hemen hemen aynı durumdayız. benimde kürtajdan 2 hafta sonra adet ağrılarım oldu normaldede hep ağrım olur lavaboya gittim kanama var 1 gün sürdü ertesi gün kahveye döndü akşama bitti doktora sordum ara kanamadır dedi. akşam belli olur heralde bakalım ne çıkacak. yarın yazarımSonucu buraya yaz canım.
Benim kürtajdan 2 hafta sonra 2 buçuk 3 gün süren bi kanamam oldu adet gibi. Onu adet mi kabul etmeliyim diye sordum doktora hayır parça falan atmışsındır demişti. Ama benimde bi önceki kürtajımda adetim 30 günde falan gelmişti. Kafam karıştı o kanamadan dolayı.
Inşallah çok sağolun ya desteğiniz için. Ben de iyi gittikçe size yazacağım ki size umut olsun. 1 yıl uzun süre kimse beklemek istemiyor ve risk bitmiyor. Bakalım hepimizin yüzü gülsün insallahİyi düşün iyi olsun. Bence sağlıklı ilerlicek inşallah.
:) Düşüneceksin tabi o güzel haberlerini burdan mutlaka ver tamam mı. bizde burda seninle aynı heyecanı yaşıyoruz emin olÖyle Allah büyük deyip iyi düşüneceğim
Hadi inşallah hemen ol bebek yapkızlar merhaba dün kan verdim beta 29 gün sonra 4.77 ye düşmüş. muhtemelen bi kaç güne adet olurum adetle beraber sıfırlanır oda. bende doktorum gibi mol olmadığımı düşünmeye başladım
Hee :)) adetimi oluyum hemen başlıycam ;:))Hadi inşallah hemen ol bebek yap
inşallah olur bebeğiniz. benimde 14 ocakta olmuştu kurtaj daha da adet olmadım olsa hemen istiyorumHee :)) adetimi oluyum hemen başlıycam ;:))
Sizinde mi parsiyel molduinşallah olur bebeğiniz. benimde 14 ocakta olmuştu kurtaj daha da adet olmadım olsa hemen istiyorum
İnşallah canım hepimize nasip etsin Rabbim. betaya baktırıyormusun düşüş nasılinşallah olur bebeğiniz. benimde 14 ocakta olmuştu kurtaj daha da adet olmadım olsa hemen istiyorum
benim değerler bir günde 3 katına çıkıyordu dire. mol denildi ama patolojide çıkmadı şükür.. değerlerimde epey düştüSizinde mi parsiyel moldu
10 un altına düşünce doktor tamam dedı.. birdaha da baktırmadım. ama işte adet olamadımİnşallah canım hepimize nasip etsin Rabbim. betaya baktırıyormusun düşüş nasıl
Iyi bari bekleme süresi yok ne güzelbenim değerler bir günde 3 katına çıkıyordu dire. mol denildi ama patolojide çıkmadı şükür.. değerlerimde epey düştü
bende 21 ocakta kürtaj oldum beta 4.77 ye düşmüş dün. bi gidip tekrar kan versene baya olmuş sanada10 un altına düşünce doktor tamam dedı.. birdaha da baktırmadım. ama işte adet olamadım
Bugün kontrole gittim ve karnimdan keseyi hemen gördü5mm minik kesemiz oluşmuş haftaya tekrar büyümesine bakacak. Küçük acaba dedim yok haftana göre normal dedi inşallah böyle iyi giderhiç bişey olmaz Allahın izniyle. yine aynı şey senin alnında yazılıysa ne yaparsan yap kaçamazsın. iyi düşünelim iyi olsun
Maşaallah o zaman o minicik keseye :) ne kadarlık şimdi senin hesabınla ultrason kağıdın uyumlu muBugün kontrole gittim ve karnimdan keseyi hemen gördü5mm minik kesemiz oluşmuş haftaya tekrar büyümesine bakacak. Küçük acaba dedim yok haftana göre normal dedi inşallah böyle iyi gider
Bugün kontrole gittim ve karnimdan keseyi hemen gördü5mm minik kesemiz oluşmuş haftaya tekrar büyümesine bakacak. Küçük acaba dedim yok haftana göre normal dedi inşallah böyle iyi gider
Valla tan haftasını bilemeyiz dedi doktor ama su an 4 5 hafta arası duruyormuş. Son adet tarihini falan demiştim hcgmegöre normalmiş su anMaşaallah o zaman o minicik keseye :) ne kadarlık şimdi senin hesabınla ultrason kağıdın uyumlu mu
senin hesaplarına göre kaç haftalık. valla canım başımızdan olaylar geçince öyle inceler oldukki herşeyi. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinValla tan haftasını bilemeyiz dedi doktor ama su an 4 5 hafta arası duruyormuş. Son adet tarihini falan demiştim hcgmegöre normalmiş su an
Ben çok anlamıyorum hesaptan dusunmekte istemiyoeum valla su an iyi insallah boyle gidersenin hesaplarına göre kaç haftalık. valla canım başımızdan olaylar geçince öyle inceler oldukki herşeyi. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
inşallah canım inşallah Allah gönlüne göre versinBen çok anlamıyorum hesaptan dusunmekte istemiyoeum valla su an iyi insallah boyle gider