zeynom çok geçmiş olsun cnm..valla ateşli yada hasta bi çocuk duyunca kendi çocuğum gibi üzülüyorum gerçekten..şu yawrular hiç hasta olmasa ya..2.çocuk fikrinden bile korkar oldum istediğim kadar korkularımda var yani,hastalıklar yüzünden.
ama çok şükür diyeyim zeynom oğlum turp gibi..çocuk 5 yaşında dondurma yemeye başladı.nerdeyse tef çalıp oynıycaz yani:)) eskiden eşimle ikmiz çocuk uyuyunca dondurma yerdik:) dışardayken yesek bi kere yalayayımmı diye can atardı kuzum..bi lokma yese 1 hafta ateş,kulaklara vurur iltihap..offf ne çektik yahu..yawrum tonla anitibiotik içtik boş yere hep..bir kışta içtiğimiz antibiotiği ve ateş düşürücü şurupları bi hesapladım koca bi kova dolusuymuş

( böbrekleri kötü olacak diye ödümün kopmasıda cabası.. şimdi öyle bi rahatladı kuzummm...
-geceleri rahat nefes alamadığı için çook terlerdi..yastığını değiştiridim o derece ıslak olurdu..
-5 yaşına kadar dondurma,soğuk yiyecek içecek yiyemedi ,içemedi..her yediğinde boğazlar ordandan kulaklara geçti ateşlendi durdu..
-dışarda yemek yediğimizde çocuk normal serinlikteki ayranı içince bile hasta olacak kadar hassaslaşmıştı boğazları.ayranını bile sıcak su isteyip ılıtıyorduk
-kulaklara saran ilhitap yüzünden sıvı birikmesi olmuş.duru kaybı başlamıştı. banyosu bile sorun haline gelmişti.tıkaçla duş aldırıyorduk
-gündüzleride çok terlediği için sırtı ve kafası ıslak olurdu.okulda öğretmen evde ben elimzde atletler-ter bezleri-kafasını kurutmak için okulda saç kurutma mak.bile aldım verdim..bu şekilde olduğu halde bitmedi gitti hastalıklar..allah beterinden korusun ama hiç pişman değilim oğlum bile her dondurma yedikten sonra ohh be iyiki olmuşum diyor:))
-ameliyattan sonra 1 gün sıvı tüketti(su -süt-meyve suyu ve dondurma )
-ertesi gün istediğini yiyebilir dedi ama biz tedbir maksatlı çorba gibi şeyler verdik 2 gün daha..sonra ne isterse yedi içti..
-sabahları ilk 3 gün gece (alışkanlıktan dolayı) ağzı açık uyumuş ve boğazı kurumuş ilk uyandığında acıdı anne falan dedi ama su verince geçti.
valla bu maddeler halinde saydıklarımdan bir yada bir kaçı varsa ardına bakmadan koş git yaptır ameliyatı canım..çocuklar çekerken insan tükeniyor resmen..4 gece sıfır uykuyla durduğumu bilirim ateşlendiğinde havale geçirmesin diye..eşim şehir dışına seminere gider ben yapayalnız 4 gün 4 gece hiç uyumazdım..okula gidemezdim.5.sabah kan çanağı gibi ve yorgunluktan çökmüş gözlerle okula giderdim

(
rabbim başka zeval vermesin ama çocuk insanın en ince noktası...inşallah sizde şifanızı bulursunuz cnm..sormak istediğin ne varsa sor.bilidğim bişeyse cvplarım..
bende bu gün sabahtan beri dışardaydım.sünnetininde yaptıralımda ağustost sonunda tatile gidince sonrada okullar başlayınca kalmasın dedim.eşim yapmak istemiyorum korkmasın dedi.cerrahtan ziyade ürolojiye yaptıralım dedi ,gittik bu gün eşimin arkadaşı zaten aynı yerde çalışıyorlar.bakalım ya ona yada başka bi hastanedede tanıdığı varmış eşimin ona yaptırıcaz.biraz araştırdık..haftaya hallederiz bu işide..birde okul arıyorum çocuğuma..hepsini bayrama kadar halletsem de rahatlasam...

aç aç dolaştım durdum bu sıcakta..beynim pişti resmen..şimdide yemek yapayaım bari yoksa yatıp kalıcam..