Evet 95 olmuş sağlıklı yükselmiş mol gibi durmuyor dedi salı tekrar kontrolOrası öyle
Bizde 6 aydan sonra korunmayı bırakalım diyoruz. Zaten bizim tüp bebek geçmişimiz de var. Kendi kendine olmuştu bu sonuncu ama doğal yolla olma ihtimali zor. Hayırlısı Allahtan hepimiz için.
Bunu bende düşündüm eskiden ne patoloji var ne mol var millet üçer beşer doğurmuş.
Çıktı mı canım sonucun?
Yaa çok sevindim inşallah sağlıklı ilerler ümit verdin bana daEvet 95 olmuş sağlıklı yükselmiş mol gibi durmuyor dedi salı tekrar kontrol
Kalbimin sesini kulaklarımda hissettim . Ağladım sevicnten ama tabi su an çok.heveslenmek istemiyorum .Bakalım salı tekrar test alacaklar dua etYaa çok sevindim inşallah sağlıklı ilerler ümit verdin bana da
Tahmin edebiliyorum:) ederim canım inşallah güzel ilerlicekKalbimin sesini kulaklarımda hissettim . Ağladım sevicnten ama tabi su an çok.heveslenmek istemiyorum .Bakalım salı tekrar test alacaklar dua et
Daha küçük olduğundan herhalde 4 günde 1 bakıyor. Pazartesi den de cumaya demişti. Salı sabah yaptırırım bakalım.Tahmin edebiliyorum:) ederim canım inşallah güzel ilerlicek
Neden salı 2 gün sonra acilden verseydin
benim ilk düşüğümde tüp bebekti. buda kendiliğinden oldu normal yolla olduysa Allahın izniyle zor diye bişey yok bence. baka ben ben umudumu kaybetmiyorum biran önce adet olmayı bekliyorumOrası öyle
Bizde 6 aydan sonra korunmayı bırakalım diyoruz. Zaten bizim tüp bebek geçmişimiz de var. Kendi kendine olmuştu bu sonuncu ama doğal yolla olma ihtimali zor. Hayırlısı Allahtan hepimiz için.
ne kadardı canım önceki. inşallah öledir canım benim hep aynı şeyler yaşanmaz bu sağlıklı olur inşallahDeğerim yükselmiş 95 olmuş doktor mol olsaydı daha çabuk yükselirdi yükseliş öyle durmuyor dedi sağlıklı gibi yükselişi dedi salı tekrar test istedi
10.3 cikti doktor yükselişin normal seyrinde dedi. En son gençliğimde 345ti ve hızlı yükseliyordu inşallah bu sefer sıkıntısız olur herşeyne kadardı canım önceki. inşallah öledir canım benim hep aynı şeyler yaşanmaz bu sağlıklı olur inşallah
hadi inşallah canım hakkında hayırlısı olsun. Rabbim bu sefer normal gebelik yaşamanı nasip etsin. bişey sorucam sana önceki düşüğünde beta değerin nasıldı nasıl katlıyordu. ben 2 sefer baktırmıştım ilki 149 2 gün sonra 405 olmuştu.10.3 cikti doktor yükselişin normal seyrinde dedi. En son gençliğimde 345ti ve hızlı yükseliyordu inşallah bu sefer sıkıntısız olur herşey
Söyle ben ilk baktirdigimda 345ti sonra ben baktirmadim yalan olmasın 1 hafta 10 gün sonra kontrole gittim kese gözükmeyince beta hcg yaptılar 4000 cıktı bebek görünmeyince yaptılar 1 ay sonra da 100000 oldu çok hızlı artıyordu o zaman anlamamıştımhadi inşallah canım hakkında hayırlısı olsun. Rabbim bu sefer normal gebelik yaşamanı nasip etsin. bişey sorucam sana önceki düşüğünde beta değerin nasıldı nasıl katlıyordu. ben 2 sefer baktırmıştım ilki 149 2 gün sonra 405 olmuştu.
