Doktoru dinle. Konu sağlık olunca istersen 2 yıl desin. Tamam sen de anne olmak istiyorsun ama onu da riske atmaya gerek yok.Kısa süre önce 8 haftalıkken bebeğim alınmak durumunda kaldı. Kese bozuk ve bebek fetüsü yoktu
Patoloji de inkomplet mol çıktı. Beta hcg değer takibi yapılacakmış. 110.000 olan değerim 9 gün sonra 788e düşmüştü
Doktor 1 yıl hap kullanmamı çocuk yapmamam gerektiğini söyledi. 1 yıl beklemeyip sağlıklı brrbrk sahibi olanlar var mi
Ne kadar sure sonra hamile kaldiniz 1 yil beklediniz miBen varım ilk bebegim mol gebelikti 9. Haftada kalp atışı durdu. Şimdi bir oğlum bir de kızım var. Çok geçmiş olsun..
Bizim persiyel mol gebelikti 6 ay korundum korunmayı bıraktıktan 5 ay sonra da hamile kaldımNe kadar sure sonra hamile kaldiniz 1 yil beklediniz mi
Benimki parsiyel tehlikesiz olan . Tekrarlama riskine karşın bekle diyorlarMol gebelik çok riskli imiş kansere yada rahmin alınmasına kadar ilerleyebiliyormuş
Beklemek zor olsa da sağlığınız ve bebeğiniz sağlığı için bekleyinBenimki parsiyel tehlikesiz olan . Tekrarlama riskine karşın bekle diyorlar
buyrun ben buradayımArkadaşlar yardımcı olacak varmı aranızda
sizdemi parsiyel mol geçirdiniz acababuyrun ben buradayım
Evet parsiyel geçirdim risk alıp tekrar denemeye karar verdim 4 ay oldusizdemi parsiyel mol geçirdiniz acaba
benim kese göründü beta hcg değerlerim neredeyse 3 kat artıyordu bir günde dpktor mol gebelik şüphesiyle operasyona aldı. kalp atışı yoktu bebek yoktu.. fakat patoloji sonucunda gelişemeyen fetüs sonucu çıktı.. sizin nedir problemsizdemi parsiyel mol geçirdiniz acaba
beta değerleriniz nasıl dı acabaEvet parsiyel geçirdim risk alıp tekrar denemeye karar verdim 4 ay oldu
Benim kese göründü ama fetus yoktu kese bozulmaya başladı sonra operasyon oldum 100.000deydi benim yüksekti. Patolojide parsiyel mol bulgusu vs çıktıbenim kese göründü beta hcg değerlerim neredeyse 3 kat artıyordu bir günde dpktor mol gebelik şüphesiyle operasyona aldı. kalp atışı yoktu bebek yoktu.. fakat patoloji sonucunda gelişemeyen fetüs sonucu çıktı.. sizin nedir problem
bende 23 gün oldu kürtaj olalı 9 haftalıktı kalp atışı durmuş. pataloji sonucu parsiyel mol olarak geldi ama doktorum parsiyel mol olduğunu ben düşünmüyorum dedi. beta değerim de kürtajdan 1 hafta sonra 196 diğer hafta 40 çıktı doktorum söylediğim gibi değerler çok güzel düşmüş. 1 adet gör sonra korunmayı bırak dedi. Rabbim nasip edersebenim kese göründü beta hcg değerlerim neredeyse 3 kat artıyordu bir günde dpktor mol gebelik şüphesiyle operasyona aldı. kalp atışı yoktu bebek yoktu.. fakat patoloji sonucunda gelişemeyen fetüs sonucu çıktı.. sizin nedir problem