banum seninkilerin yaşı tutuyor yine cnm...benim oğlum seninkilerden 1 yaş küçük..ama çocuk 1 yıldır okuyup yazıyor.kendi kendine hecelere ,harflere bölüyor.geçen 2 haneli rakamları toplayıp çıkarıyordu.bu yıl 3 hanelilere geçti.ve ne eşim ne ben hiç ilgilenmedik dahada meraklanıp abartmasın diye..
dün eski evimize yeni kiracı girdi,ben kira sözleşmelerini hazırlıyordum evde.fazladan sözleşme kağıdı vardı dosyada almış kendince doldurmuş tüm hanelerini..bende merakından soruyor sanırıyorum benim neler yazdığımı...
anne tc numarası ne demek ve senin tc numaran kaç diye sordu,söyledim bende öylesine..gitmiş odasında sözleşme kağıdını doldurmuş.ama benim kiracım olarak babasını yazmış:)) onun tc'sinide sordu ..onuda kiracımız yaptım dedi:))
geçen yıldan pedagog ve öğretmeninin gözetiminde bir kaç teste tabi tutuldu çocuk ve milli eğitime dilekçe verdi öğretmeni.1.sınıfa başlaması uygun görülmüştür diye..ben zaten anaokuluna diye yoklama çektim okula yazdırırken ..öğretmen monitörü bana çevirirp çocuğunuzun özel durumundan dolayı 1.sınıfa başlaması uygun görülmüştür diye dilekçe verilmiş burda öyle yazıyor hocam bakın isterseniz diye gösteriverdi müdür yardımcısı..ya tutarsa diye bi denedim ama olmadı yani:))
buna kendimi alıştıramadan daha o okuldaki öğretmen oğlumu aldı yukarı bi sınıfa çıktılar biz o arada kayıt işlerini vs..hallettik..yarın saat sonrada öğretmen oğlumla indi aşağı..m.yard'na hocam gerekirse yarıyıl tatilinden sonra 2.sınıfa geçirilir çocuk duruma bakılırak dedi..ben gözlerim faltaşı gibi açılmış şekilde kalakaldım..eve gelirken oğlum öğretmen sana ne dedi,ne yaptırdı diye sordum..oda çok sır küpüdür mikrop..hiiiiçç basit basit sorular sordu işte diyo..valla içim içimi yiyio benimde ..nasıl yapçaz ne etçez diye....benim okulum bakalım bu yıl yoğunmu olacak ,ne olacak..kafam ciddi ciddi bi dünya....şu smileylerde yok oldu gitti..gözleri yuvalarında dönen smiley şu anki ruh halime uygun olacaktı aslında...
bu yaz zaten yaz gelmedi,ama kışlıklara başlamış millet..domates vs..almak lazım ..cumartesi arabayla gidip alayımda yapayım tatil dönüşüne kalmadan...öffff...yaz geldi geçti ne sıcak oldu doğru dürüst,nede yazın geldiğini anlayabildik..yağmurlar gezmeler derken sonbahar geliyor....