- 28 Haziran 2011
- 61.035
- 153.554
- 898
- Konu Sahibi Blackworld_
Her yoruma olumsuz bir cevabınız var. Psikiyatriste gitmelisiniz, bunun için boşanmanıza da gerek yok. en azından tedavi olmuş olursunuz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok haklısınız . Kendime iş bakicam gerçi zaten yazın stajım var . Belki işe gidersem de kafam dağılır hep evdeyim. Bir daha ağlamayacağım herkesle mesafemi koruyacağım . Evdeki okuzlede konuşmayacağım kendi sucunu gormeyene kadar. Gormemeye devam eder benimde bu huyum davranisim işine gelmezse biter kendi suçunu görmeyen hep hakaret eden kendini suçlamayan insanla hep bu şekilde devam eder. İşe girdigimdede psikiyatriste gitmeyi düşünüyorum . Teşekkür ederim hepinize. Evdeki okuzlede kendini görmeyen kadar konusmayacagima söz veriyorum. Gerçi görmez ama belki davranışımda devamlılığımi korursam bilemiyorum. Noluyorsa olsun artık o zaman.Sende kal ozaman okumus mesleği elinde bir kadin olarak sana deger vermeyen ezen hor gören kadinligini bile yasatmayan döven ki o el kalktmi devami gelir anne babaya hizmetci eden bir Türk öküzune gencligini heba et haydi bakalim kolay gelsin ne bu yaş geri gelir neden kaybettigin zaman haa dersen ben bukadar degersizim kaderimdir o baska guzel bahanedir cunku klişe ama bi 6 aya hamile de kalisin 10 dk icinde hah dadindan yenmez ondan sonra 2. 3. Sonuc sonuc ne sonuc bu hayat senin heba etmekte kendini yukari çıkarıp kurtarmakta senin elinde aglamakla acindirmakla bir yola giremezssin ayni yatagi paylastigin herif bile aglak derken kendini topla yada birak daginik kalsin karar senin
Fake değilim isim gücüm yok onunla mi uğraşacağım bu saatte elime ne geçsin?Ben bir ülkeye basbakan olsaydim yada yetki sahibi birisi ilk isim hatta tek amacim ailelere ebeveyn olabilmek icin ehliyet kanunu cikartirirdim herkes anne baba olamiyor dogurup korkunc bir ailede buyutup travmatik cocuklar yetiştiriyorlar ve o cocuklarda aynisini atlatamadiklari için kendi ailesine yansıtıyor sonuc ruh hastasi bir toplum konu fake veya Real bu toplumun kanayan bir yarasi şiddet dosyasi olan gecmisi olan cocuk yapmasın alkol uyusturucu veha herhangi bir sucta kaydi kuydu olan cocuk yapamasiz ozaman kesin dünya nufusu die birsey kalmazdi
Aslında tedavi olması gereken böyle öküzler. Ruhumuzu okşayan ruh eşi olsaydı böyle mi olurdum? Anca dibe çekip depresyonu tetikletirler.Her yoruma olumsuz bir cevabınız var. Psikiyatriste gitmelisiniz, bunun için boşanmanıza da gerek yok. en azından tedavi olmuş olursunuz.
Pardon ? Nasıl doğru düzgün anlatamamisim bence sizde anlayabilecek kabiliyet yoksa boşuna okumayın anlayamazsıniz zaten. Ben eşimin çabuk sinirlenmesi,bencilliginden şikayetçiyim ve ayrilamadigimida belirttim . Demek ki sizde ruhsuz bir insansınız ki ben senin icin 10 dkkyim cümlesinden çoğu şeyi anlayamamissiniz.Cinsellik sizde en son sorun. Derdini doğru düzgün anlatamıyorsun ki. Adamla da böyle konuşuyorsan anlamıyordur zaten. Bence asıl problemlerini evliliğinin neden bu hale geldiğini vs anlattığın düzgün bi konu aç. Olmamış derdini anlatamamışsın. Anlamak için yorumları okudum bi de
YavaaşşşşPardon ? Nasıl doğru düzgün anlatamamisim bence sizde anlayabilecek kabiliyet yoksa boşuna okumayın anlayamazsıniz zaten. Ben eşimin çabuk sinirlenmesi,bencilliginden şikayetçiyim ve ayrilamadigimida belirttim . Demek ki sizde ruhsuz bir insansınız ki ben senin icin 10 dkkyim cümlesinden çoğu şeyi anlayamamissiniz.
