• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Moralim çok bozuk çok kötüyüm napicam?

Sende kal ozaman okumus mesleği elinde bir kadin olarak sana deger vermeyen ezen hor gören kadinligini bile yasatmayan döven ki o el kalktmi devami gelir anne babaya hizmetci eden bir Türk öküzune gencligini heba et haydi bakalim kolay gelsin ne bu yaş geri gelir neden kaybettigin zaman haa dersen ben bukadar degersizim kaderimdir o baska guzel bahanedir cunku klişe ama bi 6 aya hamile de kalisin 10 dk icinde hah dadindan yenmez ondan sonra 2. 3. Sonuc sonuc ne sonuc bu hayat senin heba etmekte kendini yukari çıkarıp kurtarmakta senin elinde aglamakla acindirmakla bir yola giremezssin ayni yatagi paylastigin herif bile aglak derken kendini topla yada birak daginik kalsin karar senin
Çok haklısınız . Kendime iş bakicam gerçi zaten yazın stajım var . Belki işe gidersem de kafam dağılır hep evdeyim. Bir daha ağlamayacağım herkesle mesafemi koruyacağım . Evdeki okuzlede konuşmayacağım kendi sucunu gormeyene kadar. Gormemeye devam eder benimde bu huyum davranisim işine gelmezse biter kendi suçunu görmeyen hep hakaret eden kendini suçlamayan insanla hep bu şekilde devam eder. İşe girdigimdede psikiyatriste gitmeyi düşünüyorum . Teşekkür ederim hepinize. Evdeki okuzlede kendini görmeyen kadar konusmayacagima söz veriyorum. Gerçi görmez ama belki davranışımda devamlılığımi korursam bilemiyorum. Noluyorsa olsun artık o zaman.

Ben bir ülkeye basbakan olsaydim yada yetki sahibi birisi ilk isim hatta tek amacim ailelere ebeveyn olabilmek icin ehliyet kanunu cikartirirdim herkes anne baba olamiyor dogurup korkunc bir ailede buyutup travmatik cocuklar yetiştiriyorlar ve o cocuklarda aynisini atlatamadiklari için kendi ailesine yansıtıyor sonuc ruh hastasi bir toplum konu fake veya Real bu toplumun kanayan bir yarasi şiddet dosyasi olan gecmisi olan cocuk yapmasın alkol uyusturucu veha herhangi bir sucta kaydi kuydu olan cocuk yapamasiz ozaman kesin dünya nufusu die birsey kalmazdi :silah:
Fake değilim isim gücüm yok onunla mi uğraşacağım bu saatte elime ne geçsin?

Her yoruma olumsuz bir cevabınız var. Psikiyatriste gitmelisiniz, bunun için boşanmanıza da gerek yok. en azından tedavi olmuş olursunuz.
Aslında tedavi olması gereken böyle öküzler. Ruhumuzu okşayan ruh eşi olsaydı böyle mi olurdum? Anca dibe çekip depresyonu tetikletirler.

Cinsellik sizde en son sorun. Derdini doğru düzgün anlatamıyorsun ki. Adamla da böyle konuşuyorsan anlamıyordur zaten. Bence asıl problemlerini evliliğinin neden bu hale geldiğini vs anlattığın düzgün bi konu aç. Olmamış derdini anlatamamışsın. Anlamak için yorumları okudum bi de

Cinsellik sizde en son sorun. Derdini doğru düzgün anlatamıyorsun ki. Adamla da böyle konuşuyorsan anlamıyordur zaten. Bence asıl problemlerini evliliğinin neden bu hale geldiğini vs anlattığın düzgün bi konu aç. Olmamış derdini anlatamamışsın. Anlamak için yorumları okudum bi de
Pardon ? Nasıl doğru düzgün anlatamamisim bence sizde anlayabilecek kabiliyet yoksa boşuna okumayın anlayamazsıniz zaten. Ben eşimin çabuk sinirlenmesi,bencilliginden şikayetçiyim ve ayrilamadigimida belirttim . Demek ki sizde ruhsuz bir insansınız ki ben senin icin 10 dkkyim cümlesinden çoğu şeyi anlayamamissiniz.

