Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

saglıkla gülegüle büyüt elifim.

elifim şimdi sana diyet yap denmez ama kontrol açısından sagıklı beslenmemi burdan takip edip seni kilo vermeye yönelte biliriz .. hatta 7. takımdayız seninde bir çok tanıdıgın var .istersen listeye bile yazabiliriz. sadece seni şevke getirmek için..

sen saglı beslensen zaten kilon hizlica gider canım .. emziriyorsun dimi?

zilim yarın tatiliniz başlıyor .. iyi tatiller canım .....
çoçuk konusunda ise zilim şimdilik sorular zor gelsede sinirleri yıpratsada ilerde bugünler kolaymiş diyeceksin :))

hayırlı olsun elifçiğim . hayırlı bir evlat olsun inşallah ne güzel gitmiş kilolar . sakın abartıp fazla yeme ben o hataya düştüm 1 yılda anca verdim kilolarımı

merhaba arkadaşlar,
bilgisayarımız tamirde daha iki haftaya gelmezmiş, arkadaşınkini aldım ama akşam vereceğim sanırım, elimde patlar diye korkuyorum:)
bayramda istanbuldaydık görümcenin sözü, sinir stres falan derken geldik ablamıda aldık istanbul dönüşü hoopp denize 3 gün pansiyon geldik derken yatılı misafirlerim geldi yemek yap, gez toz derken onlar gitti kızım ateşlendi ağzı aft doluydu çok fenaydı ateşi kısa sürdü ama aftlar mahvetti, derken o aradada bilgisayar gitti açılmadı birdenbire onuda yolladık taamire, işte böyle buaralar da hep hastane işleri, benim kız popom acıyo diye yıkıyor ortalığı bir aydır cıvık kaka yapıyor birsürü doktora götürdüm idrar kaka tahlili yaptırdım bişey yok, dün cerraha da götürdüm çatlak falan da yok, bakalım başka bir doktor yeni bir krem verdi belki iyi gelir, öyle işte buarada kilom 63 ile 64 arası gidip geliyor ama bayram dönüşü eski şevkimi kaybettim nedense, yarın bende doktora gideceğim onun stresi belki, kalçam ağrımaya baladı sanki, doğum sonrası baston kullandığım zamanlar aklıma geliyor kendi kendime üzülüyorum, mr çektireceğim tekrar bakalım inşallah bişey yoktur, ikinci çocuk yapabilirimiyiz onuda soracağım bakalım neler olacak,

kilo vermem durdu, eski şevkim olmadığı için sanırım, gene dikkat ediyorum kiloda almıyorum ama enerjim az bugünlerde, birde şu çekirdeksiz üzüm yokmu ahh ahh başımın belası bir kilo yerim yani o derece, hele şeftali az önce iki tane yedim :)) akşam gene yiyorum meyve yoksa ekmek falan yediğim yok

slm hatun kadınlar..zeynom çok geçmiş olsun cnm..kızının wc olayı için şu olabilirmi diye geldi aklıma..çölyak yada gıda intoleransı olan bir gıda?bizim eski evimizin olduğu apartmanda bir arkadaşın çocuğuda aynı böyle olmuştu..bir sürü dr.gezdiler hiç birinin aklına çölyak olma ihtimali gelmemiş ve test istememişler..bir gece bizde otururken kadın laf arasında öylesine söylemşti..eşim çölyak olabilir yarın getirin baktıralım demişti.gerçektende çölyak çıktı çocukta.beslenmesini ona göre ayarladılar.çocuk hem kilo almaya başladı hemde ishalden kurtuldu..yaz günü hastalıkta çok zor ,rabbim başka dermansız dert vermesin.(amiiin)
biz tatilimizin 2.günündeyiz.benim çok farketmiyor ama oğlum inanılmaz mutlu..o mutlu olunca haliyle bizde mutluyuz:)

zeynocum geçmiş olsun cnmm ((

zilim hoş geldinnn gezenti nasıl geçti tatilll

canım çölyak olsa şimdiye kadar anlaşılırdı ne kusma ne alerji yaşamadık, sadece süt içerken kabızlığı vardı sütü kesince kabızlığı bitmişti, benimde aklıma gelmedi değil yani ama belirtiler uymuyor, ya havalar ısınınca başladı bu kaka durumu birde tuvalet eğitiminden sonra nebilim pskolojik mi acaba, kabız değil ama ishalde değil, bakıcaz artık daha bugün yapmadı doktor belki kurt döküyodur dedi ama ben görmedim, incelemeye devam:))

günadınlar, blgisayarın sahibi şehir dışına çıktı veremedik bilgisayarı inşallah elimizde patlamaz:)emanetten çok korkarım hele elektronik eşyalarımızın hep bozulup durduğunu düşününce tırsıyorum

63,9 um, şevke ihtiyacım var, dün gece gece iki avuç fındık, iki şeftali ve epeyce üzüm yedim, nasıl yedim hepsini acaba yuh bana

önce saglıklar dilerim zeynom .kızındada sedede bişi çıkmaz inşallah .. kilo işinede takılma hem okadar gezmişsin tatilde yapmışsın kilon ay nı aralıklarda bu kilo vermekden daha kiymetlidir biliyormusun
bir süre serbest takıl kendini sıkma .sonra tekrar başlarsın .. pc tamir olana kadar özliycez seni .yeriniz belli .

zeynom bak bunlara ragmen kilon iyi .. şevk farklı bişi dir bazan kendi gelir gider .. arkadaşın gelen kadar uralara çok takıl seni şevke getşirir .. 7. takımada yazablirsin ayrıca inan buralara diyetle ilgili azmak insanı motıve ediyor ..

iyi tatiller zilim ....

valla öyle abla doğru söylüyosun insan sorumlu hissediyor kendini yazdıkça daha bi dikkat ediyor, 7. takımada bakıyorum arada süper takım

valla öyle abla doğru söylüyosun insan sorumlu hissediyor kendini yazdıkça daha bi dikkat ediyor, 7. takımada bakıyorum arada süper takım
bakmaklada yetinme zeynom yaz aynı zamandada ...

selam hatunlar .. nasıl geçiyor hafta sonunuz?

biz geldik :)
ama ben yokken yazan çizende çok olmamış..yaz rehaveti mi çöktü,topiği terkettiniz nooldu size yahu?
yorulmuşum walla,tatil iyi hoşta yol yorgunlukları hırpalıyor insanı...bende sıkılaşmak istiyorum ve spor azmimi kaybettim..kendimi tanıyamıyorum,acaip hırslı ve azimliyken nooldu bana yahu?bi an evvel kendimi toparlamam lazım..yeme içme konusunda çok bi sapma yaşamıyorumda spor olayını astım bu yıl..yoğunluktan mııııı?azmimi mi kaybettiiiiim bilmiyorum ama bi an evvel silkinip kendime gelmem lazım..vücudum kendini bu hareketsiz yaşama uydurup iyice salmadan bişeyler yapmam şart oldu....biri kafama oklava yada merdane vursun:))

Zilim spor hepimize lazim :)))

Yogunum canim birde yatili misafir agirlaim bu hafta ondan gelemiyorum ..
Perşembe Ayas icmeceleri var burda Ankara'ya yakin saglik icin hemde cocuklara tatil olsun diye oraya gidicez

hu hu hatular nerdesiniz ?

zilim yinemi tatile kaç tin kız?

ya kilo çizelgesinide yapamadım nasıl olucakki banu anlatmişti ama beceremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…