günaydınlar herkese, erkenden kalktım bir saattir evin içinde deli dana gibi dolaşıyorum:))
kandiliniz mübarek dualarımız kabül olsun inşallah
bugün 63,7 ile uyandım
bayramın birinci günü öğlen istanbula kaynanya gitcez ikinci günü görümcenin sözü var hiç katılmak istemediğim bir tören ama bayrama denk getirdiler ne hikmetse mecbur gidiyorum, aklıma hep bana yaptıkları geliyor gene, istemeye geldiklerinde biranönce bitsin diyen kaynanam, bana bir çeyrek bile takmayan kaynana şimdi damada saat almış kızına bilezik almış falann, düğün günü bana eşime benim aileme yapmadığı kaprisi bırakmayan kaynana şimdi zengin damadı ve entellektüel ailesini el üstünde tutuyor, bana da anadoludan geldin diyen kaynana,oyyy, daha neler neler el kadar bebeğimin yüzüne bakmamalar en fenası sanırım, neyse aslında bir yıldır bir problem yok, öyle samimiyet yok ama resmi çerçevede takılıyoruz, hep öyleydikde en azından bizi evden kovmuyor şimdi yada biz gittiğimizde evden kaçmıyor kızıma düşkün oldu vss...
yani dün akşam kıyafet almaya gittik burada da hiçbişey yok ama iyikötü güzel bir tulum aldım birde ayakkabı kıza da bir elbise aldık, aslında isteme töreni sadece ama onalar gösterişe çok önem verir, kılığımızı kıyafetimizi ayakkabımızı falan eleştirirler hep, tövbe tövbe ayranı yok içmeye donla gider ...maya derler bizim orda öyle bişey yani, bende bakımsız bir kadın değilim ama inanın öyle gösterişten de nefret ederim, spor giyinirim, makyaj yapmam, anca bir kalem bir rimel :))) hiç istedikleri gelin değilim yani:)))