• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mont tuylenmesi

Arkadaşlar internetten tam boy hayatsın kumaş mont aldım tam boy siyah çok aradım yok diye netten aldım ama bi geldi Tuylenmis hep moralim bozuldu uzun zamandır ilk defa bir şey aldım ucuz değil yıkayın dediler düşük ısıda yıkadım daha beter oldu taba rengi vardı o böyle olmazdı nasıl geçer bilgisi olan var mi daha taksiti duruyor
Jiletleyin.

ben de geçen mont aldım internetten, yağmur geçirmez kumaş dışı sentetik yani, poşetten tozlu çıktı ama poşeti ilk ben açıyorum, tebeşir rengi açık renk
metroda basit bi alete rastladım iki tanesi 5 liraydı giysilerden toz topluyormuş, işe yaradı valla toz falan kalmadı
sen de bi dene bence ama sanırım yıkamasan iyiymiş

ben de geçen mont aldım internetten, yağmur geçirmez kumaş dışı sentetik yani, poşetten tozlu çıktı ama poşeti ilk ben açıyorum, tebeşir rengi açık renk
metroda basit bi alete rastladım iki tanesi 5 liraydı giysilerden toz topluyormuş, işe yaradı valla toz falan kalmadı
sen de bi dene bence ama sanırım yıkamasan iyiymiş
Biz jiletliyor bıçaklıyorduk modern yöntemlerinle gelmişsin:olamaz::KK53:

Netten iade kabul etmeyen sitelerden birşey almayın. Ürününe güvenen yerler iade kabul eder zaten. Ben defalarca netten alışveriş yaptım. Mesela 10 ürün aldıysam 2 sini iade etmişimdir. Hiç de bir sorun yapmadılar.

Aslında ben degistiricektim ama ürünlerin arasında olmuş Tuylenmis yıkayın gider dedi bende bi anlık aptal gibi yıkadım çok düşük kısa programda sabahtan beri koli bandiyla temizliyorum baya gitti

Back
X