- Konu Sahibi Blackworld_
Vay ayı.
Cocuk yapmayin sakın.sevginizi tamamen tukettiginde de bosayin.baska bir seyi haketmez bu tipler
Cocuk yapmayin sakın.sevginizi tamamen tukettiginde de bosayin.baska bir seyi haketmez bu tipler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Direkt boşanma sebebi bu adam.Çok konuştum seni tatmin edecek başka bulup çeker gidersin dedi
çok kotu bır durum.evlendıgınız ılk zamandan berı mı boyle yoksa lıbıdosu hep normal veya dusuk bırımıydı4 aylık evliyim. Eşimle cinsel konuda çok tartışıyoruz . Hiç beni ciddiye almıyor . İşe gidecek o kadar vakti varken son 10 dkkada yapıp bırakıyor sonra gidiyor geliyor ben uzaninca kıyamet kopuyor . Hicbirsey hissedemiyorum mal gibi hissediyorum sonra niye robot gibi uzanmisim ee gel sarıl o zaman . Karnima kasığıma agri giriyor orgazm olamadigimdan. Kaç kere söyledim tık yok . En son diyoki suratın ne öyle ne gerizekalı degisiksin. Kendini sorgulamiyor. Dedimki diyorsun ya o kırılır bu kırılır sus kimseye ağzını açma laflarını on kere düşün kendine bak bı karşındaki ne düşünür diye bana bagiririp çağırdı . Bende dedim ki doğru ben son ana bıraktığın 10 dakikayim . Beni dovecekti nerdeyse nasıl bağırıp hakaretler etti ben napayım arkadaşlar ben nefret ettim herşeyden herkesten .
O son 10 dakikada sürekli meşguliyet bul karnın ağrısın mesela çıkma lavabodan yada miden bulansın4 aylık evliyim. Eşimle cinsel konuda çok tartışıyoruz . Hiç beni ciddiye almıyor . İşe gidecek o kadar vakti varken son 10 dkkada yapıp bırakıyor sonra gidiyor geliyor ben uzaninca kıyamet kopuyor . Hicbirsey hissedemiyorum mal gibi hissediyorum sonra niye robot gibi uzanmisim ee gel sarıl o zaman . Karnima kasığıma agri giriyor orgazm olamadigimdan. Kaç kere söyledim tık yok . En son diyoki suratın ne öyle ne gerizekalı degisiksin. Kendini sorgulamiyor. Dedimki diyorsun ya o kırılır bu kırılır sus kimseye ağzını açma laflarını on kere düşün kendine bak bı karşındaki ne düşünür diye bana bagiririp çağırdı . Bende dedim ki doğru ben son ana bıraktığın 10 dakikayim . Beni dovecekti nerdeyse nasıl bağırıp hakaretler etti ben napayım arkadaşlar ben nefret ettim herşeyden herkesten .