• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Monoton bir evlilik...

Ben evlilikte monotonluk isterim şahsen. Yani yaninda rahat olabilmek,birbirimizin hayatini tanıyabilmek,güvenebilmek,sevisebilmek. Bunlar monotonluktur ama bir evliligi evlilik yapan şeylerdir. Ben heyecana cok önem vermiyorum sevgi saygı huzur. Özel olarak beklentim yemek yapabilmesi olurdu

Ben de çok heyecan odaklı bir insanım. Heyecan yoksa aşk yoktur diyenlerdenim. Dendimm daha doğrusu. Ama uzun süreli huzurlu stabil bir ilişki illa ki monotonlaşıyor ya. Bir ilişkinin en güzel evresi flört o yüzden. Bu herkes için böyle ben hala ilk günkü kadar heyecanlıyım diyenin ilişkisinde problem eksik olmuyordur bence.
Bir oyuncak gibi düşün. Yeni bir oyuncağı alınca nerdesine basınca nasıl ses çıkacağını bilmiyorsun vr heyecanlısın. E sonra eskiyor nereye basınca nasıl ses geleceği, neresinin hareket edeceği belli. Heyecan da bitiyor böylece.
Her şeyi bu kadar sorgulamamak lazım. Sorgulamak mutsuzluk getiriyor. Bana öyle oldu en azından.

Monotonluktan zevk alanlardanım ben de.
Hele bugünlerde monotonun kıymetini anlamışızdır diye düşünüyorum. Meğer işe gidip gelmek, her gün akşam aynı şeyleri yapıp sonra uyumak ne büyük bir lüksmüş.
Çocuğu her gün monoton monoton parka götürmeye hasret kaldım, eskiden işten çık parkta bekle diye homurdanırdım keşke çıkabilsek de hava alsak diyoruz.
Ki evlenmeseniz de hayatın bir akışı düzeni olacak. Her hayat monotondur bir yerden sonra.

Bizim evlilik cok heyecanlı... Mesela karınca gibi didinirim bebegime bakarım ev isi yaparım yemek yaparım aksam kocam gelir hizmetini ederim. O da corabı cıkarır atar bir köşeye. Devrilir kamyon gibi sagolsun. Cay cerez börek kek. Siparişi hiç bitmez. Aksam olur gözünün icine bakarım romantizmden degil cocugu alsın da biraz dinleneyim diye. Sagolsun hemen uyku moduna girer. Alır kumandaya sarılır.
Kendime özel ayırdığım 5 dk bile yoktur. Hep koşturmaktan monotonlugu özlerim. Falan filan işte 😂
Senin beklentin nedir? Monotonluktan kastın nedir?

Eski monoton hayatım için ağlayabilirim şuan.. 😔 boşverin monotonluk güzel bence de huzur getirir güven getirir. Bir de evlilikte monotonluktan kaçmak çok zor değil ya . Mesela tutun puzzle alın beraber yapın bi değişiklik bu. Yada değişik kart oyunu alın farklı bi diziye başlayın, haftasonu tatil kaçamağı yaparsınız ilerde, tuval alıp yağlı boya yapın.. ohoo birüsürü farklı iş var valla

Yahu bi süre sonra bütün evlilikler monotonlaşır.
Yooo biz hala ilk günkü gibiyiz diyenler çıkacak.
İnanma canım benim.
İki tarafında ilk günkü gibi hissetmesi imkansız.
Biri kesin rol yapıodur :)

Back