Mol gebelik yaşayanlar

hemen hemen aynı durumdayız. benimde kürtajdan 2 hafta sonra adet ağrılarım oldu normaldede hep ağrım olur lavaboya gittim kanama var 1 gün sürdü ertesi gün kahveye döndü akşama bitti doktora sordum ara kanamadır dedi. akşam belli olur heralde bakalım ne çıkacak. yarın yazarım

kızlar merhaba dün kan verdim beta 29 gün sonra 4.77 ye düşmüş. muhtemelen bi kaç güne adet olurum adetle beraber sıfırlanır oda. bende doktorum gibi mol olmadığımı düşünmeye başladım

hiç bişey olmaz Allahın izniyle. yine aynı şey senin alnında yazılıysa ne yaparsan yap kaçamazsın. iyi düşünelim iyi olsun
Bugün kontrole gittim ve karnimdan keseyi hemen gördü5mm minik kesemiz oluşmuş haftaya tekrar büyümesine bakacak. Küçük acaba dedim yok haftana göre normal dedi inşallah böyle iyi gider

Bugün kontrole gittim ve karnimdan keseyi hemen gördü5mm minik kesemiz oluşmuş haftaya tekrar büyümesine bakacak. Küçük acaba dedim yok haftana göre normal dedi inşallah böyle iyi gider
Maşaallah o zaman o minicik keseye :) ne kadarlık şimdi senin hesabınla ultrason kağıdın uyumlu mu

Maşaallah o zaman o minicik keseye :) ne kadarlık şimdi senin hesabınla ultrason kağıdın uyumlu mu
Valla tan haftasını bilemeyiz dedi doktor ama su an 4 5 hafta arası duruyormuş. Son adet tarihini falan demiştim hcgmegöre normalmiş su an

Valla tan haftasını bilemeyiz dedi doktor ama su an 4 5 hafta arası duruyormuş. Son adet tarihini falan demiştim hcgmegöre normalmiş su an
senin hesaplarına göre kaç haftalık. valla canım başımızdan olaylar geçince öyle inceler oldukki herşeyi. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

senin hesaplarına göre kaç haftalık. valla canım başımızdan olaylar geçince öyle inceler oldukki herşeyi. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Ben çok anlamıyorum hesaptan dusunmekte istemiyoeum valla su an iyi insallah boyle gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…