• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Montessori Eğitimi

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
handerya kitaplar çok güzel.dini öğelere gelince benim aldığım kitapta cocuk yatmadan önce dua ediyordu, öylesine okudum sadece,resimden mi artık baktım ellerini kaldırıyor dua ediyor bizimki.böylesi şeylerin bilinçaltında olması benim görüşüme göre iyi.3 yaşa kadar öğreniyorlar herşeyi zaten.
nt kırtasiye kızlar.
füsfüs cüm bu oyuncak nedir,ben anlamadım tam fonksiyonu.blog kurmak cok basit.gmail heasabı al yoksa,blogspotta kurmuştum ben,kolay.

Kızlar bugün dışarıdaydım ve oğluma yeni oyuncaklar aldım sizinle de paylaşayım istedim. daha önce o çivili çekiçlerden almıştım ama o pek ilgisini çekmedi kaldırdım ama bugün bunu buldıum daha yaşına hitap eder diye düşündüm ve gerçekten çok sevdi ( bu arada 10tl aldım ) diğer kitapları da bir arkadaş tavsiye etmişti nt mağazasından aldım diye bugün gittim bunları buldum (yani çok kitap vardı ama tüm kitaplar çok din kitabı gibiydi,her sayfada mutlaka Allaha şükredelim lafı geçiyor tamam şükretmek güzel ama küçücük bebeğin beynine bu kadar kazımak bana göre değil..neyse uzatmıyım) Bizimki kuklalı olanı çok sevdi şimdiden,diğer kitapta da evin bölümleri çok güzel yapmışlar perdesi,dolap kapakları falan cırt cırtlı açılıyor tavsiye ederim..

ayşenin evi kitabından bizdede var biz ayşeyi ve mouse u koparttık elimizde sallayarak oynamayı tercih ediyoruz:ecrin_bebek:

füsfüscüm sen bir ara , trenden bahsetmiştin . geçengün baktım ahşap oyuncaklara tren cardı,çok hoşuma gitti , ama vagonların içine küpler koymuşlar,ufaktı,yutar diye korktum.sizinki nasıl birşey ?

Kızlar nt büyük bir kırtasiye her şehirde şubesi var mı bilmiyorum ben kızılayda sakaryadan aldım kitapları..
Bugün de dışarıdaydık malum 23 nisan kutlayalım dedik ben duramadım yani oyuncak aldım hani şu bulamadığım boncukludan hem de 12.500 liraya ( küçüğü de vardı 9 lira),bir de mini puzzle aldım (4.500 tl) bu arada kızlar internette fiyatlar biraz yüksek o yüzden ben fiyatta yazıyorum almak isteyenler ona göre alsın diye.. (toyzz shopdan aldım)

Üst resimdekileri daha önce almıştım ama şimdi o oyuncaklar için erken diye kaldırdım.Çok güzel ahşap oyuncaklar vardı aklım kaldı valla eşim frenlemese toplayacaktım daha..

Füsfüscüm eline sağlık,ama bende tam anlayamadım,anlatabilirmisin..
Bende bir blog yapmak istiyorum geçenlerde başladım ama sadece başladım hiç uzun uzun zamanım olmuyor uğraşmak için ama en yakın zamanda bi el atıyım diyorum.

Bu arada biz de bu akşam yatarken gölge oyunu tarzında bişeyler yapıp eğlendik.gece lambası yandığı için duvara yansıyan ellerimizle köpek,kuş vs.. yaptık çok değişik geldi,çok güldü.. Bugün de yağmur yağıyordu bol bol yağmur içerikli şarkılar söyledim,azıcık ıslattım evde daha önceden anlatmıştım,hatırlamıştır umarım!
Kartların yarısı bitti sayılır,bizimki yapmamıza izin vermiyor ya da gelip o da yardım etmek istiyor :)

Son düzenleme:
Kızlar nt büyük bir kırtasiye her şehirde şubesi var mı bilmiyorum ben kızılayda sakaryadan aldım kitapları..
Bugün de dışarıdaydık malum 23 nisan kutlayalım dedik ben duramadım yani oyuncak aldım hani şu bulamadığım boncukludan hem de 12.500 liraya ( küçüğü de vardı 9 lira),bir de mini puzzle aldım (4.500 tl) bu arada kızlar internette fiyatlar biraz yüksek o yüzden ben fiyatta yazıyorum almak isteyenler ona göre alsın diye.. (toyzz shopdan aldım)

Üst resimdekileri daha önce almıştım ama şimdi o oyuncaklar için erken diye kaldırdım.Çok güzel ahşap oyuncaklar vardı aklım kaldı valla eşim frenlemese toplayacaktım daha..