Pardon ? Nasıl doğru düzgün anlatamamisim bence sizde anlayabilecek kabiliyet yoksa boşuna okumayın anlayamazsıniz zaten. Ben eşimin çabuk sinirlenmesi,bencilliginden şikayetçiyim ve ayrilamadigimida belirttim . Demek ki sizde ruhsuz bir insansınız ki ben senin icin 10 dkkyim cümlesinden çoğu şeyi anlayamamissiniz.
Yavaaşşşş:duduk:
Beni bile ki çok sakin bi insanım 2 cümleyle gecenin bu saatinde sinirlendirdiysen cidden iletişiminde sıkıntı var demektir. Konun ne eşim işe gitmeden 10 dk önce sevişiyor. Sonraki mesajlarda çocukluk travmaları vs vs
Ben de burdan şu sonuca vardım ki mevzu cinsellikten çok daha derin. Ve faydalı yorumlar alabilmen için derdini güzelce anlat dedim zira insanlar giriş yazısına bakar çoğu zaman yorumlara değil.Ancak senin amacın üzüm yemek değil bağcıyı dövmek. Sen bilirsin bana ne:KK51:

4 aylık evliyim. Eşimle cinsel konuda çok tartışıyoruz . Hiç beni ciddiye almıyor . İşe gidecek o kadar vakti varken son 10 dkkada yapıp bırakıyor sonra gidiyor geliyor ben uzaninca kıyamet kopuyor . Hicbirsey hissedemiyorum mal gibi hissediyorum sonra niye robot gibi uzanmisim ee gel sarıl o zaman . Karnima kasığıma agri giriyor orgazm olamadigimdan. Kaç kere söyledim tık yok . En son diyoki suratın ne öyle ne gerizekalı degisiksin. Kendini sorgulamiyor. Dedimki diyorsun ya o kırılır bu kırılır sus kimseye ağzını açma laflarını on kere düşün kendine bak bı karşındaki ne düşünür diye bana bagiririp çağırdı . Bende dedim ki doğru ben son ana bıraktığın 10 dakikayim . Beni dovecekti nerdeyse nasıl bağırıp hakaretler etti ben napayım arkadaşlar ben nefret ettim herşeyden herkesten .

Öncelikle bu kadar fevri olmanıza gerek yok. Biraz empati kurmalısınız. Siz ondan bekliyorsunuz eşiniz sizden bekliyor. Sakğn sakün konuşup orta yolu bulmalısınız. Şöyle bir durum var her erkekte süreler değişir. Ön sevişme il beraber 30 dk olanda var ön sevişme dahilimde 10 dk olanda. İki tarafımda memnun olduğu. Ancak şöyle bir duruö var 4 aylık evli olup daha öncr hiç cimsel ilişki yaşamadıysanız orgazm olmak tatmin olmakla ilgili bu kadar hızlı fikir sahibi olmanız bana tutarlı gelmedi. Üstelik eşinizin sizinle hiç ilgilenmediğini idaa ederken. Nasıl bu kadar hozlı kendinizi ve istediklerinizi keşfettiniz. İslami olarak tatmin okmayan kadın boşanma talep edebilir. Amma velakin eşim bemi tatmin etmiyor diye ölmeyi düşünmek çok saçma. Mutlaka ki altında başka sorunlar vardır. Hiç bir zaman tek taraflı hata yoktur küçük de olda sizinde hatanız vardır. Değişin insanın kendinden başlar. Öncelikle kendinize dışardan bir gözle bakın 4 ay çok yeni birbirinize alışma keşfetme uyum sağlama sürecindesiniz. Biraz sakin ilerlemeye çalışın. Gördüğüm kadarıyla sizin fiktinizle eş değer olan yorumlara katıldınoz karşı fikri beyan edenlere kendi fikrinizde ısrar ettiniz. Gerçekten çözüm bulmak ise amacınız farklı fikirlere saygı duyun araştırın. Boşanmak öyle sandığınız kadar sr değil bu arada. Direk boşanın boşanın diyenler burda sorumlusunuz unutmayın. Eşinize biraz zaman tanıyın erkekler cinsel konuda baiarısız olduklarını düşündüklerinde çok değişik tepkiler verebiliyorlar. Doktorla görüşün. Burdaki iki yoruma bakmayın. Bu arada normal bir şekilde evlendiyseniz annenizi terketmiş olarak yorumlamanız sağlıklı bir düşünce değil. Devletin psikolokları var ruh sağlığı merkezleri 30 40 dk sizi dinliyorlar bir yardım almanızı şiddetle tavsiye ediyorum

Ve bana hakaret edip dövmeye kalktı sonra ise çekti gitti.
Umarim bu hödükle sevismezsin bir daha. Sevmesini bilmeyen bu okuzde ekmek kirintisi kadar sevgi bulmak icin kendini neden altin tepside sunuyorsun ki... once insan gibi davranmayi ogrensin. Kendi isini halledip sonra da karsisindakine köle gibi davranan, hakaret eden bu adami adam vasfina koymak bile fazla bence.

