Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

evet epeydir girmiyor.girsinde bizde öğrenelim oda 8.ayda bıraktıya korunmayı benım için önemli bir durum bende 8.ayıma bırakacagım için

aslında fazlada birbirimizi örnek almamız doğru mu acaba çünkü herkes farklı şekilde yaşıyor hemde bünyede farklıı öle değil mi ama

burcucum senin adına cok sevindim allah tamamına erdirsin tebrik ederm ins sorunsuz bir hamilelik gecirisin melegin sıkı sıkı tutunur sana....

canım cok tşk ederim.RABBİM en kısa zamanda bu güzel duyguları saanada yaşatsın.Çok tedirginim sizlerde yaşayında görün bana hak verirsiniz :) İnşallah giden melegin sana bu sene kardeşini gönderir.Adetinde gecikmiş hiç belli olmaz bu işler döllenmeyle alakalı eger geç yumurtlama olduysa neden olmasın inş bebişten gecikmiştir.Hayırlı haberlerle dönmen dileğiyle...

Eski molzedeler nerelerdesiniz bana fikir verin belim sırtım çok ağrıyor sizdede oluyor muydu yoksa telaşlanmalımıyım....

Valla benim bel agrım yumurtlama günlerinde birde adet döneminde olurdu.Kürtaj sonrası denge tamamen değişiyor zaten dikkat et kendine inş geçer

burcucum bugünler benim yumurtalama zamanım ondan mı acaba insan ister istemez korkuyor.. Valla hamileliği düşünemiyorumm bunda
böleysemm hamileliğim de vay haline çevremdekilerin :) olmazsa randevular dolmuş bi acile giderimmmm... Benimm adetimden öncede böle ağrım olmuşşşştu ama kürtajdan önce hiç ağrım olmazdı hormonlardan dolayıda olabilirr öle değilmi yaa..... senin bebekden öncede ağrın oluyormuydu

Selam Kızlar
Maşallah yazdıklarınızı oku oku bitiremiyorum Nasılsınız?
Durumumu belirteyim hemen.Çok şükür bir aksilik yaşamadan devam ediyor hamileliğim.Kalp atısı için doktora gitmedim 15 gün sonraya çagırmıstı o yuzden beklemedeyim.Dünden beri midem bir tuhaf bulantılarmı başladı tam bilemiyorum ama hiç böyle olmamıstım.İnşallah herşey yolundadır.Ne olup bitiyor bende merak içerisindeyim.Hala tedirginim... Rabbim bu yolda yüzümü kara çıkarmasın verdigi emaneti bana bağışlasın.(AMİN)
Doktorun istedigi testler wardı hala onları bile yaptıramadım yarın inş onlar yapılacak.Şimdilik haberler böyle.İnşallah güzel haberler alırım kızlar bir bilseniz içimde ne kıyametler kopuyor hala daha sevinemiyorum kalp atısını duyunca bir nebzede olsa belki rahatlarım bilemiyorum.

Benim dedigim gibi yumurtlama ve adet zamanında olurdu.Bir tuhaflık hissediyorsan kendinde bir görün doktora.Bel agrısı öyle bişeyki neden oldugunu biz anlıyamıyoruz herşey olabilir.Üşütmektende olur sıcak sakla bakalım bi kendiini inş geçer

bide öle deniyim saol canım ....

sen Zorlu bir marotonu bitirdin şimdi de ödülü kazandınnnn keyfini sür... Keyfine bak hayırlısıylaaaa yaşadıklarının hepsini unutturcak o sana...

benim doktorum hamile kalırsam her hafta muane olmam gerektiğini söylemişti hcg takibide yapılması için senin böyle bir takibin yapılmıyormu hangi hastaneye gidiyorsun

İnşallah hayırlısıyla bakalım neler bekliyor bizi
Ben özel vatana gittim operatördü molden bahsettim vajinal muayene etti madem mol geçirdin alttan bakmamız lazım dedi muayene etti bir sorun yok %99 saglıklı ilerler dedi.Ben mol olurmu tekrardan dedim sanmıyorum öyle bir görüntü yok dedi.Ben komplet mol yaşadıgım için kesenin içinde bebek önemli kesenin içinde yolk sacı kendimde gördüm bu iyiye işaret %90 bebek onun içine yerleşecek (inş) Kalp atısı kaldı onuda alırsak komplet mol riskinden kurtulmuş olucam parsiyel mol olurmu onu hiç bilemiyorm.Rabbim hayırlı haberlere cıkarsın.Parsiyeldede kalp atısını duyduktan sonra galiba risk olabiliyo.Valla düşünmekten artık napacagımı sasırdım acayip stresliyim.

