- Konu Sahibi inciboncuk
-
Ben burada bir internet sayfasindan sipari$ vermi$tim..Az önce baktim Türkiye`de de ona benzer, onun yerini tutabilecek bir ürün satiliyor..$uan stokta yokmu$ ama en azindan ürünü görür ve nette o isimle arayabilirsin..
Aqua Doodle DrawN Doodle (Suyla Boyama) | Aqua Doodle | 58,00 TL
Kızlar bugün dışarıdaydım ve oğluma yeni oyuncaklar aldım sizinle de paylaşayım istedim. daha önce o çivili çekiçlerden almıştım ama o pek ilgisini çekmedi kaldırdım ama bugün bunu buldıum daha yaşına hitap eder diye düşündüm ve gerçekten çok sevdi ( bu arada 10tl aldım ) diğer kitapları da bir arkadaş tavsiye etmişti nt mağazasından aldım diye bugün gittim bunları buldum (yani çok kitap vardı ama tüm kitaplar çok din kitabı gibiydi,her sayfada mutlaka Allaha şükredelim lafı geçiyor tamam şükretmek güzel ama küçücük bebeğin beynine bu kadar kazımak bana göre değil..neyse uzatmıyım) Bizimki kuklalı olanı çok sevdi şimdiden,diğer kitapta da evin bölümleri çok güzel yapmışlar perdesi,dolap kapakları falan cırt cırtlı açılıyor tavsiye ederim..
Kızlar nt büyük bir kırtasiye her şehirde şubesi var mı bilmiyorum ben kızılayda sakaryadan aldım kitapları..
Bugün de dışarıdaydık malum 23 nisan kutlayalım dedik ben duramadım yani oyuncak aldım hani şu bulamadığım boncukludan hem de 12.500 liraya ( küçüğü de vardı 9 lira),bir de mini puzzle aldım (4.500 tl) bu arada kızlar internette fiyatlar biraz yüksek o yüzden ben fiyatta yazıyorum almak isteyenler ona göre alsın diye.. (toyzz shopdan aldım)
Üst resimdekileri daha önce almıştım ama şimdi o oyuncaklar için erken diye kaldırdım.Çok güzel ahşap oyuncaklar vardı aklım kaldı valla eşim frenlemese toplayacaktım daha..
Füsfüscüm eline sağlık,ama bende tam anlayamadım,anlatabilirmisin..
Bende bir blog yapmak istiyorum geçenlerde başladım ama sadece başladım hiç uzun uzun zamanım olmuyor uğraşmak için ama en yakın zamanda bi el atıyım diyorum.
Bu arada biz de bu akşam yatarken gölge oyunu tarzında bişeyler yapıp eğlendik.gece lambası yandığı için duvara yansıyan ellerimizle köpek,kuş vs.. yaptık çok değişik geldi,çok güldü.. Bugün de yağmur yağıyordu bol bol yağmur içerikli şarkılar söyledim,azıcık ıslattım evde daha önceden anlatmıştım,hatırlamıştır umarım!
Kartların yarısı bitti sayılır,bizimki yapmamıza izin vermiyor ya da gelip o da yardım etmek istiyor :)
yaa oyuncaklar çok güzel, e-bebekte o boncuklu 20 lira civarı, çok fark var
o ip çekme oyununu blogda gördüm, işlevini yazmamışlardı, kolay diye yapıverdim
iplere bağlanan oyuncakları bebişe gösterip kutuya koyuyoruz, ipi çekerek tek tek oyuncakları çıkarıyoruz, sonra ondan yapmasını istiyoruz
bizimkinin hoşuna gitti, her oyuncakta şaşırdı sevindi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?