- 10 Şubat 2012
- 916
- 1
- 37
-
- Konu Sahibi burcuerdem
- #1.581
zaten ben bu zeynep kamilden hiçbirşey anlamadım insana dogru duzgun bilgi vermezler
ben bütün bilgileri netten öğrendim sağulsun onların işi pratikte hiç teoriyi anlatan yok
ultrason olması gereken bir sey nereye girdiysem sitelerde oyle diyor ama bunlar onun bilgisinide vermiyorlar bu hafta gidecegım dogru duzgun herseyi ogrencegım korunmayı bırakmama az kaldı
risk almamam lazım....
onlar operasyonu çok güzel yapıyorlar ama hastalarına herhangi bir izahat yapmıyorlar.donanımlı bilgileri biz ancak internetten öğreniyoruz.böylede olmamalı ama i
herhalde onlarda hasta baka baka sıkılmışlar
kızlar ağrılarım için hastaneye gittim hcg 0 muanede oldum rahim falan tertemiz :) ohh içim rahatladı minik bir kist var dedi ama önemli değilmiş o zaten bende hep var sorun yok yani kısacası ve doktor 6 ay yeterli dedi yükselirsede öle ağrı falan filandan anlayamazmışım... aklıma gelenleri sordum...
9 hafta da kurtaj oldum zaten kese uyumlu degıldı ama blemedı doktor mol oldugunu hamılelkıkte he bana bıde kesede kanlanma var dedı yat dınlen bu kanlanmam gıder dedı onemlı degıl dedı vajen den a da lsa kalp atımı duydu belıde duymadı bılemıyorum 7 haftalıktı sonra gıttıgımde kese hep bozuk oldu 9 haftada kurtaj dedı 10 oldum doplere gırdım onda da kese bozuk cıkmıstı ben den de bu kadar 6 ay oldu benım bu ay sonu dıyım agustos 23 kurtaj oldum ben kurtaj sonrası hıc doktora gıtmedım nıye dıyceksınız bıktım doktorlardan sadece operasyon sonrası gıttım o kadar bu ara gıdecem hcg ıse ılkı 40,1 dı parsıyel benımkı ben den de bu kadar gozteppeyemı gıdıyrsunuz ben de bu ara gıdecem ıns dusunuyorum tabıkı ozele de gıdıcem ama bır gıdeyım dıyorum goztepeye gıdeceksenız ayarlayalım randevu gıdelım bakalım ne dıycek oranın doktoru bıze haftaya gıtmeyı dusunuyorum
kızlar ağrılarım için hastaneye gittim hcg 0 muanede oldum rahim falan tertemiz :) ohh içim rahatladı minik bir kist var dedi ama önemli değilmiş o zaten bende hep var sorun yok yani kısacası ve doktor 6 ay yeterli dedi yükselirsede öle ağrı falan filandan anlayamazmışım... aklıma gelenleri sordum...