• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Moralim çok bozuk çok kötüyüm napicam?

E hem napıcam diye soruyorsunuz,yapamam ayrılamam diyorsunuz??Terapist işine de yanaşmıyorsunuz?Ciddi bi şekilde konuş diyoruz onuda yaptım diyorsunuz ne kaldı geriye bilemedim?? Babasız olduğun için eziyor işte adam arkanda kimse yok diye? Boşanamamandaki sebebi söylersen ona göre yardımcı oluruz belki

Neden öluyorsun ayol dur hele dünyanin sonumu geldi bir tarafi kalkmistir sen onla daha fazla sevismek istedigin icin kendi acimdan yaziyorum atardim evden ama iste senin hiyarda siddette var boyun egme çükü boynuna dolansin hiyarin annenlere git yada yolla evden veya hic konusma sekste yapma
Aileme gidemem izin almadan . Zaten ailesi korona onlara bakıyorum

Ben napicam artık ölmek istiyorum birde babasız bir kızım bana hep ağlak der neler neler. Ailesi hasta yaşlı onlara dahi bakıyorum ama yok ne değer bilmek ne birşey hicbirsey yok
Bunlari yapan deger görmez yoksa yıllarca tarla süren ökuze bicak vurulmazdi begenmiyorsa birak aman gözunu sevem bebek falan yapma bu evlilik hic gelecek vaad etmiyor seni degersizlestirip sindiriyor ailesinede köle yapmis annen yokmu senin git yanina baban Allah rahmet eylesin

E hem napıcam diye soruyorsunuz,yapamam ayrılamam diyorsunuz??Terapist işine de yanaşmıyorsunuz?Ciddi bi şekilde konuş diyoruz onuda yaptım diyorsunuz ne kaldı geriye bilemedim?? Babasız olduğun için eziyor işte adam arkanda kimse yok diye? Boşanamamandaki sebebi söylersen ona göre yardımcı oluruz belki
Gidecek yerim yok bunca yaşadıklarından sonrada kaldıramam

Ben napicam ölmek istiyorum
Yok artık niye ölüyomuşsun. Sizin probleminiz cinsellikten çok daha fazlası gibi. Ne yaşadın nişanlılıkta neden ayrılamıyosun neden ölmekten başka yapıcak bişeyin kalmadıgını düşünüyosun anlatsana herkes bi yol gösterir sana

4 aylık evliyim. Eşimle cinsel konuda çok tartışıyoruz . Hiç beni ciddiye almıyor . İşe gidecek o kadar vakti varken son 10 dkkada yapıp bırakıyor sonra gidiyor geliyor ben uzaninca kıyamet kopuyor . Hicbirsey hissedemiyorum mal gibi hissediyorum sonra niye robot gibi uzanmisim ee gel sarıl o zaman . Karnima kasığıma agri giriyor orgazm olamadigimdan. Kaç kere söyledim tık yok . En son diyoki suratın ne öyle ne gerizekalı degisiksin. Kendini sorgulamiyor. Dedimki diyorsun ya o kırılır bu kırılır sus kimseye ağzını açma laflarını on kere düşün kendine bak bı karşındaki ne düşünür diye bana bagiririp çağırdı . Bende dedim ki doğru ben son ana bıraktığın 10 dakikayim . Beni dovecekti nerdeyse nasıl bağırıp hakaretler etti ben napayım arkadaşlar ben nefret ettim herşeyden herkesten .
Hiç bir şey anlamadım.Son 10 dakkada işe mi gidiyor :(

Ben napicam artık ölmek istiyorum birde babasız bir kızım bana hep ağlak der neler neler. Ailesi hasta yaşlı onlara dahi bakıyorum ama yok ne değer bilmek ne birşey hicbirsey yok
ölmek ne alaka? ölecegine bu kadar bunaldiysan boşan ne hali varsa görsun

Hiç bir şey anlamadım.Son 10 dakkada işe mi gidiyor :KK43:
Yok artık niye ölüyomuşsun. Sizin probleminiz cinsellikten çok daha fazlası gibi. Ne yaşadın nişanlılıkta neden ayrılamıyosun neden ölmekten başka yapıcak bişeyin kalmadıgını düşünüyosun anlatsana herkes bi yol gösterir sana
Ben gençliğimde de çok çektim hep yalnızdım babam yoktu ailem çok garipti çok yorulmustum ama kaderim ya herkese karşı geldim evlendim gidecek yüzümde mecalimde yok

Bu kadar yeniyken bu ö.küzü çekmek zorunda değilsiniz terbiyesiz hadsiz.Evlilikte cinsellik çok önemli bir konu sadece kendisini düşünmek nedemek bencil herif.
Sizin yerinizde olsam yüzüne bakmak bırak koca diye k.ynuma almayı..1.5 senelik evliyiz eşim normalden biraz erken gelse morali bozuluyor beni tatmin edemicek diye devam edelim diyor .
Eşimin en çok zevk aldığım şey senin sevk aldığını görmek bu beni etkiliyor diyor kusura bakmayın ama okuyunca kan beynime sıçradı resmen☝️ya adamlık yapsın yada yolunuza bakın ömür mü geçer bu adamla yahu daha çocuğunuz yok hamilelik yok ortada