Füsfüscüm eline sağlık,ama bende tam anlayamadım,anlatabilirmisin..
Bende bir blog yapmak istiyorum geçenlerde başladım ama sadece başladım hiç uzun uzun zamanım olmuyor uğraşmak için ama en yakın zamanda bi el atıyım diyorum.

Bu arada biz de bu akşam yatarken gölge oyunu tarzında bişeyler yapıp eğlendik.gece lambası yandığı için duvara yansıyan ellerimizle köpek,kuş vs.. yaptık çok değişik geldi,çok güldü.. Bugün de yağmur yağıyordu bol bol yağmur içerikli şarkılar söyledim,azıcık ıslattım evde daha önceden anlatmıştım,hatırlamıştır umarım!
Kartların yarısı bitti sayılır,bizimki yapmamıza izin vermiyor ya da gelip o da yardım etmek istiyor :)

boncuklu oyuncağa bayıldım tam bizim oğlana göre bayılıyor boncuklara. bi nette araştırayım bakayım.
güle güle oynayın
handerya mail adresimi yollamıştım sanırım henüz elin değmedi .teşekkürler.

yaa oyuncaklar çok güzel, e-bebekte o boncuklu 20 lira civarı, çok fark var
o ip çekme oyununu blogda gördüm, işlevini yazmamışlardı, kolay diye yapıverdim
iplere bağlanan oyuncakları bebişe gösterip kutuya koyuyoruz, ipi çekerek tek tek oyuncakları çıkarıyoruz, sonra ondan yapmasını istiyoruz
bizimkinin hoşuna gitti, her oyuncakta şaşırdı sevindi

arkadaşlar anlamıyor diye düşünmeyin yaptığınız faaliyetlerin hepsi çok güzel
ben kızımdan örnek vereyim en basitinden mini mini kuş şarkısını herkes bilir ben onu hareketli söylüyordum
ben söylerken baktım hareketleri yapmaya başladı depo da biriktirmiş minik kuzu beni çok şaşırttı vede sevindirdi
füsfüs sanada ayrıca teşekkür epeydir bimdeki oyuncaklara bakmıyordum ahşap puzzle arıyordum karşıma orda çıktı meyveli varmıl keşke başkada olsaydı

yaa oyuncaklar çok güzel, e-bebekte o boncuklu 20 lira civarı, çok fark var
o ip çekme oyununu blogda gördüm, işlevini yazmamışlardı, kolay diye yapıverdim
iplere bağlanan oyuncakları bebişe gösterip kutuya koyuyoruz, ipi çekerek tek tek oyuncakları çıkarıyoruz, sonra ondan yapmasını istiyoruz
bizimkinin hoşuna gitti, her oyuncakta şaşırdı sevindi

Şekerim ellerine sağlık. O oyunun amacı belleği geliştirmek

bizimki ev telefonun handsfree tusuna basmayı kesfetti ilk,sonra diğer tuşlara da bastı,ben buna kucuk tuslu piyanolardan alayım en iyisi,bir tane muzikli oyuncağı var tuşları çok buyuk.
xeno olaya açıklık getirmiş,düşündüm benzer birşey yapmayı ama ne baglicam ipe,pek bişey yok.kartları hazırlarken nerelerden kestim bi görseniz,portakal filesinden portakal resmi,ıslak mendilden bebek ...

bu da kitap kutumuz
içinde sadece kitapları var defnenin, salonda erişebileceği bir yerde duruyor
toplamasını da öğretmeye çalışıyorum ama başaramadım henüz:)
bu arada blog oluşturdum ama giremiyorum kızlar yaa, nasıl yapavcam

bizim oyuncak kutumuzda duruyor kitaplarımız bizimki ne bulursa kutusuna atıyor oyuncakları kumnda emzik. yemediği yarım bıraktığı ekmek parçası suluğu.:1rolleyes:

bu da kitap kutumuz

kutular super!!

blog konusunda yardimci olmaya calisirim istersen, ozel posta kutun dolu oldugundan, buraya yazmak zorunda kaldim

bu da kitap kutumuz

Canım,kitap kutusu fikrin çok güzel..ben özenip çocuklar için olan kitaplıklardan almıştım yiğite,3 raf şeklinde ama bir çekiyor üzerine düşürecek diye korkuyorum.bende kitaplarımız için yapıcam en kısa zamanda..bu arada renkli elişi kağıtlarından geometrik şekilleride bitirdim,bu kartlar içinde minik bir kutu yapıcam:))blog eskiden bende yapmıştım ama hamile kalınca boşladım,seninkini merakla bekliyorum.

violacım marketlerde plastik kutularda satılan kurabiyeler var ya şeffaf
onun içine koydum ben de kartlarımız
dilekcim saol ya, mesaj kutumu boşaltayım, profilime de yazabilirsin

Back