Umarim bu okuzu bir de cocuk sahibi yapmazsiniz. Bu okuzle cocuk da buyutulmez. Simsi ayrilamiyorsan cocuk olinca hic ayrilamazsin cocuk babasiz buyumesin diye. Isin olsa kendi ayaklarinin uzerinde dursan bu adamdan bosanip kendine ayri bir duzen kurabilirdin. Lutfen cocuk dusunme, korun.

4 aylık evliyim. Eşimle cinsel konuda çok tartışıyoruz . Hiç beni ciddiye almıyor . İşe gidecek o kadar vakti varken son 10 dkkada yapıp bırakıyor sonra gidiyor geliyor ben uzaninca kıyamet kopuyor . Hicbirsey hissedemiyorum mal gibi hissediyorum sonra niye robot gibi uzanmisim ee gel sarıl o zaman . Karnima kasığıma agri giriyor orgazm olamadigimdan. Kaç kere söyledim tık yok . En son diyoki suratın ne öyle ne gerizekalı degisiksin. Kendini sorgulamiyor. Dedimki diyorsun ya o kırılır bu kırılır sus kimseye ağzını açma laflarını on kere düşün kendine bak bı karşındaki ne düşünür diye bana bagiririp çağırdı . Bende dedim ki doğru ben son ana bıraktığın 10 dakikayim . Beni dovecekti nerdeyse nasıl bağırıp hakaretler etti ben napayım arkadaşlar ben nefret ettim herşeyden herkesten .
Kendi zevkinden başka bişey düşünmeyen birine 10dk değil 1 saniyemi ayirmazdim üstüne bide laf isiticem elini s.... Tobe tobe

Dönemem ayrilamam

Neden ?
Ayrıca nişanlılığınızda neler oldu mesela ?

Bınşaroı bilmeden sağlıklı bir yorum yapamayız.

Ancak şu hali ile o kendine bir hizmetçi bir sex oyuncağı almış gibi görünüyor. Sizi bir insan ve kadın yerine koyduğu yok

Annem 60 yaşlarında tek başına . Normal evlendim ama onu terkettim çok ağır suçluluk duygusu var üstümde içimi anlatamam. Babama karşıda öyleyim 15 yasinda ölüsünü gördüm keske onunla daha çok zaman geçirip bakabilseydim . Abim var evli hayır yok olmasa daha iyi ablamlar evli

Tamam işte yalnız falan değilsin ki kocaman bir ailen var. Sen kendine kendini acındırıyorsun. Babasız bir sürü insan var onlar böyle aciz davranmıyor... Hepi topu 4 ay olmuş evleneli. Daha annenç evinde yatağın sıcak duruyor. Dön evine bu adamdan çocuk yapıp bir de onu perişan etme.

Vallahi sizin gibi ağlak kendini acındıran insanlara sinir oluyorum. O kadar beceriksiz ve kendine acır bir hal alıyorsunuz ki. Sanki dünyada tek babası olmayan sizsiniz. ... Toparlan kendine gel. Ya da bu hakaretlerlw yaşamaya alış .ama çocuk yapma

Son düzenleme:
Tınlamayın. O yokmuş gibi davranın bir süre. Ilk defa mı böyle yaptı?
Birde beni dövecek nerdeyse derken yani şiddet uyguladı mı hiç?
Öyleyse Bye Bye demenin vakti gelmiş.

Kesinlikle uzak durun bu adamdan mümkünse hayatınızdan çıkarın. Düzelmez bu. Çocuk da yok hazır
Birlikte olmamak da çözüm değil çünkü bu kafada olan biri sizinle zorla birlikte olmaya çalışacaktır

Back