• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Moralim çok bozuk çok kötüyüm napicam?

Buna yağmurdan kaçarken doluya tutulmak denir. Aile evinde kavga varsa eline meslek alırsın, başka şehire taşınırsın kaçarsın, hem bekar olursun hem o kavgalardan kurtulursun. Ama sen o evden evlenerek mi kaçmayı seçtin? Hiçbir şey yapamıyorsan bari aile hekimliğine git korunmak için önlem al, lütfen bu evlilikte bebeğin olmasın. Hiçbirimiz seni tanımıyoruz, dolayısıyla bir çıkarımız da yok. Iyiliğin için.
Önlisans mezunu sayılırım alttan dersim kaldı hem okuyup hem çalışıyordum. Doguluyuz kaçıp gitmek yok bizde.

Önlisans mezunu sayılırım alttan dersim kaldı hem okuyup hem çalışıyordum. Doguluyuz kaçıp gitmek yok bizde.
Kaçmayı mecazi anlamda söyledim zaten. O zaman önlisansı tamamla, ya da direkt dört yıllık yap, elinde diploman olsun asla aç kalmayacaksın, kurtulmalısın bu insandan.

Çevrem hep çok güçlüsün derdi ama artık öyle kalamiyorum . Küçüklükten çok travmalarım var hergun şiddet olan bir evde büyüdüm ve o an yaşadıklarımı anlatamam o denli fazla
Peki sen babanimi özlüyorsun ondanmi hep aglarsin ..Bende bazen baska ailelere bakip ölen babam için kendine daha saglikli baksaydi ki cok ama cok uyarirdik ama iste bizde boyle cocuklarimi dede torun büyutebilirdik annem yalnız kalmazdı hayat arkadasi baskadir sonucta diye ama yapacak birsey yok gecmiste kalacama önume bakarim gecti gitti tamam travma bir gercek ama atlatilir yardimla siz kocaya daha dibe batarsiniz cunku eş dedigin birde baba olmali insana acigi tam olmasada kapattı dedirtmeli ama esin umutsuz vaka kindar belliki ve ben merkezci

Annemden kesiyor onada para kalmıyor geçinemez
Ya kusura bakmayın da her şeye bi bahaneniz var annenizde ozaman sahip çıksın size sen bana sahip çıkmassan maaşın yarısı benim deyin ama sizin bi halt yiyeceğiniz yok burda her mesaja muhalefet olmaya gelmişsiniz %90 fakesiniz kafa bulmaya gelmişsiniz ,Nefes tüketmeye değmessiniz

Çok üzüldüm sizin için. Ama düzelir diye beklemeyin düzelmez daha da kötü olur herşey. Bırakın bu adamı tek başınıza daha mutlu olursunuz.

Ve bu adami cekmek zorundayi diyorsun??? İnsanlar senden daha kotu durumdayken bile hayatlarini duzene sokuyor. Zora gelemiyorum desene sen buna ya da adami seviyorum ayrilamam desene
Birde mesleği var :kızgın:korona li kaynana Kynbaba bakıyor

Makine ve cocjk gelişim mezunuyum
Bölümlerinin ne kadar güzel olduğunun farkında mısın? Ol. Şu pandemi dönemini iyi kullanıp okulunu bitirmeye bak, illaki bu hastalık bitecek ve iş alımları başlayacak, biraz cesur ol lütfen, hayatta savaşacaksın başka şansın yok yoksa yem olursun. Birileri gelip seni yiyip bitirecek. Bunun o adam olmasına izin verme. Ben de 25 yaşındayım, Üniversite mezunuyum işsizim ama buradaki herkese hala geleceğimle ilgili birşeyler danışıyorum, içindeki heves çok önemli, kelimelerinden bile anlaşılıyor nasıl bir ruh halinde olduğun.

Peki sen babanimi özlüyorsun ondanmi hep aglarsin ..Bende bazen baska ailelere bakip ölen babam için kendine daha saglikli baksaydi ki cok ama cok uyarirdik ama iste bizde boyle cocuklarimi dede torun büyutebilirdik annem yalnız kalmazdı hayat arkadasi baskadir sonucta diye ama yapacak birsey yok gecmiste kalacama önume bakarim gecti gitti tamam travma bir gercek ama atlatilir yardimla siz kocaya daha dibe batarsiniz cunku eş dedigin birde baba olmali insana acigi tam olmasada kapattı dedirtmeli ama esin umutsuz vaka kindar belliki ve ben merkezci
Kalbimi çok kirar laflarına dikkat etmez gozyaslarimla dalga geçer kendini hiç suclamaz bende değersiz hissediyorum kendimide bu yaşıma kadar hep değersiz hissettim . Ailemde hep kavgalar olurdu 5 yaşındaydım ablam derdiki ugursuz sen geldin hep böyle oldu abimin küçükken komşunun iftirasiyla kafamı sobaya tutmaya çalışıp küfür etmesi bunlar daha yüzde biri. Liseden çıkardım ise giderdim eve gelip o... mu Olcan diye abimden dayak yerdim okula gidecek param dahi yoktu unutamiyorum evlendikten sonra onunda bu hareketleriyle herşey daha çok onyuze çıkmaya başladı. Babam hastaydı ailem bakmama hastaneye gitmeme dahi izin vermedi bir kere gittim ondan sonrada vefat etti ölüsünü gördüm morgda . Annemede çok öfkem vardi ahh ahhh. Küçükken o evdeki yerlerden topladigim cam kiriklari elime değil ama yüreğime battı hala geçmiyor .

Bölümlerinin ne kadar güzel olduğunun farkında mısın? Ol. Şu pandemi dönemini iyi kullanıp okulunu bitirmeye bak, illaki bu hastalık bitecek ve iş alımları başlayacak, biraz cesur ol lütfen, hayatta savaşacaksın başka şansın yok yoksa yem olursun. Birileri gelip seni yiyip bitirecek. Bunun o adam olmasına izin verme. Ben de 25 yaşındayım, Üniversite mezunuyum işsizim ama buradaki herkese hala geleceğimle ilgili birşeyler danışıyorum, içindeki heves çok önemli, kelimelerinden bile anlaşılıyor nasıl bir ruh halinde olduğun.
Çok haklısınız çok savaştım ama gücüm ve inancım kalmadığı için böyle düşünüyorum . Kelimelerinden anlaşılıyor dediniz anlayamadim ?

Back