• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Herkese hayırlı kandiller.geceniz mübarek olsun arkadaşlar.aebencim hayırlı olsun kızın tercih yapmış.güzel bölüm bencede.benim oğlumda karabük ünv.ingiliz dili edebiyatı okuyo.1.sınıf.ayriyetende bu sene dış ticaret okuyacak açık öğretimden. Zilim hayırlı olsum oğluşun sünneti.allah damatlığınıda gösrersin inşallah.

günaydınlar herkese, erkenden kalktım bir saattir evin içinde deli dana gibi dolaşıyorum:))

kandiliniz mübarek dualarımız kabül olsun inşallah

bugün 63,7 ile uyandım

bayramın birinci günü öğlen istanbula kaynanya gitcez ikinci günü görümcenin sözü var hiç katılmak istemediğim bir tören ama bayrama denk getirdiler ne hikmetse mecbur gidiyorum, aklıma hep bana yaptıkları geliyor gene, istemeye geldiklerinde biranönce bitsin diyen kaynanam, bana bir çeyrek bile takmayan kaynana şimdi damada saat almış kızına bilezik almış falann, düğün günü bana eşime benim aileme yapmadığı kaprisi bırakmayan kaynana şimdi zengin damadı ve entellektüel ailesini el üstünde tutuyor, bana da anadoludan geldin diyen kaynana,oyyy, daha neler neler el kadar bebeğimin yüzüne bakmamalar en fenası sanırım, neyse aslında bir yıldır bir problem yok, öyle samimiyet yok ama resmi çerçevede takılıyoruz, hep öyleydikde en azından bizi evden kovmuyor şimdi yada biz gittiğimizde evden kaçmıyor kızıma düşkün oldu vss...

yani dün akşam kıyafet almaya gittik burada da hiçbişey yok ama iyikötü güzel bir tulum aldım birde ayakkabı kıza da bir elbise aldık, aslında isteme töreni sadece ama onalar gösterişe çok önem verir, kılığımızı kıyafetimizi ayakkabımızı falan eleştirirler hep, tövbe tövbe ayranı yok içmeye donla gider ...maya derler bizim orda öyle bişey yani, bende bakımsız bir kadın değilim ama inanın öyle gösterişten de nefret ederim, spor giyinirim, makyaj yapmam, anca bir kalem bir rimel :))) hiç istedikleri gelin değilim yani:)))

Sagol eddoras abla . Oglusuda masallah 2birden .

Zeynom kiz ne dertliymissin kaynanandan :)) uzulme canim oluyor boyle durumlar zamanla azalir ama unutulmaz iste ..
Sen ogluyla mutluysan salla gitsin :)))

Zilim bak biz geldik sen yoksun :))))

Eddoras abla kilo isi icin yeniden takimlara girmeyi istersen bak biz 7. takimdayiz . Eski 5 ve 6. takim arkadaslari var . Dusunursen ugra derim yeni uye alinacak :)

günaydın hanımlarr

geçen hafta:64,2
bu hafta:63,6

bayramda regl olacağım ama ağıstosta 62leri görürüm inşallah:)9

monti ve karatay karışımı oldu bir aydır falan beslenmem ama zararnı görmedim bakalım tek sorunum akşamları meyve yemeden duramamak, gündüz ara öğünüm bitti acıkmıyorum hava sıcak ama akşam meyvesiz duramıyorum

günaydınnnn

zeynocumm , baya dertliymişsin sende ama hepsi böyle ya üzülmse, sne mutluluguna bak cnm
kilon içinde tebrik ederim..

aben aabla, kızın için çok seviindim hayırlısı oldu bence hakkında:)

zilim nerelerdesin , eddoras ablaaa hoş gelmişisn sende:)

bayramm sonu feci:34::34::34: diyetteyimm

Zeynom tebrikler canım :16: istikrarın çok güzel, pes etmedin hiç :46:

banuşum iyi tatiller canım :16:

benim kilomda 67.9 geçen haftaya göre 400 gr gitmiş ..ama önceki hafta 1 kilodan fazla artım vardı .. dalgalanma yani dyetde yapımıyorum bugünlerde ..

bayramdan sonraki hafta balarım bende inşallah ... bayram haftası ne yaparız bilinmez:16:

saol masumm valla dertliyim daha neler neler, allahtan şimdilerde yalandan da olsa iyi davranıyor da bir aksiyon çıkarmıyor, ama iyi davranmasından bile korkuyoz valla bazen:)))

aeben abla senin kız da kaznmış gözün aydın:))

abla öyle istikrarlıda değilim ama hayır demesini öğrendim, dün arkadaşa gittim öğlen menemen yaptık onu ekmeksiz yedim ama börek de vardı dokunmadıım bile çünkü akşam içliköfte yiyecektim:))) ki akşamına da iki tane haşlama içliköfte yedim, öyle dengelemye çalışıyorum

Eddoras abla kilo isi icin yeniden takimlara girmeyi istersen bak biz 7. takimdayiz . Eski 5 ve 6. takim arkadaslari var . Dusunursen ugra derim yeni uye alinacak :)

Sağol aebencim.bende düşünüyorum bu aralar takımlrda olmayı.bayramdan sonra uğrarım inşallah

İyi aksamlar .