@Siyahimsi90 Senin kaçtığın ya da kendini güçsüz hissettiğin birşey var sanki diye düşündüm. Ya dedim evlenmeden önce birlikte oldu, kendini ona mahkum hissetti ve nişanlılık döneminde de gördüğü herşeyi sineye çekti ya da başka birşeydi. Görüyorum ki baban yokmuş, hep fark ettim bu babası olmayan kızları sahipsiz gören zibilyon tane erkek var ülkede. Ailenden destek almıyor musun sen? Ailede cabbar erkek yok mu senin şu kocanın ağzını burnunu kırsın bi. Ben sana ne yapacağını söyleyeyim, çocuk yokken kaçıp kurtulacaksın, boşanacaksın, maddi durum vs öne sürme, devletten yardım al, ifadeni ver neler yaptığını tek tek anlat çekişmeli anlaşmalı fark etmez yoksa çocuğun olursa ölünceye kadar çekersin.

Ben gençliğimde de çok çektim hep yalnızdım babam yoktu ailem çok garipti çok yorulmustum ama kaderim ya herkese karşı geldim evlendim gidecek yüzümde mecalimde yok
Anlamadım ki konuyu .Nereye gıdıp gelıyor?Sevısmıyomusunuz?Anlamadım hiç bir sey .

Evet yaa... O kadar mesaj yazıldı, ben de az önce uzunca yazdım, bildirimlere bakıyorum sürekli yapamam, edemem, yaşayamam vs. Bazen boşa konuşuyormuşuz gibi hissediyorum. Sanki iç dökmeye gelmiş, siniri geçince yine evliliğe devam edecek gibi. Biz de sinir olduğumuzla kalacağız. Şu an içimde öyle bir his var ki, adamı bulup dalasım var.

daha genceciksin, toparlan bu adama mecbur degilsin, seni ezmesine neden musade ediyosun.
gidecek yerin mi yok ?
@Siyahimsi90 Senin kaçtığın ya da kendini güçsüz hissettiğin birşey var sanki diye düşündüm. Ya dedim evlenmeden önce birlikte oldu, kendini ona mahkum hissetti ve nişanlılık döneminde de gördüğü herşeyi sineye çekti ya da başka birşeydi. Görüyorum ki baban yokmuş, hep fark ettim bu babası olmayan kızları sahipsiz gören zibilyon tane erkek var ülkede. Ailenden destek almıyor musun sen? Ailede cabbar erkek yok mu senin şu kocanın ağzını burnunu kırsın bi. Ben sana ne yapacağını söyleyeyim, çocuk yokken kaçıp kurtulacaksın, boşanacaksın, maddi durum vs öne sürme, devletten yardım al, ifadeni ver neler yaptığını tek tek anlat çekişmeli anlaşmalı fark etmez yoksa çocuğun olursa ölünceye kadar çekersin.
Yok kimsem yok yapayalnizim.Birlikte olmadım bakireydim bakır olmayan oydu . Millet bana köpek olurdu yüzümü cevirop bakmadım ama hayat ya hep acı verenleri seciyor. Çocukluğumdan kaynaklı mi bilmiyorum

Evet yaa... O kadar mesaj yazıldı, ben de az önce uzunca yazdım, bildirimlere bakıyorum sürekli yapamam, edemem, yaşayamam vs. Bazen boşa konuşuyormuşuz gibi hissediyorum. Sanki iç dökmeye gelmiş, siniri geçince yine evliliğe devam edecek gibi. Biz de sinir olduğumuzla kalacağız. Şu an içimde öyle bir his var ki, adamı bulup dalasım var.
Çok gitmeye çalıştım sanki elimi bağlayan birşey var gidemiyorum sebebini bende bilmiyorum hayatta gücüm kalmamış gibi umudum herşeyim bitmiş .

E aferin iyi ettin. Kocan gibi aciz adamlar için bulunmaz nimetsin.
Ailen onlar senin onları karşına aldın diye oh olsun diyip seni kaderine terkedecek halleri yok ya.
Genceciksin daha bu adamla ömür geçmez 4 ay da böyle gerisini sen düşün.
Kendine yeni bir hayat kurmak için de bunun için gerekli mecali toplayacak da çook uzun bir hayat önünde, bırak git bu adamı.

Yok kimsem yok yapayalnizim.Birlikte olmadım bakireydim bakır olmayan oydu . Millet bana köpek olurdu yüzümü cevirop bakmadım ama hayat ya hep acı verenleri seciyor. Çocukluğumdan kaynaklı mi bilmiyorum
anneniz nerede? kardeş falan ?
kaçtinmi yada

Çok gitmeye çalıştım sanki elimi bağlayan birşey var gidemiyorum sebebini bende bilmiyorum hayatta gücüm kalmamış gibi umudum herşeyim bitmiş .
Bak kuzum benim, elinin altında internet var, keza bizler de neler yazdık. Kadın sığınma evleri var, ailen yoksa devlete sığın, orada yaşa, sonra iş bulursun kendine, emin ol 1 göz oda bile yeter sana, huzurun olduktan sonra daha da zevk alacaksın bu hayattan.

Back