-
- Konu Sahibi burcuerdem
Kızlar nerdesiniz doktora gittim moralim çok bozuk ya...polikistik over varmış.Hemde 8 mm boyunda
Kızlar nerdesiniz doktora gittim moralim çok bozuk ya...polikistik over varmış.Hemde 8 mm boyunda
valla kuşum sorma Konya da 3 yıldır bir sürü doktora gittim.Hiçbiri bana rahmin küçük demedi.bugünkü doktor diğer bayanlara göre rahmin biraz küçük dedi pko var dedi. kan vercem yarın eski tahlillerimle birlikte salı günü tekrar gidicem.O zaman detaylı konuşacağız dedi..artık hangi yolu izleyeceğiz bilmiyorum.Geçenlerde soğan kürüne başlamıştım ben.Ama sonra aksattım ve bıraktım.İçime doğmuş galiba.Şimdi yeniden başlayacağım sanırım....Offf kızlar çok moralim bozuldu ya.Sağolsun Ayşe de aradı konuştuk uzun uzun ama keyfim kaçtı kalmadı hiçbişey geriye
mürüvet canımcım bak zararın neresinden dönsen kardır.zaten konuştuk ama cemallettin hoca çok tecrübeli ve iyi bir doktor yaşın genç bendede vardı HAP KULLANDIM geçti sorarsın şimdi ne yapacağız dersin.üzüldük ama rahim küçüklüğü için tedavi gerekiyor mu diye bir sor.napaLIM KISMET.ÖNCE SENİN SAĞLIĞIN BUNU BİLİYORSUN.
Biliyorum farkındayım ama inan çok gerildim.benim kendi doktorum bana 2 ay önce tertemiz eskisinden daha iyisin demişti..Hepsini geçtim bizde normaş kadınlar gidip normal bir şekilde niye hamile kalamıyoruz ya..İnan isyan etmiyorum ama İnsan bir yerden sonra çıldırıyor artık ya...Düşünsene kedi gibi her yıl hamile kalan doğum yapan kadınlar.ne yediklerine ne içtiklerine dikkat ediyorlar.Çatır çatır da doğuyorlar.Biz ne yapıyoruz herşeye dikkat ediyoruz..kendimizi koruyoruz al bakalım şimdide pko...buluttan nem kapıyoruz ya.......
kız nerdesin sen ya..sürekli aklıma geliyorsun valla..Çok merak ettim seni.Kahretsin bi numarası falanda yok dedim.Haber alacak bi yer de yok....Arada kendinden haberdar et bizi.Meraklandım valla
valla kuşum sorma Konya da 3 yıldır bir sürü doktora gittim.Hiçbiri bana rahmin küçük demedi.bugünkü doktor diğer bayanlara göre rahmin biraz küçük dedi pko var dedi. kan vercem yarın eski tahlillerimle birlikte salı günü tekrar gidicem.O zaman detaylı konuşacağız dedi..artık hangi yolu izleyeceğiz bilmiyorum.Geçenlerde soğan kürüne başlamıştım ben.Ama sonra aksattım ve bıraktım.İçime doğmuş galiba.Şimdi yeniden başlayacağım sanırım....Offf kızlar çok moralim bozuldu ya.Sağolsun Ayşe de aradı konuştuk uzun uzun ama keyfim kaçtı kalmadı hiçbişey geriye
Allah kabul etsin (amin) Ben mol oldugumu ögrendigim gün eşime derhal bana iş bul kurs bul kalamam ewde dedim sonra zaman geçtikçe evle işi aynı anda yürütemem diye düşündüm zaten zar zor yapabiliyorum ev işini evlenmeden önce hiç yapmazdım şimdi mecbur yapıyorum kurs bakınıyorum artık sende bakınabilirsin hem vakit geçer hemde oyalancak birşeyler bulmuş oluruz... Gerçi ben hala neye gidecegime karar vermiş degilimşimdilik göbek yapmaktan baska yaptıgım iş yok [/
canım benim ya evle işi bir arada yürütmek zor oluyo.ben mol olduğumu öğrendikten 6 ay sonra işe başladım ilk zamanlarda olsaydı işten atılırdım kesin kafa dalgın sonuçta acaba nolcak ne bitcek diye düşünmekten başka bir düşünce olamıyo ki ilk zamanlar o yüzden evde olmak hobilerle uğraşmak daha iyi. benim iş bitmesine iki ay kaldı sonra ahşap boyama takı kursları istiyorum bakalım o zamana gelelimde hayırlısıyla :)))
canım benim ya evle işi bir arada yürütmek zor oluyo.ben mol olduğumu öğrendikten 6 ay sonra işe başladım ilk zamanlarda olsaydı işten atılırdım kesin kafa dalgın sonuçta acaba nolcak ne bitcek diye düşünmekten başka bir düşünce olamıyo ki ilk zamanlar o yüzden evde olmak hobilerle uğraşmak daha iyi. benim iş bitmesine iki ay kaldı sonra ahşap boyama takı kursları istiyorum bakalım o zamana gelelimde hayırlısıyla :)))
burdayım cnmederim taabi merak etmeyin.. dün doktora gittim kalp atışları için rabbime şükür duyduk onuda elhamdülillah sağlıklı dedi doktorum şimdilik böyle işte arık 1 ay sonra gidicem.. dua edin inşallah
Slm kıslar herkes nasıl bakalım
iyiyiz canım sen nasılsın?verdinmi kanı internetten sonuçlara baksaydın...sabırla son 3 günü bekliyorum.şafak 3 te...tatile gideceğim biliyorsun...10 temmuzda
mrb canım iyiyim bende..Verdim şekerim.bende biraz önce baktım sonuçlara ama bişey anlayamadım.Referans aralıklarına göre düşük canımcım.bakalım yarın doktora gideyim de nasıl olacaksa artık..valla bendede son 3 gün.perşembe gün ayrılıyorum izne cumartesi bizde memlekete gidiyoruz.Dinlenmeye değil koşuşuturmaya gidiyoruz.Tatile ancak bayramda gidiceğiz sanırım...
referens aralıklarını göndersene...düşük olması normal olabilir adetine az kaldı diye.tatili demiyorum kızzzz adetime son 3 gün.ama kasıklarımda ağrı var 2 gündür.adet olmazsam tatil yatabilir diyorum.bacın hamiledir belki teyzesimürüvet kötü bir şeyler yaşarsam beni yalnız bırakma nolur??????çok korkuyorum...
referens aralıklarını göndersene...düşük olması normal olabilir adetine az kaldı diye.tatili demiyorum kızzzz adetime son 3 gün.ama kasıklarımda ağrı var 2 gündür.adet olmazsam tatil yatabilir diyorum.bacın hamiledir belki teyzesimürüvet kötü bir şeyler yaşarsam beni yalnız bırakma nolur??????çok korkuyorum...
Ayşe gülcel dede böyle olmuştu ve kızlar yerleşme lekesi olabilir demişlerdi.bak böyle bişey olabilir..kız yaşadıklarımızın hangisi normal..ama bak şöyle düşün..biz çok ağır şeyler yaşadık sonra tesadüf eseri Rabbim bizi burda buluşturdu.birbirimize iyi gelelim diye...herşeyin en iyisini o biliyor bitanem..Ve tabi sende güzel şeyleri düşün.Kötüleri atalım artık kafamızdan....kız bana gelin getireceksin inşallahhhhbuarada dün çamaşırımda çooooook az bir leke vardı...belki yoğun akıntımdandır dedim.mürüvet ya gönül rahatlığıyla tatile gitmek istiyorum.hamile kalmaktan korkar mı insan...korkuyorum...