Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

aysima çok geçmiş olsun sanada
ne kadar şanlısın 1 yılın dolmuşş:KK1:benim zamanında inşallah su gibi geçerrr:KK3:
inşallah en yakın zamanda gebe haberini alırız....

hepimizegecmiş olsun cnm cok saol walla 1yıl doldu insallah sizlerinde zamanı gecer zaman geciyor gecmesinede korkular gecmiyorr bir daha hamile kalsam diken üstünde olucam kesin rabbim yardımcımız olsun....

hepimizegecmiş olsun cnm cok saol walla 1yıl doldu insallah sizlerinde zamanı gecer zaman geciyor gecmesinede korkular gecmiyorr bir daha hamile kalsam diken üstünde olucam kesin rabbim yardımcımız olsun....

ozaman 4 aydır korunmuyorsun olmadımı korunmayı bıraktıtan sonra muane oldun mu

aslında bizim için zorluk gebe kaldıgımızda baslıcak ne oldu ne olucak kalbi atıyormuu vs...Allah bizi korkularımızdan arındırır inşallah.sen 4 aydır bırakmıssın korunmayı gebe kalmamışsın geçmi kalıyorsun normalinde gebe

bende bilsem ki korunmayı bırakacagım 4 yada 5 ay olmuyacak hemen bırakacagım.zaten okudugm bir çok kişi korunmayı bıraktıkdan eper bir sure sonra gebe kalıyorlar

en son ne zman regl gördün cnm sen korunmadımda diyorsun hamile kalmayasın sadece belinmi agrıyor yoksa kasık agrılarında varmı?

sırtım belim ağrıyooo aynı bebek öldüğündeki gibi korkmaya başladımmm yumurtalama zamanımda hiç yapmadım üstelik adetim biteli 6 gün oldu daha bugünler yumurtalama zamanım ama bir sitede okudum hcg yükselse anlamazmışımmm.... ordada biri yazmıştı iltihap gibi şey söylemiş benim ne akıntım ne kaşıntım var ama yaa noluyo acaba gerçekten üşütmemi hastanelere baktım hep dolmuşş yoksa yarın gitcektim

aysima yaa korunmanda bitmiş niye üstüne düşmüyorsun su an senın durumunda olmak ıcın neler yapmazdım:2:

evet bu ay 4.cü ayımdı aslında fazlada üstünede düşmedik korunmayı bıraktıktan sonra muayene olmustum birsey cıkmamıstı tahlilerim ultrasonum temiz cıktı zamanı var demekki

evet hayırlısı böyleymiş hem korunma stresinden kurtulmuş oldun hemde zamanın dolmuş olduuu.. Zaten hem bebek isteyip hem korunmak insanı yıpratıyor süre çok uzun geliyor...

aslında bizim için zorluk gebe kaldıgımızda baslıcak ne oldu ne olucak kalbi atıyormuu vs...Allah bizi korkularımızdan arındırır inşallah.sen 4 aydır bırakmıssın korunmayı gebe kalmamışsın geçmi kalıyorsun normalinde gebe

ilk gebeligimde hemen kalmıstım 2.gebeligimde devamlı iltihap problemleri yasadım ondan 1yıl sonra olmustu streste etkiliydi hamile kalmasaydım dige ay rahim filmim cekilcekti o ay pek düşünmemeiştim hamile kalmısım tabi 4 ay cok uzun bir süre digil bence zamanı var demekki

iki gebeliğimdede kalabiliyorum ama kürtaj sonrasında durum nasıl oluyor açıkcası pek bir bilgim yok tek bildigim korunmayı bırakınca 3yada 5 ay suruyor gebe kalınması.bende nasıl olur bilemem.mayıs hazıran gibi bırakacagım o zaman belli olur....

X