Mol gebelik yaşayanlar

Ks0212

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2019
43
13
36
Kısa süre önce 8 haftalıkken bebeğim alınmak durumunda kaldı. Kese bozuk ve bebek fetüsü yoktu
Patoloji de inkomplet mol çıktı. Beta hcg değer takibi yapılacakmış. 110.000 olan değerim 9 gün sonra 788e düşmüştü
Doktor 1 yıl hap kullanmamı çocuk yapmamam gerektiğini söyledi. 1 yıl beklemeyip sağlıklı bebek sahibi olanlar var mi

Son düzenleme:
Doktoru dinle. Konu sağlık olunca istersen 2 yıl desin. Tamam sen de anne olmak istiyorsun ama onu da riske atmaya gerek yok.

Canım benim annemde o şekilde bir gebelik geçirdi ve doktor ona da 1 yıl demişti çünkü rahmin dinlenmesi lazımmış peki tekrarlama riski var dedi mi doktor tekrar

Kitaplarda öğretilen tavsiye edilen 1 yılmış. Ama risk her zaman varmış. Sadece 1 yıl sonra daha az risk var. Bende burada dusunuyorum 1 yil sonra da risk varr 6 ay sonra da . Tamam daha az ama olacak olanin onune gecilmez ki. 6 ay sonra denesem diye sorduğumda rrahmini kontrol ederiz bakariz gibilerinden konustu

Ben varım ilk bebegim mol gebelikti 9. Haftada kalp atışı durdu. Şimdi bir oğlum bir de kızım var. Çok geçmiş olsun..

Ablamda mol gebelik yaşamıştı 1 yıl sonra tekrar gebe kaldı doktorunuz 1 yıl olmayacak diyorsa dinleyin derim..

Mol gebelik çok riskli imiş kansere yada rahmin alınmasına kadar ilerleyebiliyormuş

sizdemi parsiyel mol geçirdiniz acaba
benim kese göründü beta hcg değerlerim neredeyse 3 kat artıyordu bir günde dpktor mol gebelik şüphesiyle operasyona aldı. kalp atışı yoktu bebek yoktu.. fakat patoloji sonucunda gelişemeyen fetüs sonucu çıktı.. sizin nedir problem

Benim kese göründü ama fetus yoktu kese bozulmaya başladı sonra operasyon oldum 100.000deydi benim yüksekti. Patolojide parsiyel mol bulgusu vs çıktı

bende 23 gün oldu kürtaj olalı 9 haftalıktı kalp atışı durmuş. pataloji sonucu parsiyel mol olarak geldi ama doktorum parsiyel mol olduğunu ben düşünmüyorum dedi. beta değerim de kürtajdan 1 hafta sonra 196 diğer hafta 40 çıktı doktorum söylediğim gibi değerler çok güzel düşmüş. 1 adet gör sonra korunmayı bırak dedi. Rabbim nasip ederse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…