valla kafam o kadar karışık ki ben mol gebelik mi geçirdim geçirmedim mi anlayamadım doktoruma göre değilim. kürtajdan 1 hafta sonra beta 196 diğer hafta 40 a düştü doktorum daha bakmaya gerek yok adet olunca gel dedi. sen takip ettin mi kürtajdan sonraSöyle ben ilk baktirdigimda 345ti sonra ben baktirmadim yalan olmasın 1 hafta 10 gün sonra kontrole gittim kese gözükmeyince beta hcg yaptılar 4000 cıktı bebek görünmeyince yaptılar 1 ay sonra da 100000 oldu çok hızlı artıyordu o zaman anlamamıştım
Ettim ilk 700e düştü sonra yavaş yavaş 40. Gün de 7ye düştü doktor gerek yok artık dedi sıfırlandı falan 2 ay da ilaç kullandım korunma için sonra bıraktım. Senin çok çabuk düşmüş maşallah. Patoloji sonucunda ne yazıyorduvalla kafam o kadar karışık ki ben mol gebelik mi geçirdim geçirmedim mi anlayamadım doktoruma göre değilim. kürtajdan 1 hafta sonra beta 196 diğer hafta 40 a düştü doktorum daha bakmaya gerek yok adet olunca gel dedi. sen takip ettin mi kürtajdan sonra
anladım canım. parsiyel mol erken dönemde görülebilecek niteliktedir. klinik korelasyon ve takip önerilir yazıyor. doktorumda kesin tanı koymamış soru işareti var orda diyor. betaya bakıncada değerin çok güzel düşmüş parsiyel molda bu kadar çabuk ilerlemez diyorEttim ilk 700e düştü sonra yavaş yavaş 40. Gün de 7ye düştü doktor gerek yok artık dedi sıfırlandı falan 2 ay da ilaç kullandım korunma için sonra bıraktım. Senin çok çabuk düşmüş maşallah. Patoloji sonucunda ne yazıyordu
Benimkinde parsiyel mol bulgusuna rastlanmistir falan dedi seninki çabuk düşmüş . Ruhen hazır olduğun zaman denersin olacak olan oluyor.anladım canım. parsiyel mol erken dönemde görülebilecek niteliktedir. klinik korelasyon ve takip önerilir yazıyor. doktorumda kesin tanı koymamış soru işareti var orda diyor. betaya bakıncada değerin çok güzel düşmüş parsiyel molda bu kadar çabuk ilerlemez diyor
hayırlısı inşallah adeti bekliyorum ama sanki gelecek gibi belimde karnımda ağrılar var bugün demekki gecikme olmayacak normal döngümde gelecek :)Benimkinde parsiyel mol bulgusuna rastlanmistir falan dedi seninki çabuk düşmüş . Ruhen hazır olduğun zaman denersin olacak olan oluyor.
Hadi inşallah hemen yoluna girsin hemen bebislerimiz olsun :)hayırlısı inşallah adeti bekliyorum ama sanki gelecek gibi belimde karnımda ağrılar var bugün demekki gecikme olmayacak normal döngümde gelecek :)
inşallah canım inşallah. sen adım attın hayırlısıyla güzel haberlerle ilerlesin inşallah. olmazsa sen pazar günü bi acile git tekrar baktır. 200 felan olursa tamamdır diyelim inşallahHadi inşallah hemen yoluna girsin hemen bebislerimiz olsun :)
Inşallah yaptırırsam haber veririm. Bu sefer Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallahinşallah canım inşallah. sen adım attın hayırlısıyla güzel haberlerle ilerlesin inşallah. olmazsa sen pazar günü bi acile git tekrar baktır. 200 felan olursa tamamdır diyelim inşallah
tamam canım. amin inşallahInşallah yaptırırsam haber veririm. Bu sefer Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah
Evet Allahtan ümit kesilmezbenim ilk düşüğümde tüp bebekti. buda kendiliğinden oldu normal yolla olduysa Allahın izniyle zor diye bişey yok bence. baka ben ben umudumu kaybetmiyorum biran önce adet olmayı bekliyorum