• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Moralim çok bozuk çok kötüyüm napicam?

İnat edin derim. Yani ben olsam öyle yapardım. Siz bilirsiniz yine de
Bunlari yapan deger görmez yoksa yıllarca tarla süren ökuze bicak vurulmazdi begenmiyorsa birak aman gözunu sevem bebek falan yapma bu evlilik hic gelecek vaad etmiyor seni degersizlestirip sindiriyor ailesinede köle yapmis annen yokmu senin git yanina baban Allah rahmet eylesin
Onunda bebek yapmamasinın sebebi benmişim görseniz canımı yakmak için neler diyor . Ama neymiş ben ona bir aylıkken pişmanım demişim unutmuyor. Acaba neden böyle diyor diye düşünmüyor

Öfff kusura bakmayın da sizde iyice saçmaladınız her mesaja yapamam edemem ölmek istiyorum seks yapamıyorsunuz adam öküz diye de ölmek istemezsin yani . En kötü çeker gider Kadın sığınma evinde kalırsın. Bu ne ya fake gibi cevaplarınız var .

anneniz nerede? kardeş falan ?
kaçtinmi yada
Annem 60 yaşlarında tek başına . Normal evlendim ama onu terkettim çok ağır suçluluk duygusu var üstümde içimi anlatamam. Babama karşıda öyleyim 15 yasinda ölüsünü gördüm keske onunla daha çok zaman geçirip bakabilseydim . Abim var evli hayır yok olmasa daha iyi ablamlar evli

Evet yaa... O kadar mesaj yazıldı, ben de az önce uzunca yazdım, bildirimlere bakıyorum sürekli yapamam, edemem, yaşayamam vs. Bazen boşa konuşuyormuşuz gibi hissediyorum. Sanki iç dökmeye gelmiş, siniri geçince yine evliliğe devam edecek gibi. Biz de sinir olduğumuzla kalacağız. Şu an içimde öyle bir his var ki, adamı bulup dalasım var.
Bu hep böyle olmadı mı kk de🙄🙄 Sonra da siz demiştiniz ama ben kendi bildiğimi yaptım çok üzgünüm diye konu açılır.Üzülüyorum vallahi üzülüyorum böyle olunca

Öfff kusura bakmayın da sizde iyice saçmaladınız her mesaja yapamam edemem ölmek istiyorum seks yapamıyorsunuz adam öküz diye de ölmek istemezsin yani . En kötü çeker gider Kadın sığınma evinde kalırsın. Bu ne ya fake gibi cevaplarınız var .
Sorunu sadece seks olarak gören birine ne söylenebilir ki sizde o kişinin aynısı ruhsuz kadın versiyonusunuz

Inşallah fake değildir yani buna harcadığımız zamanı forumun oyun bölümünde falan geçirirdik, en azından orada eğleniyoruz. Insanda biraz güç istek olur ne bileyim.

Annem 60 yaşlarında tek başına . Normal evlendim ama onu terkettim çok ağır suçluluk duygusu var üstümde içimi anlatamam. Babama karşıda öyleyim 15 yasinda ölüsünü gördüm keske onunla daha çok zaman geçirip bakabilseydim . Abim var evli hayır yok olmasa daha iyi ablamlar evli
normal evlendim onu terkettim ne alaka ?
neden anneni terketmiş olasın ki?
boşansan seni kabul etmez mi annen

Inşallah fake değildir yani buna harcadığımız zamanı forumun oyun bölümünde falan geçirirdik, en azından orada eğleniyoruz. Insanda biraz güç istek olur ne bileyim.
Mecalim kalmadı hicbirsey için küçükken de hep kavga şiddet içerikli evde büyüdüm vs vs . Fake olarakta görüyorsanız görün ama Allah düşmanıma dahi yaşatmasın.

