- Konu Sahibi inciboncuk
-
Saol Gülcecim uğraştırdı beni ama içime sindi ,Viola şekiller çok güzel olmuş eline sağlık canım, benim kartlara bir de geometrik kartlar eklemek lazım sanırım.. Kızlar resimleri bir çok kişiye gönderdim kimse yapmadımı?
canım eline sağlık çok güzel olmuşlar
ben yapıcam canım ancak evdeki yazıcıyla olmaz, dışarıdan çıktı alıcam, ona da bir türlü fırsat bulamadım
bir de geometrik şekilleri tam bitiremedim ama seni görünce özendim hemen yapıcam walla
bu arada bu materyal yapma işi beni çöpçü yapacak
eve çıkarken apartmanın girişinde temiz yeni açılmış karton kutular buldum
aldım eve çıktım, biri kitap kutusu oldu gördünüz
diğeri daha büyük onun da içini ksip televizyon gibi, kukla tiyatrosu yapmayı düşünüyorum
süslerim perde falan yaparım kumaştan dedim
kartları kaç aya kadar kullanıyoruz geçmi kaldım hazırlasammiki diye düşündüm 19. aya girdik biz çünkü
kızlar bir de montessori bloglarında hafta hafta etkinlik konuları olyormuş
nasıl takip edicez onları, ya da burdan birbirimize haber verelim
okulda bloglar açılmıyor, meb engellemiş, evde de pek bakamıyorum ben
ben blogları bulamadım benimle oynarmısındaki bloglarmı?
Tsk ederim kızlar,mayalı hamur ben çıktıları büyük kırtasiyelerde en iyi kalitede kağıda bastırıyorum çok güzel fotoğraf gibi çıkıyor canım,fotoğrafçıdan çıkartırsan bence çok pahalı olur..
Şulecim dediğim gibi deldim onar onar ayırdım ama zincir yerine kurdele taktım çok şirin oldu arada alıp inceliyor ama çoğunlukla ağzında dişliyor ..
Füsfüs gerçekten çok güzel fikir canım kukla tiyatrosu,biz de bayılıyoruz kuklalara bende düşünebilirim,gerçi çok fena bu sıpalar kuklayı konuşturunca hemen benim dudaklarımı takip ediyor sesi bazen kuklayı unutup bana konsantre oluyor
mayalıhamur archisugar dan girip ordan bulmuştum blogları
kukla tiyatrosunu masaya falan koyup arkasına saklanırız, o zaman onlara bakarlar heralde:))
şule o koplex oyuncak iyiymiş ya , al bence
bu arada zürriyet gazetesi winnie ilk ansiklopedim veriyor, 2 kitap 29 kupon
ben biriktiricem, bugün başlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?