizz allah seni nabmaya herifi ise gitmeden 10 dk da sevisip sonra ise gidiyormus tamamen kendi orgazmi icin yani kadina bir sey hissettirmiyor ve kullanip birakir gibi davraniyormusAnlamadım ki konuyu .Nereye gıdıp gelıyor?Sevısmıyomusunuz?Anlamadım hiç bir sey .
Birde mesleği var korona li kaynana Kynbaba bakıyorVe bu adami cekmek zorundayi diyorsun??? İnsanlar senden daha kotu durumdayken bile hayatlarini duzene sokuyor. Zora gelemiyorum desene sen buna ya da adami seviyorum ayrilamam desene
Ay okadarda akil verdim yazdim felanMune ye teyit mi ettirsek bende şüphelenmeye başladım artık.
Ve surekli cocukluk travmalari sebebiyle bosanamam diyorBirde mesleği var korona li kaynana Kynbaba bakıyor
Bölümlerinin ne kadar güzel olduğunun farkında mısın? Ol. Şu pandemi dönemini iyi kullanıp okulunu bitirmeye bak, illaki bu hastalık bitecek ve iş alımları başlayacak, biraz cesur ol lütfen, hayatta savaşacaksın başka şansın yok yoksa yem olursun. Birileri gelip seni yiyip bitirecek. Bunun o adam olmasına izin verme. Ben de 25 yaşındayım, Üniversite mezunuyum işsizim ama buradaki herkese hala geleceğimle ilgili birşeyler danışıyorum, içindeki heves çok önemli, kelimelerinden bile anlaşılıyor nasıl bir ruh halinde olduğun.Makine ve cocjk gelişim mezunuyum
Kalbimi çok kirar laflarına dikkat etmez gozyaslarimla dalga geçer kendini hiç suclamaz bende değersiz hissediyorum kendimide bu yaşıma kadar hep değersiz hissettim . Ailemde hep kavgalar olurdu 5 yaşındaydım ablam derdiki ugursuz sen geldin hep böyle oldu abimin küçükken komşunun iftirasiyla kafamı sobaya tutmaya çalışıp küfür etmesi bunlar daha yüzde biri. Liseden çıkardım ise giderdim eve gelip o... mu Olcan diye abimden dayak yerdim okula gidecek param dahi yoktu unutamiyorum evlendikten sonra onunda bu hareketleriyle herşey daha çok onyuze çıkmaya başladı. Babam hastaydı ailem bakmama hastaneye gitmeme dahi izin vermedi bir kere gittim ondan sonrada vefat etti ölüsünü gördüm morgda . Annemede çok öfkem vardi ahh ahhh. Küçükken o evdeki yerlerden topladigim cam kiriklari elime değil ama yüreğime battı hala geçmiyor .Peki sen babanimi özlüyorsun ondanmi hep aglarsin ..Bende bazen baska ailelere bakip ölen babam için kendine daha saglikli baksaydi ki cok ama cok uyarirdik ama iste bizde boyle cocuklarimi dede torun büyutebilirdik annem yalnız kalmazdı hayat arkadasi baskadir sonucta diye ama yapacak birsey yok gecmiste kalacama önume bakarim gecti gitti tamam travma bir gercek ama atlatilir yardimla siz kocaya daha dibe batarsiniz cunku eş dedigin birde baba olmali insana acigi tam olmasada kapattı dedirtmeli ama esin umutsuz vaka kindar belliki ve ben merkezci
Çok haklısınız çok savaştım ama gücüm ve inancım kalmadığı için böyle düşünüyorum . Kelimelerinden anlaşılıyor dediniz anlayamadim ?Bölümlerinin ne kadar güzel olduğunun farkında mısın? Ol. Şu pandemi dönemini iyi kullanıp okulunu bitirmeye bak, illaki bu hastalık bitecek ve iş alımları başlayacak, biraz cesur ol lütfen, hayatta savaşacaksın başka şansın yok yoksa yem olursun. Birileri gelip seni yiyip bitirecek. Bunun o adam olmasına izin verme. Ben de 25 yaşındayım, Üniversite mezunuyum işsizim ama buradaki herkese hala geleceğimle ilgili birşeyler danışıyorum, içindeki heves çok önemli, kelimelerinden bile anlaşılıyor nasıl bir ruh halinde olduğun.