Benim babamda öldü nqbalim yani ölelimmi allah baska aci yasatmasin ölüm allahin emri cok isyan etmek iyi degildir siz cok hassainiz yada travmalariniz var 4 aylik evlilik icin cok yipranmissiniz

Bu hep böyle olmadı mı kk de🙄🙄 Sonra da siz demiştiniz ama ben kendi bildiğimi yaptım çok üzgünüm diye konu açılır.Üzülüyorum vallahi üzülüyorum böyle olunca
Yıllardır KK takipçisiyim, çok şey öğrendiğim gibi sinirlerimi de yıprattım. Eminim hepimiz öyleyiz. Ama Müge Anlı'nın bir sözü var, "Demek ki ne yaparsan yap engel olamıyorsun" bazılarına sayfalarca başına gelecekleri yazsan, o deneyip görmeden anlamaz.

Sorunu sadece seks olarak gören birine ne söylenebilir ki sizde o kişinin aynısı ruhsuz kadın versiyonusunuz
Önceki mesajımı okumadınız heralde.Sex üzerinden bi konu açmıssın ne cevap bekliyosun genel olarak yaşadığın problemleri anlatsaydın ozaman ,keza sen onada yapamıyorum edemiyorum dan öte cevaplar yazmazdın ya neyse.Anlayıssız biriyle olmak evet cehennem gibidir ama ölmek çare mi.. Madem konu açtınız destek istiyorsunuz yazılan iki satır kelamlardan ibret olsun diye ders çıkarın bari....

normal evlendim onu terkettim ne alaka ?
neden anneni terketmiş olasın ki?
boşansan seni kabul etmez mi annen
Aramız kötüydü bir kere sarıldığımizi dahi hatırlamam buz gibi biridir. Bir kez bir tlsini dahi yemedim küçüklüğümden beri çalışıp okudum bir yandan . Seni bırakıp gidicem istemiyorum bu ev cehennem çocukluğumuda kavgalarla öldürdünüz derdim babamlada soğuk yetiştirdi babam öldü çok farklı şeyler anlatamiyorum .

Aramız kötüydü bir kere sarıldığımizi dahi hatırlamam buz gibi biridir. Bir kez bir tlsini dahi yemedim küçüklüğümden beri çalışıp okudum bir yandan . Seni bırakıp gidicem istemiyorum bu ev cehennem çocukluğumuda kavgalarla öldürdünüz derdim babamlada soğuk yetiştirdi babam öldü çok farklı şeyler anlatamiyorum .
anlatamayacak bir şey yok,
babanin emeklisi falan varmiydi?
ayrilirsan yetim ayligini baglatir bir sure idare edersin en azindan.

Benim babamda öldü nqbalim yani ölelimmi allah baska aci yasatmasin ölüm allahin emri cok isyan etmek iyi degildir siz cok hassainiz yada travmalariniz var 4 aylik evlilik icin cok yipranmissiniz
Çevrem hep çok güçlüsün derdi ama artık öyle kalamiyorum . Küçüklükten çok travmalarım var hergun şiddet olan bir evde büyüdüm ve o an yaşadıklarımı anlatamam o denli fazla

Mecalim kalmadı hicbirsey için küçükken de hep kavga şiddet içerikli evde büyüdüm vs vs . Fake olarakta görüyorsanız görün ama Allah düşmanıma dahi yaşatmasın.
Buna yağmurdan kaçarken doluya tutulmak denir. Aile evinde kavga varsa eline meslek alırsın, başka şehire taşınırsın kaçarsın, hem bekar olursun hem o kavgalardan kurtulursun. Ama sen o evden evlenerek mi kaçmayı seçtin? Hiçbir şey yapamıyorsan bari aile hekimliğine git korunmak için önlem al, lütfen bu evlilikte bebeğin olmasın. Hiçbirimiz seni tanımıyoruz, dolayısıyla bir çıkarımız da yok. Iyiliğin için.

4 ayda mı bu hale geldiniz? Dövmeye kalkıyor yazmışsın öncesinde de böyle agresifmiydi? Hatasını güzelce al karşına konuş,anlat derdini birde çocuk yapma gafletinde bulunma bu adamdan.

Back