- Konu Sahibi inciboncuk
-
vildan süpermiş boyama şeysi (ne diyeceğimi bilemedim:))
kızlar bime bu tarz oyuncaklar çok geliyor ve ucuz oluyor
ben hamileyken falan almıştım, iyiki almışım
2 bultak aldım, biri müzikli bir otobüs şeklinde
2 ahşap puzzle
1 büyük parçalı lego seti
ksilifon
hepsi ordan ve ce amblemi de var
siz de takip edin, cumaları geliyor bu tarz ürünler
ay ay ay cok imrendim ne guzel anne kizsiniz oyle... ay benimki de yurusun biranevvel de tum dukkani kaldirsin hic arkasindan kosmam..kızlar size market maceramızı anlatmak istiyorum ben artık markette serbest bırakıyorum kızımı dolaşşın herşeyi tanısın dokunma duyusu gelişşin diye dolaşıyor sebze meyve seçmemem yardım ediyor ben poşeti tutuyorrum o içine dolduruyor. geçen gün patates salatalık soğan şeçti kızım annesine patsatesin birinide aldı ver diyince doğru market kapısına doğru kaçmaya başladı kapıda tututm.
başka birgün kızıma kitap seçiyoruz kendisi büyük çocıuklat için olan bir dergi aldı eline ver onu almayacaz dedim yine başladı kapıya doğru koşmaya.
oyuncak reyonunda oyuncaklara bakıyor kendimize oyuncak seçiyoruz. kısacası o çok eğleniyor ben koşmaktan ölüyorum. ama olsun kızımın gelişimi için faydalı.
vildand boyama şeyi süper ya nerden aldın
Kızlar bugün dışarıdaydım ve oğluma yeni oyuncaklar aldım sizinle de paylaşayım istedim. daha önce o çivili çekiçlerden almıştım ama o pek ilgisini çekmedi kaldırdım ama bugün bunu buldıum daha yaşına hitap eder diye düşündüm ve gerçekten çok sevdi ( bu arada 10tl aldım ) diğer kitapları da bir arkadaş tavsiye etmişti nt mağazasından aldım diye bugün gittim bunları buldum (yani çok kitap vardı ama tüm kitaplar çok din kitabı gibiydi,her sayfada mutlaka Allaha şükredelim lafı geçiyor tamam şükretmek güzel ama küçücük bebeğin beynine bu kadar kazımak bana göre değil..neyse uzatmıyım) Bizimki kuklalı olanı çok sevdi şimdiden,diğer kitapta da evin bölümleri çok güzel yapmışlar perdesi,dolap kapakları falan cırt cırtlı açılıyor tavsiye ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?