Mol gebelik yaşayanlar

Ben bunu görmemişim bayadır bakmamıştım. Su an her şey yolunda . En son geçen hafta gittim . Bebek oluştu kalbi atıyor . Haftaya perşembe tekrar gideceğim. 8 hafta 5 gün oldu . Her gittiğimde korksam da suku r iyi gidiyor
çok sevindim
şimdiye kadar herşey yolunda gittiyse böyle devam eder artık hayırlısıyla
sadece dikkat et kendine
bizede dua et

çok sevindim
şimdiye kadar herşey yolunda gittiyse böyle devam eder artık hayırlısıyla
sadece dikkat et kendine
bizede dua et
Doktor bile ne kadar farklı ilerliyor görüyorsun ikisi arasındaki farkı dedi. Şükür iyi . Allah hepimize sağlıkla evlatlarımızı almayı nasip etsin kimseye yaşarmasın yaşadığımızı

Doktor bile ne kadar farklı ilerliyor görüyorsun ikisi arasındaki farkı dedi. Şükür iyi . Allah hepimize sağlıkla evlatlarımızı almayı nasip etsin kimseye yaşarmasın yaşadığımızı
Bugün kontrole gittim 10 hafta dolmak üzereymiş 3 cm boyunda elleri ve ayakları hareket eden zıplayan minik birr mercimek gördüm hiç kimse umutsuzluğa düşmesin ilk gebeliğim mol olmasına rağmen denedim ve su an Her şey güzel gidiyor siz de inanin dua edin Allah elbet karşılık verecektir

Bugün kontrole gittim 10 hafta dolmak üzereymiş 3 cm boyunda elleri ve ayakları hareket eden zıplayan minik birr mercimek gördüm hiç kimse umutsuzluğa düşmesin ilk gebeliğim mol olmasına rağmen denedim ve su an Her şey güzel gidiyor siz de inanin dua edin Allah elbet karşılık verecektir
Çok seviniyorum senin adına ve ümitlendiriyor beni
Tam ümitsizliğe düşüyorum aklıma geliyorsun
İnşallah herşey çok güzel ilerler ve sağlıkla kucağına alırsın bebeğini
Güzel haberlerini paylaş sürekli

Çok seviniyorum senin adına ve ümitlendiriyor beni
Tam ümitsizliğe düşüyorum aklıma geliyorsun
İnşallah herşey çok güzel ilerler ve sağlıkla kucağına alırsın bebeğini
Güzel haberlerini paylaş sürekli
Bende çok umitsizdim çok korkuyordum ama doktor da ikinci kez mol pek görmedim tabi risk var ama her zaman olacak diye bir kaide yok dedi inanıyorum hepimiz kucagimiza sağlıkla alacağız inşallah

Kaç ay sonra tekrar gebelik elde ettin ben iki kez mol gebelik geçirdim şimdi çocuk düşünüyorum 3 ay geçti
Geçmiş olsun, üst üste olması talihsizlik olmuş ben 6 ay korundum, 5 ay da denedik toplamda 11 ay sonunda hamile kaldım

X