4 aylık evliyim. Eşimle cinsel konuda çok tartışıyoruz . Hiç beni ciddiye almıyor . İşe gidecek o kadar vakti varken son 10 dkkada yapıp bırakıyor sonra gidiyor geliyor ben uzaninca kıyamet kopuyor . Hicbirsey hissedemiyorum mal gibi hissediyorum sonra niye robot gibi uzanmisim ee gel sarıl o zaman . Karnima kasığıma agri giriyor orgazm olamadigimdan. Kaç kere söyledim tık yok . En son diyoki suratın ne öyle ne gerizekalı degisiksin. Kendini sorgulamiyor. Dedimki diyorsun ya o kırılır bu kırılır sus kimseye ağzını açma laflarını on kere düşün kendine bak bı karşındaki ne düşünür diye bana bagiririp çağırdı . Bende dedim ki doğru ben son ana bıraktığın 10 dakikayim . Beni dovecekti nerdeyse nasıl bağırıp hakaretler etti ben napayım arkadaşlar ben nefret ettim herşeyden herkesten .
Valla bu laftan sonra yapacak pek bişey yok bir cacık olmaz bu adamdanÇok konuştum seni tatmin edecek başka bulup çeker gidersin dedi
Umarim bu hödükle sevismezsin bir daha. Sevmesini bilmeyen bu okuzde ekmek kirintisi kadar sevgi bulmak icin kendini neden altin tepside sunuyorsun ki... once insan gibi davranmayi ogrensin. Kendi isini halledip sonra da karsisindakine köle gibi davranan, hakaret eden bu adami adam vasfina koymak bile fazla bence.Ve bana hakaret edip dövmeye kalktı sonra ise çekti gitti.
Kendi zevkinden başka bişey düşünmeyen birine 10dk değil 1 saniyemi ayirmazdim üstüne bide laf isiticem elini s.... Tobe tobe4 aylık evliyim. Eşimle cinsel konuda çok tartışıyoruz . Hiç beni ciddiye almıyor . İşe gidecek o kadar vakti varken son 10 dkkada yapıp bırakıyor sonra gidiyor geliyor ben uzaninca kıyamet kopuyor . Hicbirsey hissedemiyorum mal gibi hissediyorum sonra niye robot gibi uzanmisim ee gel sarıl o zaman . Karnima kasığıma agri giriyor orgazm olamadigimdan. Kaç kere söyledim tık yok . En son diyoki suratın ne öyle ne gerizekalı degisiksin. Kendini sorgulamiyor. Dedimki diyorsun ya o kırılır bu kırılır sus kimseye ağzını açma laflarını on kere düşün kendine bak bı karşındaki ne düşünür diye bana bagiririp çağırdı . Bende dedim ki doğru ben son ana bıraktığın 10 dakikayim . Beni dovecekti nerdeyse nasıl bağırıp hakaretler etti ben napayım arkadaşlar ben nefret ettim herşeyden herkesten .
Dönemem ayrilamam
Annem 60 yaşlarında tek başına . Normal evlendim ama onu terkettim çok ağır suçluluk duygusu var üstümde içimi anlatamam. Babama karşıda öyleyim 15 yasinda ölüsünü gördüm keske onunla daha çok zaman geçirip bakabilseydim . Abim var evli hayır yok olmasa daha iyi ablamlar evli
Niye ölesin ya boşan.Ben napicam ölmek istiyorum