- 3 Aralık 2018
- 79
- 43
- 3
- 34
- Konu Sahibi Damladamla6
-
Ben de örgü örüyorum hatta suanda da elimde. Kitap da cok severim okuyorum tabiki ama su televizyon mahfediyor beni. Esim hic kapatmiyor o yüzden tüm dizileri takip ediyoruz nerdeyse. Hic sevmedigim halde her aksam acik savasamiyorum artik bu kara kutu ile. Tüm zamanu aliyof takilip kaliyorum valla geceBoş vaktiniz de kitap okuyabilirsiniz. Örgü örebilirsiniz,resim yapabilirsiniz (karakalem vs. .)
Ben vaktimi örgü örerek,kitap okuyarak ve kk ya takılarak geçiriyorum. Tabi çalışıyorum. İşten gelince vaktimi bir şekilde evdekilere ayırdıktan sonra bu yazdıklarımı yapıyorum. Hafta da 1 gün de dizim var dizimi izliyorum:)
Sikayetci degilseniz belki sorun yok ama ben cok rahatsizim artik bu durumdanHer sabah aynı saatte uyan kahvaltı yap işe git. Akşam bazı günler okula git eve gelince de biraz telefonla oyna uyu şeklinde. Her günüm birbirinin aynısı ama hafta sonlarım daha eğlenceli geçiyor.
Değiştirmek sizin elinizdeSikayetci degilseniz belki sorun yok ama ben cok rahatsizim artik bu durumdan
Cok isterim ama malesef zorluyorum zorluyorum bir bakiyorum sadece 2 gün birseyler yapmisim sonra eski halime dönüveriyorum. Insanin hayatinda köklü degisiklik yapmasi ne zorDeğiştirmek sizin elinizde
Depresyonda mısınız acabaCok isterim ama malesef zorluyorum zorluyorum bir bakiyorum sadece 2 gün birseyler yapmisim sonra eski halime dönüveriyorum. Insanin hayatinda köklü degisiklik yapmasi ne zor
Bu doğru cok etkisi oluyor gercekten. Istemesem de zorlamak lazim hergün. Yoksa vücüt agrilari basliyor erken yasta.kesinlikle ajanda tutmanı ve hava nasıl olursa olsun hergün yürüyüş yapmanı öneririm. diğer türlü can sıkıntısı hep hastalık yapıyor...
Evet uzun süreli bir depresyon sanirim. Farkeden yok ama cok aci olsa da herkeste bi depresyon modu yaa hayata pozitif arkadaslara ihtiyac var gercektenDepresyonda mısınız acaba
O zaman Dr a gitmelisiniz.Evet uzun süreli bir depresyon sanirim. Farkeden yok ama cok aci olsa da herkeste bi depresyon modu yaa hayata pozitif arkadaslara ihtiyac var gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?