- 21 Nisan 2012
- 7.732
- 8.224
yağda mı kızarttın onları
Evet bir tatlı kaşığı zeytinyağı ile kizarttim eşim sadece isitinca yiyemiyor bende acele ettim. Hemen açığımı yakaladın
Ama bundan birsey olmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yağda mı kızarttın onları
1 tatlı kaşığından bişicik olmasss diyelim o zaman bende bugün regl oldum çok merak ediyorum kaç kilo çıkcam. bari regl bitene kadar biraz versem de ayyy ödemmiş desem :)
pirinç bol nişasta dereotunun kokusuna dayanamıyorum ama bol su içmek ödemi atıyor. bu arada lapa değil pilav deseydin hiç üşenmez kalkıp pilav yapardım itiraf ediyorumOdemdir canım dert etme. Pirinç lapasi ye bugün hemen iner şişin. Dereotu da ekle hem iştah kapanır hem yemesi daha kolay oluyor
pirinç bol nişasta dereotunun kokusuna dayanamıyorum ama bol su içmek ödemi atıyor. bu arada lapa değil pilav deseydin hiç üşenmez kalkıp pilav yapardım itiraf ediyorum
bugün kahvaltıda; 1 dilim ekmek ve 1 dilim peynir
öğle; 1 kase cacık içine 1 Kaşık yulaf kepeği
ikindide yarım muz 2 ceviz
akşam 1 Kaşık menemen bir dilim Ekmek ve kırmızı et yedim. uzun zamandır ekmek yemiyordum ama regl dönemlerimde doymuyorum arkadaş ya
lapa ve ıyyykk diyorum ayrıca. tartı 89 a yaklaşmıştı bugün bi çıktım 87 oldu oh derken 88.3 dedi kaldı zalım zalım zalım
canım ben tüp mideliyim. maksimum 3 saat dayanabiliyorum açlığa. doktorum akşam kalori alımını azaltmak için eti akşam ye demişti. uzun süre tok tuttuğu için gözüm mutfakta kalmıyo.Afiyet olsun canım kahvaltı çok hafif geçmiş sanki ben asla doymam onla doysam da hemen acikirim
Kırmızı eti oglenleri yemeye çalış
Adet oldun ya daha düşecek o merak etme
bende kendime hurmalı kakaolu toplar hazırladım. kendimi kaybettiğim bir an kalorisi az masum bişey olsun ki buzluğu açıp dondurma reyonumuza girişmeyeyim. aaaah ah ucuz mutluluklarım diyip sarıldığım cipsler çikolatalar şimdi hayal oldu
canım ben tüp mideliyim. maksimum 3 saat dayanabiliyorum açlığa. doktorum akşam kalori alımını azaltmak için eti akşam ye demişti. uzun süre tok tuttuğu için gözüm mutfakta kalmıyo.
İyi akşamlar :)
Bende yarın diyete yeniden başlıyorum, bana yer varmı ?
ben misafir gelmediği sürece yemek Yapmıyorum ki. eşim yemiyor ben az yiyorum ve ne kadar az pişirsem de bitmiyor, çöpe gidince de çok üzülüyorum. benim adama ver makarna al makarna :)Hmm seninki başka doğru. .
ya kocalar akşam yemeğinde olduğu için hep ağır ve guzel yemekleri akşam yiyoruz ya ben öyle düşündüm
hurmaları ılık suda bekletiyosun. sonra kabuklarını soyup çekirdeklerini çıkarıp eziyosun. içine kakao ve ceviz parçaları koyup karıştırıp top yapıyorsun. bu kadar basit hem lezzetli
ben misafir gelmediği sürece yemek Yapmıyorum ki. eşim yemiyor ben az yiyorum ve ne kadar az pişirsem de bitmiyor, çöpe gidince de çok üzülüyorum. benim adama ver makarna al makarna :)
İyi Akşamlar hoş geldin :)
Tabi ki var hep birlikte zayiflayip aynada kendimizi takdir edeceğiz. Eski fotograflarimiza bakıp ^vay bee^ diyeceğiz.
Kaç kilon boyun yaşın?
Muhtesem elimde hurma var kesinlikle deneyecegim. Dayanma süresi varmi peki ?hurmaları ılık suda bekletiyosun. sonra kabuklarını soyup çekirdeklerini çıkarıp eziyosun. içine kakao ve ceviz parçaları koyup karıştırıp top yapıyorsun. bu kadar basit hem lezzetli