benimkide yeni 3 oldu, valla denize girse bi sorun girmese bi sorun bakalım artık inşallah üşütmeyiz, dünyanın yükü çıktı iki gün için zaten:)) aslında gitmek yoktu hesapta eşim oruç tutu bir hafta ama 7. günde uçuk çıkmaya başladı eşimin uçuk rahasızlığı var susuzlukta vücut direnci düşüp hemen yaraları çıkıyor, yani bizde oruç tutmayacağı için sakinken gidelim dedik, vücuudu bi tuzlu su görsün bakalım bıcırığımın
buarada tekrar geçmiş olsun canım iyi haberleri alırız buradan birdaha ateşi mangalda görüürüz inşallah siz de biz de:)))
aeben ablacım ben 73 ile başladım diyet serüvenine aama montiye başladığımda 71 idim bugün 64,5 çıktım yine, iyi zayıfladım yani ama iki haftadır montiye çok uymasamda farkettimki miğdem küçülmüş, mesela bu hafta içli köftede yedim, mantıda, hatta mısır haşlama bile yedim hatta adana kebap da yedim ekmekle ama az yedim yavaş yedim almadım sanırım işi kaptım bundan sonrası daha yavaş olur ama kendimi frenlemeyi öğrendiğim için ömür boyu böyle beslenebilirim, eşimde yaz geldiye hemen zayıfladı 67 kilo ya düştü sinir oluyorum hiçbişey yemiyor ben ondan çok yiyorum, bizim her yaz böyle eşim, kısır yaptırır, kahvaltı hazırlatır, karpuz peynir, sıcak yemek yemez haliyle iyice zayıflar,
hayırlısı dedik zilim ve kızım burslunun altınada aynı bölümü paralısını yazdı bilkent piskolojiyi bir nevi eledi .. kendi karar verdi . dün arkadaşlarıyla bulustukdan sonraaebenim biliyorum aplam o bölümü.oğlum için 2 yıldır neredeyse gitmediğimiz kbb uzmanı ve onların yönlendirmediği odyometri odası ve uzmanı kalmadı..odyometri testleri timponometri testleri hep aynı odada yapıldı oğluma..çok iyi meslek bencede..kampüse falan bakmasın yazsın..hazır puanlarıda yetiyorken girsin bence walla..miss gibi iş..tonla para alıyorlar..o bölümler randevuyla çalışıyor o sebeple kapıları diğer poliklinikler gibi yığılmış durumda değil..pis bi tarafıda yok diş gibi,jinekoloji gibi,cerrahi gibi.yatan hastası yok,nöbeti yok ohh mis.....kulaklarına bi kulaklık veriyorlar sesi duyunca butona bas diyorlar hastaya..raporu zaten makine çıkartıp veriyor...walla kesin yazsın kızın..bulunmaz nimet bence odyometri...hayırlısı olsun hakkında ,emeklerinin karşılığını alacağı bir mesleği olsun inşallah...
banuş gelmiş hoşgelmiş...
walla benim ramazanda göbişim mi çıktı ne yaw...metom alt üst oldu zaten..gece ekmek falan yiyemiyorum.zar zor 1 dilim ekmek yiyiyorum sonrada sabaha kadar mide yanmaları,ateş basmalarından uyuyamıyorum..alışkın olmayınca vücut az yesemde göbişime mi kaçtı yediklerim:sporuda bıraktım ya onunda etkisi var sanırım..)bu aralar bebiş istesekmi artık diyorum eşime..bakımı vs..zor olacak benim için işle birlikte ama oğlumu kardeşsiz bırakmak ve bu sorumluluğu taşımak istemiyorum..oğlum ikide bir anne yaptınmı diye geliyor mutfağa falan ..sanki kek yapacağım kararısızım ama yapma tarafım biraz daha ağır..ama kime baktıracağım,kendim ücretsiz izne ayrılsam 2 çocukla çok bunalırım cinnet aşamasına gelirim mi diye düşünüyrum.kafam karman çorman yani...çıkamıyorum işin içinden..birde kız yapmanın yollarını arıyorum durmadan.eşime öyle bişey asla yok olamaz ,olsa kadındoğumcular kendilerine yapar istediği çocuğu diyor:)) tüp bebek değilse rabbime teslim olmaktan başka çarem kalmıyor..rabbim neylerse güzel eyler..ama eşmde bende 2.bir çoğumuz olursa asssla kız olmaz diye nasıl şartladıysak kendimizi...kafama saplanmış bu düşünceyi çıkartıp atamıyorum bi türlü...oğlumda olsa üzülmem ama içimde ukte de kalacağına eminim..varmı bildiğiniz hurafede olsa bişiyler hatunlar... tüm gün kk da bunları okudum bu gün ama kimseninki tutmamış nereyse..kesin bi veri yok yani tutan....sizin bildikleriniz varsa söyleyin ....
merhabalar
abla hakıınızda hayırlısı olsun önemli olan kolayca iş sahibi olmak, baka ben atanamadım onca okumak boşa gitti, o yüzden psikolojiden uzaklaşmanız iyi bir tercih olmuş bence, sağlık sektöründe iş bitmez atama bitmez abla:))))
ziligurti çocuk nasıl oldu zor oluyormu ameliyat sonrası bilmem gereken bişey varmı
buarada 64,2 ile güne merhaba dedim ama kızım 3 gündür ateşli sevinemedim, yememede öyle dikkat etmiyorum dün 1,5 lahmacun yedim yemek yapamamaıştım eve söylemiştik, gene 40 derecelerde ateş üç gündür habire şurup veriyorum hava da sıcak
walla ben girip yazmasam yazacak kimse yok sanırım...:44:
neyse kendi kendime yazayım bakalım nasıl olacakama dahada yazmam artık gelen giden olmassa..napiim deliler gibi kendi kendimemi konuşayım:))
KANDİLİNİZ KUTLU OLSUN ,ETTİĞİNİZ DUALAR KABUL OLSUN İNŞALLAH..DUALARINIZDA ZULÜM ALTINDAKİ MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZİDE UNUTMAYALIM..
bizde bu gün oğluşu sünnet ettirdik,oğlum erkekliğe ilk adımını attı.ayrıca bu gün oğlumun doğumgünde...vede kandil..hepsi bir arada kutlanacak bizim evde bu gece..rabbim başka mürüvvetlerinide görmeyi nasip etsin inşallah tüm anne babalara..
ee yazacaklarımı yazdığıma göre...zili kaçar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?