inşallah olmaz canım öle bişi rabbim bir daha yaşatmaz bebeğini sana bağışlar...
sen bende daha şanssız riskli görülünürken ben senden parsiyel olark daha iyi görünüyorum ama
hamile kalınca işler değişiyor benim bebeğim vardı kalp atışının gördüm bebek öldü diye söylendiğinde bile 5 doktora muane oldum kimse bana mol demedi...anlaşılmadı... Şimdi ben hamile kalsammm 5 ay boyunca ne yaparım bilmiyorummm.....

benimde hiç anlasılmadı.7.haftaya kadar hiç kese görünmedi sonra bi belli belirsiz kese oda zaten sağlıksızmıs baska bir doktora gittim bu saglıksız ama yinede bi bakalım dedi baktık kese bozulmuştu kürtaj oldum.2 ay sonra yeniden bebek düşünürsün diyen doktor patolojıde molü görünce haydaaa dedi Beta hcglerim 923-144-19-0..... diye gitti hep.Hiçbir belirtisi yoktu ne hamileliğe dair nede mole dair ama işte sonuç böyleydi.Çok çok çok üzüldüm günlerdir uyumadıgımı yemek yemedigimi bilirim.Keyifsiz günlerim aglamaklı günlerim çok oldu.Ama hep dua ettim Rabbim sabır ver dedim.Ocak ayındada bir doktora gittim muayene ve son beta hcgmi yaptırdım sana korun demiyorum ama hamile kalmak içinde tedavi olma dedi zaten aralık ayında 5 günde geçikti adetim rahim bebek istiyor diye yorumladılar öyleymiş gerçektende.Sonumuz belli degil Rabbimden başka kimse bilmiyor hayırlı olur inş.

gerçektennn zor bir durum heleki ilk gebeliğinde olan için gene benim tesellim var oğlummm var ama rabbim hepimizin bu zor günlerden sonra mucizesini vercekkkk ben buna yürekden inanıyorummm... Oyüzdende bir daha yaşamayacağımıza çok inanıyorummmm....

Suna senın ne kadarlıktı ve ceren senınde kızlar atladım sanırım sızın ne kadarlık oldugunu sanırım 2 nızınde parsıyel moldu ama ne kadarlıkken kurtaj oldunuz bılemıyorum

burcu hoşgeldin.hayırlısıyla kalp atışınıda duyacaksın inşallah seni çok iyi anlıyorum tedirgin olmamak mumkunmu
dilerim şu 9 ayı sağsalim atlatırsın....

caco cum 9 haftalıkken kalbi durmuşdu ama ben 12 haftalıkken ogrendım malum randevular aydan ayaya
ya seninkisi nasıldı

aslında fazlada birbirimizi örnek almamız doğru mu acaba çünkü herkes farklı şekilde yaşıyor hemde bünyede farklıı öle değil mi ama

sunacım doğru soyluyorsunda insan genede cesaretleniyor örnekleri görünce.
ben zaten 1 yılı abartılı goruyorum hee ilaç kullanmam gerekirse yani degerlerim yukselırde kemotreapi vs gorursem 1 yıl okeyde ama benım sıfır su anda gerisinide allah bilir artık

kürtajdan sonra hiç etmediler ama zannedersem etmeleri lazımmış hatta röntgende çektirilmeliymiş ama benden talep etmediler nedense

zaten ben bu zeynep kamilden hiçbirşey anlamadım insana dogru duzgun bilgi vermezler
ben bütün bilgileri netten öğrendim sağulsun onların işi pratikte hiç teoriyi anlatan yok
ultrason olması gereken bir sey nereye girdiysem sitelerde oyle diyor ama bunlar onun bilgisinide vermiyorlar bu hafta gidecegım dogru duzgun herseyi ogrencegım korunmayı bırakmama az kaldı
risk almamam lazım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…