• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Moralim çok bozuk çok kötüyüm napicam?

Kalbimi çok kirar laflarına dikkat etmez gozyaslarimla dalga geçer kendini hiç suclamaz bende değersiz hissediyorum kendimide bu yaşıma kadar hep değersiz hissettim . Ailemde hep kavgalar olurdu 5 yaşındaydım ablam derdiki ugursuz sen geldin hep böyle oldu abimin küçükken komşunun iftirasiyla kafamı sobaya tutmaya çalışıp küfür etmesi bunlar daha yüzde biri. Liseden çıkardım ise giderdim eve gelip o... mu Olcan diye abimden dayak yerdim okula gidecek param dahi yoktu unutamiyorum evlendikten sonra onunda bu hareketleriyle herşey daha çok onyuze çıkmaya başladı. Babam hastaydı ailem bakmama hastaneye gitmeme dahi izin vermedi bir kere gittim ondan sonrada vefat etti ölüsünü gördüm morgda . Annemede çok öfkem vardi ahh ahhh. Küçükken o evdeki yerlerden topladigim cam kiriklari elime değil ama yüreğime battı hala geçmiyor .
Tamam anladim sen dramdan besleniyorsun

Ve bu adami cekmek zorundayim diyorsun??? İnsanlar senden daha kotu durumdayken bile hayatlarini duzene sokuyor. Zora gelemiyorum desene sen buna ya da adami seviyorum ayrilamam desene
Zora gelemeyen olsam küçük yaşımdan beri çalışıp okumam. Sevmiyorum ama gidemiyorum.baskasi olsa git derim ama kendim yapamıyorum

4 aylık evliyim. Eşimle cinsel konuda çok tartışıyoruz . Hiç beni ciddiye almıyor . İşe gidecek o kadar vakti varken son 10 dkkada yapıp bırakıyor sonra gidiyor geliyor ben uzaninca kıyamet kopuyor . Hicbirsey hissedemiyorum mal gibi hissediyorum sonra niye robot gibi uzanmisim ee gel sarıl o zaman . Karnima kasığıma agri giriyor orgazm olamadigimdan. Kaç kere söyledim tık yok . En son diyoki suratın ne öyle ne gerizekalı degisiksin. Kendini sorgulamiyor. Dedimki diyorsun ya o kırılır bu kırılır sus kimseye ağzını açma laflarını on kere düşün kendine bak bı karşındaki ne düşünür diye bana bagiririp çağırdı . Bende dedim ki doğru ben son ana bıraktığın 10 dakikayim . Beni dovecekti nerdeyse nasıl bağırıp hakaretler etti ben napayım arkadaşlar ben nefret ettim herşeyden herkesten .
Canım benim Allah yardımcın olsun. Acaba ilişkinin saatini sen mi başlatsan. Daha balayındasınız gece için erken hazırlan sen başlat ilişkiyi ve sen yönet. Yavaş yavaş anlar seni.

Gizz allah seni nabmaya herifi ise gitmeden 10 dk da sevisip sonra ise gidiyormus tamamen kendi orgazmi icin yani kadina bir sey hissettirmiyor ve kullanip birakir gibi davraniyormus
Anladım canım .Sevişme ya oyle sevişecegıne hiç sevişme daha ıyı

Zora gelemeyen olsam küçük yaşımdan beri çalışıp okumam. Sevmiyorum ama gidemiyorum.baskasi olsa git derim ama kendim yapamıyorum
O zaman hayatta basarilar, cekmeye devam et. Lutfen bir daha boyle her turlu oneriyi sacma bahanelerle reddedecegin bir konu acip hepimizi sinir hastasi yapma

Sende kal ozaman okumus mesleği elinde bir kadin olarak sana deger vermeyen ezen hor gören kadinligini bile yasatmayan döven ki o el kalktmi devami gelir anne babaya hizmetci eden bir Türk öküzune gencligini heba et haydi bakalim kolay gelsin ne bu yaş geri gelir neden kaybettigin zaman haa dersen ben bukadar degersizim kaderimdir o baska guzel bahanedir cunku klişe ama bi 6 aya hamile de kalisin 10 dk icinde hah dadindan yenmez ondan sonra 2. 3. Sonuc sonuc ne sonuc bu hayat senin heba etmekte kendini yukari çıkarıp kurtarmakta senin elinde aglamakla acindirmakla bir yola giremezssin ayni yatagi paylastigin herif bile aglak derken kendini topla yada birak daginik kalsin karar senin

Bu konu fake ise bir daha BDV'ye mesaj yazmam, girer, okur, ibret alır ve geçerim. :işsiz:
Fake tabi ya üye diyor ki ilk siz mi hazırlanıp başlatsanız hani belki anlar eşiniz falan bi çaba bi farklılık .cevap : artık sevişmek istemiyorum eee sevişme napalım ozaman sana senin derdin ne

Fake tabi ya üye diyor ki ilk siz mi hazırlanıp başlatsanız hani belki anlar eşiniz falan bi çaba bi farklılık .cevap : artık sevişmek istemiyorum eee sevişme napalım ozaman sana senin derdin ne
Bu sosyal mecralara TC kimlik no ile girme işi vardı ne oldu acaba ona? Bunu açanın bir kadın olduğuna inanamıyorum ben şahsen.

Ben bir ülkeye basbakan olsaydim yada yetki sahibi birisi ilk isim hatta tek amacim ailelere ebeveyn olabilmek icin ehliyet kanunu cikartirirdim herkes anne baba olamiyor dogurup korkunc bir ailede buyutup travmatik cocuklar yetiştiriyorlar ve o cocuklarda aynisini atlatamadiklari için kendi ailesine yansıtıyor sonuc ruh hastasi bir toplum konu fake veya Real bu toplumun kanayan bir yarasi şiddet dosyasi olan gecmisi olan cocuk yapmasın alkol uyusturucu veha herhangi bir sucta kaydi kuydu olan cocuk yapamasiz ozaman kesin dünya nufusu die birsey kalmazdi :silah:

Back