Zilim sen kesin bir yerlere gittin :)))

Banum iyi tatiler canim ..

Kizlar bayramda once memlekete ondan sonrada tatile cikiyoruz cok sik yazmazsam bilinki ondan . Sonraki hafta pazartesi evdeyiz insallah .

İyi aksamlar .

Zilim sen kesin bir yerlere gittin :)))

Banum iyi tatiler canim ..

Kizlar bayramda once memlekete ondan sonrada tatile cikiyoruz cok sik yazmazsam bilinki ondan . Sonraki hafta pazartesi evdeyiz insallah .
İyı tatiller canım.bizde 3 senedir sinopa gidiyoruz tatile.busene gidemiycez heralde.taşınma telaşem var.bayramın 2.günü düzceye ablamlara 3.günüde yalovaya dayıma gitcez nasip olursa.inşallah herkesin bayramıda tatilide iyi geçer.hayırlı bayramlar hepinize.

slm herkese...
geçmiş bayramınız kutlu olsun..evden çıkmadan önce yazdım yazdım laptop kendini güncellemeye aldı ,kapandı..hepsi gitti..sonrada cepten girip yazamadım valla..

cuma akşam üstü çıktık evden dün geldik.annemdeydik..bayram bitti eve geldik..dünde valiz boşalt-yıka ütüle..evi sil süpür vs.derken ancak dinlendim bu sabah walla..

havada acaip sıcak,klimayı açsam kemiklerim sızlıyor..hiç iyi gelmyor bana klima karşısında oturmak..cam kapı açsak sıcak-toz..yanıyoruz evde..gözüme kestirebilsem oğlumuda alıp yazlığa gidicem ama eşimin akrabaları uydudan bizi izliyor gibiler:) gittiğimizin ertesi günü ya aramaya yada gelmeye başlıyorlar ..tatile değil hizmetçiliğe gitmiiş gibi oluyorum.yorulup geliyorum diye hiç gitmemeyi tercih ediyorum..birde orayı adam etmek için 2 gün temizle,alışveriş yap vs..1-2 hafta dur ,yeniden topla herşeyi..iyisimi otur evde daha iyi..20 ağustosta gidicez tatile 1 haftalığına...hazır ye, iç ,gez ,gel:)

hepiniz iyisinizdir umarım ve bayramı kilo almadan atlatmışsınızdır inşallah...

selammmm

zilimm sen dinlenmişisn ne güzel ben ece 5 te evde oldum 3 saat uyudum işe geldim :(
valiz bile arabanın içind eduruyor hala:(

Selam .

Zilim gene kacmisin anacina :))) iyide etmissim .bizde yarin eve dpnus yoluna dusuyoruz . Once annemler sonrada deniz iyi geldi .

selamlar hatunlar ..:16:

eve döndüm kızlar .. siz nerelerdesiniz bakım ..
çok bir zararla geçirmedim tatili ve bayramı şükür:9:

hoşgeldin abla,nasılsın?tatil iyi geliyor insana.. bizde yarın marmara ereğlisine gidicez 1 günlüğüne.yarın akşam çıkıp öbür akşam geliriz.arkadaşların düğünü var orda yarın akşam..eşim dönmeyiz otelde kalır ertesi günde denize girer akşam yemeğinden sonra gelirirz değiliklik olur hepimize dedi.

banuşta tatil yapmış gelmiş oh....bi ben kaldım :1: 20 ağustosu beklyoorum artık...

hoşgeldin abla,nasılsın?tatil iyi geliyor insana.. bizde yarın marmara ereğlisine gidicez 1 günlüğüne.yarın akşam çıkıp öbür akşam geliriz.arkadaşların düğünü var orda yarın akşam..eşim dönmeyiz otelde kalır ertesi günde denize girer akşam yemeğinden sonra gelirirz değiliklik olur hepimize dedi.

banuşta tatil yapmış gelmiş oh....bi ben kaldım :1: 20 ağustosu beklyoorum artık...

eşin iyi düşünmüş zilim .iyi gezmeler canım :16:

Back