Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Montessori Eğitimi

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
inciboncuktan çaldığımız oyuncak
babası meslek lisesinde çalışıyor, orda yaptırdı
kanallar biraz kısa olmuş ama çok sevdi defne
çıngıraklı bi topumuz var onu atıyor en alta kadar takip ediyor
ben de çok sevdim

canım çok güzel olmuş güle güle kullanın keşke bizim babamızda sıcak baksa da bizde yapsak.. Bi göstereyim belki kafasına girerim..:)

arkadaşlar 7.5 aylık kızım için ne gibi şeyler yapabilirim öğrenebileceğim bir yer var mı şimdilik kitap okuyoruz 10 a kadar parmakları göstererek sayı sayıyoruz resimli ve sesli kitaptan hayvan seslerini çıkartıyoruz ali babanın çiftliğini söyleyip camdan bakıyoruz ve dışarıda neler oluyor onları anlatıyorum sonra arada kısa uzun oynayıp eğilip kalkıyorum anne kısa anne uzun diyorum daha neler yapabilirim bilmiyorum opyuncaklarımız var tiny love ın bu çekmeli çıngıraklı güzel kaliteli şeyler parlak renkler çocukların zekasını geliştirirmiş daha neler yapabilirim bazen sıkışıp kalıyorum:(

kızlar sağolun, inciboncuğa tekrar teşekkürler
siz de yaptırın gerçekten, çok sevdik biz
ayağını da koltuğun altına soktum, devrilme riski de kalmadı
güzel güzel oynuyoruz

füsfüscüm bugün gülce baby eınsteın izlerken farkettim daha önce hiç dikkat etmemişim sizin ahsap oyuncaktan var her katı başka renge boyanmış cddedi çocukta oynarken çok mutlu görünüyordu defnede sevmiş bende çok heveslendim kesin yaptırmam lazım sağol canım ya paylaştığın için

gülce evet akıllı bebek cdleri var bizde de
orda da buna benzer çok oyuncak var, üstten topun atılıp tıngır mıngır aşağı indiği
ben de cd de görünce kesin yaptırmaya karar vermiştim

ay şule çok alemsin kız güldürdün beniher hanalın sonunda delik var ordan top aşağı kata iniyoryuvarlanıp bu sefer diğer taraftaki delikten aşağı iniyor:))

inciboncuktan çaldığımız oyuncak
babası meslek lisesinde çalışıyor, orda yaptırdı
kanallar biraz kısa olmuş ama çok sevdi defne
çıngıraklı bi topumuz var onu atıyor en alta kadar takip ediyor
ben de çok sevdim

füsfüsüm harikasınız ne güzel olmuş bizimki merdiven, el arabası , yere atılıp kafa göz yarma aparatı olarak kullanılıyor şu sıralar ama eminim biraz daha büyüyünce amacına uygun kullanılacaktır

Back