• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Monotonluk

Bu doğru cok etkisi oluyor gercekten. Istemesem de zorlamak lazim hergün. Yoksa vücüt agrilari basliyor erken yasta.
bende seninle aynı durumdaydım ordan biliyorum böyle çok daha aktifim ve ilk günler herkese zor gelir ama yürüyüşe başladıktan sonra bırakamıyorsun... kesinlikle öneririrm :) sağlıcakla kal :)

bende seninle aynı durumdaydım ordan biliyorum böyle çok daha aktifim ve ilk günler herkese zor gelir ama yürüyüşe başladıktan sonra bırakamıyorsun... kesinlikle öneririrm :) sağlıcakla kal :)
Tesekkür ederim saolasin. Dikate alirim:KK54:

Son düzenleme:
Gerçekten zaman aşırı geçiyor eskiden böyle hızlı geçmezdi aylar gün gibi geçiyor

Gittim . Psikologun etkisine en cok inanan benim. Ama sanirim pek etkili olamadi fiyatlarida biraz tuzlu biliyorsunuz. Saatine 100 lira veriyordum da artik daha pahalidir bu üc sene önceydi
Şimdi 250 falan iyileri o da.

Devlette gitseniz araştırın iyisini bulmamız gerekir.

Hele bir de cocugu uyutunca ne yapacagimi sasiriyorum o bir saatlik sürede. Ne yapayim diye düsünürken bir bakiyorum zaman bitmis.:işsiz:o yüzden programli olmak önemli tabi de ah bi baslayabilsem:KK42:

Back