-
- Konu Sahibi burcuerdem
Ayşe gülcel dede böyle olmuştu ve kızlar yerleşme lekesi olabilir demişlerdi.bak böyle bişey olabilir..kız yaşadıklarımızın hangisi normal..ama bak şöyle düşün..biz çok ağır şeyler yaşadık sonra tesadüf eseri Rabbim bizi burda buluşturdu.birbirimize iyi gelelim diye...herşeyin en iyisini o biliyor bitanem..Ve tabi sende güzel şeyleri düşün.Kötüleri atalım artık kafamızdan....kız bana gelin getireceksin inşallahhhh
ya yok yine aynısı olacak biliyorum... tatile gideceğim.hamile kalmasak olmazmı????allahın gücüne gider diyo annem öyle diyincede ya öyle böyleyim kafamda ki düşünce beni çıldırtıyor....iyi düşünemiyorum sabahtan beri ağlıyorum.mürüvet beni yalnız bırakma
Laboratuvar Sonuçları
TESTADI LABKABULTARIHI TESTSONUC REFERANSARALIK BIRIM SONUCNOTU STATU
Progesteron 7/2/2011 821 AM 0,3 .27 - 2.61 ng/mL
Progesteron 7/2/2011 821 AM .2 - .82 ng/mL
Progesteron 7/2/2011 821 AM 11.11 - 81.4 ng/mL
Progesteron 7/2/2011 821 AM 12.26 - 81.8 ng/mL
Progesteron 7/2/2011 821 AM 3.28 - 38.63 ng/mL
Progesteron 7/2/2011 821 AM 39.3 - 387.8 ng/mL
Progesteron 7/2/2011 821 AM 5.25 - 38.63 ng/mL
onlara benim götürdüğüm sonuçlarda bakacakmış bitanem...ya ne sorcam benim o dönem bebişimi 3 lü tarama testleri falan yaptırmıştık..Tabi tarama testinin sonuçları gelmeden gebelik sonlandırıldı.sonra doktorum onları yinede bana gönderdi.saklamışım onlarıda o sonuçlarıda mı götürsem acaba.Hormonlara da bakmışlardı testlerdeeeeeee progesteron hamilelikte artar diye biliyorum.:44::44::44::44::44:ama senin adetine az kaldı fsh lh istemedimi??????
canım benim ben hep yanındayım emin ol. hatta hergün balkondan çıkıp akşamları birkaç kez sana bakıyorum.Herzamanda yanında olacağım ama rica ediyorum kötü düşünme...aklına senden daha kötü durumda olabilecek insanları getir.Bana önceki doktorum mol gebeliğe düzensiz beslenme ve stres de neden olur demişti.Önceki gebeliğinde çok yorgunmuşsun zaten ama şimdi çok daha bilinçli ve düzenlisin.kötü asla ve asla düşünmemeye çalış.bak şimdi ağlıyorsun...ya hamile isen o minicik ruhu üzüyorsan düşünsene ....
kızlarr nasılsınız??[/QUO
bilmiyorum ki nasılım.iyiyim yok yokkk kötüyüm.karnım ağrıyor.sen nasılsın??????????hamilelik nasıl gidiyor?
kızlarr nasılsınız??
Ayşecim ne olur böyle yapma..ya illaki bizimde birgün yüzümüz gülecek tatlım..hem en son doktora gittiğinde herşey yolundaydı..yumurtaların hazırdı..Niye böyle kötü düşünüyorsun kötü oluyorsun,bak Mürüvet söylemişti diyeceksin herşey yolunda gidecek merak etme..Üzme ne olur canınıkızlarr nasılsınız??[/QUO
bilmiyorum ki nasılım.iyiyim yok yokkk kötüyüm.karnım ağrıyor.sen nasılsın??????????hamilelik nasıl gidiyor?
Ayşecim ne olur böyle yapma..ya illaki bizimde birgün yüzümüz gülecek tatlım..hem en son doktora gittiğinde herşey yolundaydı..yumurtaların hazırdı..Niye böyle kötü düşünüyorsun kötü oluyorsun,bak Mürüvet söylemişti diyeceksin herşey yolunda gidecek merak etme..Üzme ne olur canını
bilmiyorum ağlamayı kestim ama daha iyiceyim...burcu haklı galiba evde oturmak bana yaramadı...
evet hiç yaramadı telefonlarada cevap vermiyorsun artıkbilmiyorum ağlamayı kestim ama daha iyiceyim...burcu haklı galiba evde oturmak bana yaramadı...
onlara benim götürdüğüm sonuçlarda bakacakmış bitanem...ya ne sorcam benim o dönem bebişimi 3 lü tarama testleri falan yaptırmıştık..Tabi tarama testinin sonuçları gelmeden gebelik sonlandırıldı.sonra doktorum onları yinede bana gönderdi.saklamışım onlarıda o sonuçlarıda mı götürsem acaba.Hormonlara da bakmışlardı testlerde
ne var ne yoksa götür bence bulmuşsun herhalde...bana sonuçların hiçbirini vermiyor.mürüvet benim de smear sonucumu alsana ya....
evet hiç yaramadı telefonlarada cevap vermiyorsun artık
telefonu annemde unutmuşum almaya gidecem...
maşallah canım süper...herşey yolunda gidecek inşallah hepimiz toparlayacağıziyiym canlar nasıl oluyum.. çıkarmalar başladı biraz sıkıntılı geçio şu dönem.. ayşecim kendini sıkıntıya sokma herşeyin hayırlısı bende korktum halada korka korka gidiyorum doktora ama korkunun ölüme faydası varmı?? hayırlısını dile allahtan dualarımdasınız hepiniz inşallah rabbim geçmişi hepimize unutturacak üzülme
iyiym canlar nasıl oluyum.. çıkarmalar başladı biraz sıkıntılı geçio şu dönem.. ayşecim kendini sıkıntıya sokma herşeyin hayırlısı bende korktum halada korka korka gidiyorum doktora ama korkunun ölüme faydası varmı?? hayırlısını dile allahtan dualarımdasınız hepiniz inşallah rabbim geçmişi hepimize unutturacak üzülme
maşallah canım süper...herşey yolunda gidecek inşallah hepimiz toparlayacağız